Jeg vil også være med

I går hadde jeg en liten "off the grid" -dag. Var minst mulig på nett, og brukte mest mulig tid sammen med den lille familien min. Og dèt var etterlengtet siden jeg har vært gressenke denne uken.

Denne uken har også flotte Frodith hatt en liten utfordring igjen, noe jeg hadde veldig lyst til å være med på! Men siden mannen har vært borte og jeg er helt elendig på å få tatt bilder av meg selv, OG ikke har tålomdighet til å drive med selvutløser, la jeg det ifra meg.
Men i dag, etter at jeg hadde dusjet, tok jeg en titt i klesskapet og så at jeg hadde alt som skulle til for å få utført denne utfordringen. Heldigvis fikk jeg med meg mannen på en liten "fotosession" også.

Hva utfordringen går ut på, kan du se nederst i dette innlegget.

 

- Et Vennlig Puff photo-shoot...

Blå/ turkis 

Rød


 

Gul 

Grønn 

Rosa 

Orange
Og dette var altså; Frodith`s klesutfordringen! - "Man legger ut bilde av seg selv, iført klær etter fargene på listen".
Les mer om utfordringen på bloggen hennes ved å trykke på dette bildet: 

Og så litt "behind the scenes"....

 

- Viktig å ikke ta seg selv så selvhøytidelig..!

 

 


Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #klær #outfit #farger #fantasi #catwalk #lek #offthegrid #familie #gressenke #frodith #utfordring #challenge #mann #mannen #ektemann #bilder #tålmodig #selvutløser #dusjet #klesskapet #taentitt #fotosession #photoshoot #blå #rød #gul #grønn #rosa #orange #takk #klesutfordring

Lyden av vår

Takk for utfordringen Frodith. Det har vært gøy å være med i din åtte dagers vår-challenge! Og med dette innlegget, som har tema "vår-lyd" avslutter jeg altså dette morsomme og kreative bilde "prosjektet"!

 

At våren nå har begynt å komme, er det ingen tvil om. Jeg ser det er mange i dette flotte landet vårt som har fått våren litt sånn på ordentlig. Her i Trøndelag er det fortsatt snø og minusgrader (midt på dagen er det heldigvis +). Men vi har fått noen av disse typiske tegnene som kommer med våren. Det er lysere, snøen begynner å smelte, vi kan høre små bekker som klukker, fugler som kvitrer og jeg har sett noen hestehov. Flere av disse tegnene har jo en lyd, som også er typisk for vår!

 

Men, for meg som bor på landsbygda, er det èn lyd man ikke kan ta feil av. En lyd som fyller luften (på flere måter?), og som virkelig er tegnet på at NÅ er det VÅR...


 

Og det er, som du sikkert skjønner av bildet, lyden av traktor!? Nå hører jeg traktor-dur nesten hver eneste dag, akkurat det hører nok med det å bo på landet. Men, når traktorduren går jevnt og trutt og bonden sitter i denne doningen flere timer for dagen, nede på jordet her. Pløyer, harver og sprer dritt(!), ja DA, da er det vår. På ordentlig!

 

 

Vil du lese mer om denne utfordringen og se hvilke andre blogger som har vært med, trykk på dette bildet: 

Og her kan du trykke deg inn å se de andre bidragene mine fra utfordringen:
Dans
Liv
Skygge
Speiling
Grønt

Skyer
Lek

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #lydenavvår #vårlyd #prosjekt #bilde #bilder #landetvårt #trøndelag #snøensmelter #snø #fulger #kvitrer #hestehov #lyd #typisk #typiskvår #landsbygda #tafeilav #feil #luft #luften #traktor #bonde #land #landet #doning #jordet #pløyer #harver #dritt #sprerdritt #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #tema #bilde #bilder #bildet #frodith #blogg #bidrag #våren 

Lek med meg..!?

Jeg elsker virkelig å leke. Det er SÅ gøy. Og jeg liker at voksne mennesker også har lov til -og kan gjøre dèt!

Jeg liker også å bli utfordret til lek. Slik som denne lille utfordringen til Frodith. Jeg digger at du drar flere med på leken kjære, flotte Frodith! Så takk for det.

Lurer du på hva jeg prater om her? Trykk på bildet og ta en titt: 

Tenk at syv dager kan gå SÅ fort, og at i morgen, allerede, er det siste dag av challengen!?

 

Men i dag er altså temaet; lek! Og jeg vet om èn til, her i huset, som er glad i å leke. Å det er lillevoff! Og da måtte det bli et bilde av oss to, i dag! 

Er DU glad i å leke?

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #lek #leke #lekmedmeg #elsker #gøy #voksen #mennesker #lov #lovtil #tiden #lillevoff #hund #valp #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #tema #bilde #bilder #bildet #frodith #blogg #bidrag #vår #våren #helg #søndag #tid #tiden #tidengår

Tiden og skyene suser forbi

Sitter her og tenker på hvor fort tiden går. Det er nesten litt som skyene. De farer forbi der oppe i himmelen. Og ser du ikke opp, legger du kanskje ikke merke til dem heller..!?


Dette sky-bildet er tatt fra togvinduet på tur til Oslo i juni i fjor 2016 (guuud så lenge siden dèt er nå). Og det fjellet du ser der, det er Snøhetta.

 

 

Dette er mitt bidrag nr. 6 i Frodiths vår-challenge. Og vil du lese mer om den, trykk på bildet: 

Og her kan du trykke deg inn å se de andre bidragene mine fra utfordringen:
Dans
Liv
Skygge
Speiling
Grønt

 

Husk å ta vare på tiden, og kos deg med helgen!

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #tema #bilde #bilder #bildet #frodith #natur #blogg #bidrag #vår #våren #helg #lørdag #tid #tiden #skyer #skyene #suser #forbi #suserforbi #sitter #tenker #tidengår #himmelen #leggermerketil #snøhetta #oslo #togtur #tog #tur #challenge

Grønt -liv som skapes om våren

På tirsdag hadde vi tema "liv" i Frodiths lille vår-challenge. Og det er jo nettopp dette våren handler om, nytt liv som spirer og gror og fødes på nytt!

Men, våren er også en tid for å forsikre liv, senere også. Våren er en tid for å så, sette frø i jorda og skape liv, til høsten og inn i en ny vinter.

Selv om dette bildet kanskje er et typisk(?) høst-bilde, så er det grønt og fint. Grønnsakene kommer opp av jorda, på slutten av sommeren og på høsten. Men hvis jeg ikke hadde sådd frøet på våren, hadde det aldri blitt til dette flotte grønne livet, noen måneder etter..!


Squash, sådd, dyrket, vokst, stelt med og høstet inn i egen hage. Og alt begynte som et lite frø, puttet i jorden på våren!

 

 

Og har du gått glipp av denne lille utfordringen, eller bare har lyst til å se alle de flotte bidragene til andre bloggere som er med... Trykk på bildet for å komme til bloggen til Frodith: 

Håper du har en fin start på helgen!?

 

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #challenge #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #tema #bilde #bilder #bildet #frodith #natur #blogg #bidrag #fint #sommer #minner #grønt #grønn #vår #våren #høst #høsten #liv #liv #nyttliv #spirer #gror #fødes #nytt #forsikre #så #sådd #sådde #frø #jord #jorda #vinter #typisk #grønnsak #grønnsaker #squash #gåttglippav #helg #fredag

Når naturen speiler seg

Frodith er flink til å engasjere, og denne lille utfordringen er virkelig kreativ og gøy. Jeg har akkurat vært en tur innom alle som er med, lagt igjen kommentar hos noen, men rekker nok ikke alle.. Kanskje litt senere eller i morgen. Takk Frodith for at du linker til alle bloggene, litt av en jobb. Men, det knytter folk sammen, og jeg har vært innom blogger jeg kanskje ikke hadde oppdaget hvis det ikke hadde vært for denne utfordringen din! Så takk for dèt også.

Bidraget mitt i dag, er et bilde jeg har delt flere ganger på den andre bloggen min, meeen jeg synes at det er ganske fint og da bare måtte jeg bruke det nå også. Det er tatt av et tjern et stykke oppe i skogen over der jeg bor, og jeg har badet der flere ganger. Bildet ble tatt på høsten for to år siden, og det vitner liksom om en svunnen sommer og om gode minner...


 

Vil du også ta en titt på hva denne utfordringen handler om OG se hvem som er med? Trykk på bildet: 

Og her kan dere trykke dere inn og se de andre bidragene mine:
Dans
Liv
Skygge

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #challenge #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #tema #bilde #bilder #bildet #land #landet #speiling #frodith #natur #naturen #engasjere #kreativ #gøy #tur #knytter #folk #knytterfolksammen #sammen #blogg #takk #bidrag #fint #skog #skogen #tjern #bade #bor #sommer #minner #godeminner

I skyggenes land


 

I skyggenes land speiler mørket seg
Men det er ikke slik du tror
i landet der mørket bor

Skygger kan ikke leve uten lys
selv om de vil
så får de det ikke til

Lyset og mørket må nemlig samarbeide
sammen så skaper de
i lyset fra mørket
i mørket fra lyset

En speiling
noe langt og flott
noe som ikke ligner
eller som ligner veldig godt
En smal en blir lang
og en tykk en blir trang
Noen blir uten hode
mens andre uten føtter
og plutselig har selv en bil røtter
Et dyr kan se ut som et menneske
noe er svart eller hvit
mens noe får farge
og noe kan bli til en skummel hendelse

Alt er mulig i skyggenes land

Men det som er sikkert...
skygger er gøy!

 

En vårlig challenge ble til et dikt
Men, det var selvsagt ingen plinkt
å bruke timer på å lete frem
et bilde av flaske med farge, speilet i lys og skygge

Bare moro å bli utfordret litt
Så takk kjære Frodith
Moro er det å gjøre noe nytt
og ikke bare sitt og gjøre dèt som er trygt

Er du også med?
Trykk på blidet,  les
og se hva som skjer..! 

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #challenge #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #frodith #glede #ord #tema #bilde #bilder #bildet #skygge #skygger #skyggene #skyggenesland #mørket #mørk #tror #land #landet #bor #lys #lyset #samarbeide #skape #speiling #flott #lang #kort #smal #tykk #trang #føtter #røtter #bil #svart #hvit #farge #farger #skummel #hendelse #skummelhendelse #gøy #dikt #timer #frodith #kjære #takk #trygt

I dag handler det om "LIV"!

Liv - er tema i Frodiths vår-challenge. Denne lille utfordringen vi fikk av henne i går! Ett bilde i åtte dager, 8 tema eller ord, som vi skal finne ett bilde til og beskrive. Og i dag er det livet, som gjelder!


Trykk på bildet for å komme til bloggen til Frodith og for å få vite mer om utfordringen og hvem som er med!


 

Liv, er i mine øyne alt! Alt er liv. Alt vi ser rundt oss, alt vi ser, hører og føler, det er liv og livet!

Så hvordan skal man med bare ett bilde beskrive hva som er liv? Vanskelig, tenkte jeg! Satt i flere timer faktisk og lette i arkivet med bilder. Det er jo SÅ vanvittig mye som kan beskrive ett liv!

Jeg fant ut at jeg måtte forenkle det litt, ta tak i kjernen, i selve oppgaven! "Vår"! Dette er en vår-challenge, og hva er det vi forbinder med våren? Jo, nettopp; LIV! Etter en lang vinter, der alt har vært i dvale, eller død, er dette nå tiden for å våkne på nytt igjen OG for nytt liv!

Vi har flere ting som spretter frem på våren, som rett og slett er selve tegnet på og beskriver denne tiden veldig godt! For meg, det første og beste tegnet som jeg kan SE, (Vi kan jo også tenke på det vi hører og føler! Snøen som smelter, fuglene som kvitrer og denne herlige vårfølelsen som egentlig er ganske ubeskrivelig god) er rett og slett en gul liten sak som popper opp, litt over alt, og står der på bakken og smiler opp til meg. Og vitner om at livet nok en gang seirer. Den vokser nesten hvor som helst, noe som også er ganske magisk! Livet klamrer seg fast, gir ikke opp og bryter seg gjennom, på de vanskeligste steder..

Og hva er det jeg tenker på? Kunne du gjette det?...


Hestehoven! Et sikkert tegn på våren, OG på livet!

Enig!?

 

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #challenge #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #frodith #glede #ord #tema #bilde #bilder #fotograf #fotografere #følelse #følelser #følelsen #herlig #bilder #bildet #uttrykke #vår #liv #livet #høre #føle #se #timer #time #kjernen #vinter #dvale #vinterdvale #død #våkne #nyttliv #tegn #beskrive #snø #gul #smile #smiler #klamresegfast #vanskelig #gjette #tenke #tenkepå #hestehov #vårtegn

Danse... Som i transe..!?

Frodith.blogg.no er ei dame som virkelig kan å engasjere og få folk med seg. Hun er flink til å knytte folk sammen, spre glede og morsomheter! Og nå gjør hun det igjen. Med en vår-challenge denne gangen. 8 tema, eller ord, som vi skal finne ett bilde til og beskrive. Ett bilde i åtte dager.

Nå er ikke jeg en dreven fotograf, og jeg har heller ikke den kjempestore interessen for det. Og det er virkelig en utfordring å skulle beskrive ett ord med bare ett bilde. Men jeg er ikke redd for en challenge, og "dykker" ned i arkivet mitt for å se hva jeg kan finne...

Første ord/ oppgave i Frodiths lille morsomhet (fordi ja, dette ER jo bare for gøy!), er "DANS"!  Jeg elsker virkelig dans. Jeg elsker å se på at andre danser. Og jeg elsker å danse selv. Jeg elsker følelsen det gir meg å fritt kunne bruke kroppen min, til å uttrykke. Bare være i musikken. Dèt er noe av det herligste og mest befriende jeg vet!

Vil du lese mer om hva jeg føler i og med dans? Les denne da vel: Alene i dansen

Jeg har flere bilder av andre, og meg selv, danse. Men dette (eller disse to) føler jeg selv, godt er med på å uttrykke, noe..!  Her er mitt bidrag i Frodiths vår-challenge, Dag 1:


 

 

Og har du lyst til å lese mer om denne utfordringen og sjekke ut bloggen til Frodith, trykk på bildet: 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #challenge #fotochallenge #foto #utfordring #vår #oppdrag #oppgave #vårchallenge #frodith #dans #danse #engasjere #knyttefolksammen #glede #spreglede #morsom #morsomheter #ord #tema #bilde #bilder #fotograf #fotografere #interesse #dans #danse #elske #elsker #følelse #følelser #følelsen #befriende #kroppen #musikk #musikken #herlig #bilder #bildet #uttrykke

EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits