Ved veis ende i - Et Oslo-eventyr

Med forteller-stemme...

Og plutselig var siste kapittel her. Puffen kan nesten ikke tro det. Helgen hun hadde gledet seg til i mange måneder var ved veis ende.
Så mange morsomheter, så mye gøy, latter og gode minner skulle hun ta med seg hjem igjen fra dette Oslo-eventyret.Flotte damer hadde hun møtt. Hadde blitt tatt godt i mot, vartet opp og tatt vare på. Hun hadde fått hjelp og støtte(kontakt).

De hadde vært turister og oppdaget Oslo. Aker Brygge, festningen, Vigelandsparken, Operataket og røret.


 Hadde kost seg med god mat og drikke på diverse kafèer og restauranter.


 

Og enda mer god mat, drikke og godterier hos Casa de February. Sett serie (Skam), film (Et helt halvt år = masse tårer), snakket bloggsnakk og overført massive mengder med bilder (tenk at SÅ mye bilder kan bli tatt på så kort tid?)!


 Og masse, masse latter og glede fra ende til annen!
Tusen takk: a february girl, Søtmonsen, Kristin og Frodith. Og en spesiell stor takk til a february girl for, -alt egentlig (greit å skrive dèt, da glemmer jeg ikke noe)!

Og selv om Puffen var sliten da hun kom hjem, og det tok litt tid å komme "i normal gjenge" var det SÅ verdt det, og mer enn det.

 

Og takk til deg som har lest!

 

Vil du lese alle kapitlene, finner du de her:
kapittel 1: "Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 2: "Det går fint - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 3: "Støttekontakt er en fin ting i - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 4: "Mange rare dyr i - Et Oslo-eventyr"

Kapittel 5: "4 heltinner og èn sjarmør i - Et Oslo-eventyr"

Kapittel 6: "Så mye rørete moro - Et Oslo-eventyr"
 

 

Likte du denne måten jeg har skrevet på? Kunne du tenke deg flere "eventyr"?

 

 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no   Bilder: Afebruarygir, Søtmonsen, Kristin, Frodith og Etvennligpuff


#etvennligpuff #etOsloeventyr #Oslo #eventyr #fortelling #fortelle #sistekapittel #kapittel #vedveisende #veisende #latter #morsomheter #gøy #le #lo #drahjem #hjem #møtte #damer #tattgodtimot #vartetopp #hjelp #fikkhjelp #støtte #støttekontakt #turist #turister #oppdagetoslo #akerbrygge #festning #vigelandsparken #operataket #rør #kosteseg #mat #drikke #matogdrikke #kafe #restaurant #godteri #serie #film #bloggsnakk #bilder #korttid #tid #takk #afebruarygirl #søtmonsen #kristin #frodith #verdtdet

Så mye rørete moro - Et Oslo-eventyr

Les alle kapitlene i "Et Oslo-eventyr" her: kapittel 1: "Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 2: "Det går fint - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 3: "Støttekontakt er en fin ting i - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 4: "Mange rare dyr i - Et Oslo-eventyr"

Kapittel 5: "4 heltinner og èn sjarmør i - Et Oslo-eventyr"

 

Med forteller-stemme...Puffen nyter hvert sekund. Selv om hun er litt sliten i hode og kropp, har hun det helt fantastisk. Slike herlige og flotte damer, som det Kristin, Frodith og a february girl er,  er det ikke ofte hun får være sammen med -sånn på èn gang!
Praten går så lett, latteren sitter så løst og Puffen smiler fornøyd hele tiden. 

Frodithen er en liten luring, hun har mange sprell på gang. Og med ei lang liste, og sekken full av morsomheter, bare må dette bli ekstra gøy.
"Pressfotograf" har de også med seg, Kristin knipser alt hun greier, - med fingeren på "avtrekkeren" så og si hele tiden. 

A february girl er ikke dårligere hun heller, men trives både foran og bak kameraet. Er man blogger, så er man jammen det.


 


 


Siden det ble så mange bilder, så mange rørete bilder, av så mye rørete moro. Tenker Puffen at et bilde, av og til kan si mer enn tusen ord... og rett og slett kjører på med noen eventyrlige-og gøyale bilder til deg her NÅ:Og med disse bildene går eventyret i Oslo mot slutten, for denne gang. Det gjenstår bare ett kapittel, og dèt...

...kan du lese i morgen kveld kl. 21.00

 

 

 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no  Bilder: Afebruarygir, Kristin, Frodith og Etvennligpuff


#etvennligpuff #nyte #sliten #fantastisk #herligedamer #damer #kristin #frodith #afebruarygirl #væresammen #sammen #prate #latter #le #fornøyd #luring #langliste #sekk #morsomheter #gøy #pressefotograf #fotograf #foto #sprell #knipse #bilde #bilder #blogger #bilder #røret #tusenord #eventyrlig #eventyr #etosloeventyr #oslo

4 heltinner og èn sjarmør i - Et Oslo-eventyr

Les alle kapitlene i "Et Oslo-eventyr" her: kapittel 1: "Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 2: "Det går fint - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 3: "Støttekontakt er en fin ting i - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 4: "Mange rare dyr i - Et Oslo-eventyr"

 

Med forteller-stemme... 

Oslo-eventyret fortsetter, og Puffen er både spent og glad. Har gledet seg lenge til denne dagen, og til alle de flotte menneskene hun skal møte.
Men så var det litt synd å få melding fra noen som ikke kunne komme, -men slik er det av og til. Tanken og gleden over å treffe de hun skal treffe er likevel minst like god.

 

For a february girl ble starten på dagen ekstra morsom. Etter å ha ventet ikke mindre enn ett år på å få seg turban, ble gleden stor da hun enedelig fikk seg en, på selveste turbanens dag!
 

Puffen måtte også bli avbildet med turban på, selv om denne ikke var ekte. 

Mobilen piper og i ruten står det "har kommet"! Denne meldingen er fra ei dame Puffen har møtt før, og hun kan nesten ikke vente med å klemme henne, le, prate og være sammen med henne igjen!


- Kristin og Puffen -

 

Med vind i håret og "luft i seilene" driver de tre damene, og en liten en, oppover Karl Johan. Den latteren og den gleden Puffen hadde gledet seg til satt løst, og det var ingen fare for at latter -og smile-musklene ikke skulle få trent seg godt i dag også.


Nå var de 3 heltinner, og en liten sjarmør, og helter og sjarmører må ha mat. Hva er ikke bedre da, enn å finne et lite Bøff-hus.
Og der, var det jammen meg ei til. Ingen ringere enn en Frodith. Endelig fikk Puffen klemme Frodithen, gjett om hun hadde gledet seg lenge til det!?Og etter; uten mat og drikke duger helten ikke,  - går vi inn i nok et fantastisk kapittel i dette eventyret...

...som du kan lese mer om i morgen kveld kl. 21.00

 

 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no   Bilder: Afebruarygir, Søtmonsen og Etvennligpuff


#etvennligpuff #heltinner #helt #sjarmør #etosloeventyr #oslo #eventyr #fortelle #tur #reise #glede #gledet #spentogglad #spent #glad #mennesker #melding #kunneikkekomme #tanke #tanken #glede #treffe #møte #god #morsomt #turbanensdag #turban #ikkeekte #mobil #mobiltelefon #klem #klemme #væresammen #sammen #le #prate #kristin #afebruarygirl #vind #hår #vindihåret #dame #damer #karljohan #latter #sattløst #lattermuskler #smilemuskler #latter #smile #mat #frodith

Mange rare dyr i - Et Oslo-eventyr

Les alle kapitlene i "Et Oslo-eventyr" her: kapittel 1: "Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 2: "Det går fint - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 3: "Støttekontakt er en fin ting i - Et Oslo-eventyr"

 

Med forteller-stemme...

Casa de February er en koselig leilighet. Puffen har virkelig funnet seg til rette her. Og a february girl vet å ta vare på gjesten sin og disker opp med både taco-fredag, brus, sjokolade og potetgull. Puffen føler seg nesten hjemme, selv om hun vet at hjemmet hennes er med guttene sine, i de trønderske skoger.


- Et lite hjemlengsel-bilde av Puffen og lillevoff -

 


- Taco... Nam nam -

 

Puffen husker godt på, den gangen a february girl var "en rutete skjorte" og på pingvinen hun den gang hadde i kjøleskapet. Og da hun fikk se dette skiltet...


 

..bare måtte hun be om å få lov til å hilse på denne pingvinen, på ordentlig. Og dèt fikk hun.


- Godt at han var våken og ville bli tatt bilde av!  Ser du han..? -

 

Pingviner er ikke det eneste dyret hos a february girl. Katten Leo bor også her, men han er ikke så glad i besøk og stakk så fort han fikk se Puffen. Han ville nok ha moren -og leiligheten sin for seg selv.

 

Selv heltinner trenger å lade, og litt "beauty sleep"! Etter en god natt med søvn, er de begge klare for nok en dag, spekket med nye eventyr.


Og nå, befinner de seg, nede på perrongen, tidlig en lørdags-morgen.
 

Klare for å ta toget ned til nok et Oslo -eventyr...

...som du kan lese mer om i morgen kveld kl. 21.00

 

 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no    Bilder: Afebruarygir og etvennligpuff


#etvennligpuff #dyr #rare #raredyr #etosloeventyr #tur #reise #oslo #eventyr #fortelle #forteller #casa #leilighet #funnetsegtilrette #afebruarygirl #gjest #diskeropp #tacofredag #taco #brus #sjokolade #potetgull #hjemme #hjem #trønder #skog #hjemlengsel #lillevoff #hund #valp #pingvin #kjøleskap #skilt #bor #katt #besøk #natt #søvn #heltinne #lade #beautysleep #perrong #tog #tidlig

Støttekontakt er en fin ting i - Et Oslo-eventyr

Oslo-eventyret har startet. Du kan lese kapittel 1 her: "Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr"
Og kapittel 2 her: "Det går fint - Et Oslo-eventyr"

 

Med forteller-stemme...


Puffen ser med store øyne ut på den store byen. Dette er ikke noe hun er vant til. Åpne sletter, skog, lite hus, lite folk og "luft under vingene" er en del av hennes hverdag til vanlig! Her er det ikke slik, her er alt motsatt. Det er mye støy, bråk, folk, og alt skal skje på èn gang.
- Der hjemme på landet er det enkelt å komme seg fra A til Å, men her i hovedstaden er det så mye å velge i av tog, buss og trikk. Hvem skal hvor, og ring en og to og tre!? Og alt det der, er ikke lett å holde styr på.

DA er det bra at hun har med seg a february girl og Søtmonsen.De ordner opp og hjelper, og får Puffen på riktig fartøy, til riktig tid og sted.Fra å gå og titte på skog og fjell der hjemme, var Puffen nå kommet til en park med så og si bare stein. Stein formet som mennesker, og dèt var jo litt spesielt!
 

Alt blir så gøy, synes Puffen, sammen med disse damene. Hun elsker å le og tulle, og dèt gjør Søtmonsen og a february girl også. Virkelig en god match! "Latter-musklene" får god trening denne dagen. 
 

Etter en fin runde med stein-figurer, latter, en bil i tøy, og trikking. Avsluttet jentene en fin dag i Oslo, med en lenge etterlengtet is på Aker Brygge. Siden isen var så etterlengtet, ble det ingen bilder av den... men av denne bilen, ble det mange!


 

 


 

- Det ble en tårevåt avskjed med Søtmonsen, før Puffen og a february girl rettet snuten mot Åneby og Casa de February.
Men eventyret ender ikke der, fordi i morgen er det en ny dag med nye sprell, tull og latterfylte smil...

...som du kan lese mer om kl. 21.00 i morgen kveld.

 

 

 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no  Bilder: Afebruarygir, Søtmonsen og etvennligpuff


#etvennligpuff #støttekontakt #etOsloeventyr #kapittel #forteller #fortelle #eventyr #oslo #øyne #storeøyne #by #storby #byen #hovedstad #skog #hus #luftundervingene #hverdag #hverdagen #motsatt #støy #bråk #hjemme #derhjemme #landet #pålandet #tog #buss #trikk #hvem #hva #hvor #afebruarygirl #søtmonsen #hjelper #hjelpe #hjelp #riktig #tidogsted #park #vigelandsparken #stein #spesielt #gøy #damer #le #leogtulle #lattermuskler #latter #akerbrygg #jenter #bil #etterlengtet #is #bilde #tårevåt #avskjed #tårevåtavskjed

Det går fint - Et Oslo-eventyr

Oslo-eventyret har startet. Du kan lese kapittel 1 her: "Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr"

 

Med forteller-stemme...

 

Dagen var enda ung, så god som ny faktisk og Puffen og a february girl er ute på vift. Hovedstaden skulle oppdages, utforskes og leves.

Nede på Aker Brygge var livet stille, men et og annet menneske var der jo. Is fikk de ikke kjøpt, ikke da, i allefall.
- På en benk satt de, jentene eller, kvinnene  -alt etter sinnsstemning og humør.
Himmelen var blå, med noen skyer på. Men vinden var kald og damene var glade de hadde skjerf rundt halsen.


Bedre å gå litt enn å sitte med slik vind, rumpen blir fort kald. Selv om a february girl trosset gnagsår,  gikk det fint!

Akershus Festning tok Puffen (nesten) tilbake i tid, hadde det ikke vært for alle turistene.


- Puffen, turist Nr. 1 -


- Gardistene, muren, kanonene... Historiene lå i veggene, suste i gresset og i grusen. Mange hadde trampet, og løpt opp og ned disse grus og stein -trappene.
Nå gikk Puffen og a february girl her. Lo, pratet og sang med vind i håret. Det var elektrisk!


- "Du e elektrisk.." -

 

Med slitne bein fant jentene endelig et sted å sitte. Puffen er litt vanskelig i matveien, men å dele på ei glutenfri kake er godt.
Praten gikk så fint, og man skulle nesten ikke tro at disse to egentlig ikke kjente hverandre. Så gjorde de altså det, likevel.


- Nam, nam! -

 

For puffen blir et inneklima fylt av summing, stemmer, latter og høye lyder plutselig veldig slitsomt. Og da er det bra at a february girl synes det er ok å komme seg ut, i frisk luft igjen.

På sms fikk de vite av Søtmonsen at det var på arbeidsplassen hennes det skjedde. Og siden det var der de skulle spise middag, vandret kvinnene, nesten, straka vegen. De møtte nemlig enda flere Gardister på veien opp. Og da var det bra at Puffen hadde med Norske flagg som kunne vaie i vinden til "Gammel jegermarsj"!

- "Dam dam tam ta tam tam tam ta dam dam ta dam tam..." (Can you hear it?) -


 

Etter litt venting ble det endelig mat. Heltinnene må ha næring, før eventyret kan fortsette...


...og du kan lese om det i morgen kveld kl. 21.00  Føg med, følg med.


 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no    Bilder: Afebruarygirl.blogg.no


#etvennligpuff #etosloeventyr #oslo #eventyr #forteller #hovedstad #hovedstaden #oppdage #utforske #leve #akerbrygge #menneske #mennesker #is #kjøpe #jente #dame #kvinne #sinnsstemning #humør #himmel #blå #sky #kald #glad #skjerf #hals #gå #sitte #vind #rumpe #afebruarygirl #gårfint #gnagsår #trosset #akershus #akershusfestning #festning #festningen #turist #tid #tilbakeitid #gardist #mur #kanonener #kanon #historie #gress #grus #trampet #løp #trapp #stein #lo #le #prate #sang #synge #hår #elektrisk #sliten #kake #glutenfri #glutenfrikake #prate #inneklima #summing #stemmer #latter #støy #friskluft #sms #søtmonsen #arbeidsplass #middag #norskeflagg #flagg #vaieivinden #heltinnen

Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr

Med forteller-stemme...

Det var en gang en kvinne på 35 år, akkurat passe høy og med nyfarget hår. Denne kvinnen kan vi kalle Puffen. Hun heter ikke det, men det passer så godt. Fordi hun liker å gi seg selv noen vennlige puff, sånn av og til, for å tørre å gjøre de litt skumle ting.
Livet og verden består nemlig av ganske mye frykt, selv om frykten i seg selv ikke er farlig! Derfor "puffer" hun...  - Men ikke så hardt!

 

Denne historien begynte egentlig for en tid tilbake, da drømmer og ideèr ble satt ut i livet. Og gleder og planer ble surret sammen mot noe som skulle skje.
- Men eventyret starter her, i vogn Nr. 7 på et tog i full fart mot landets hovedstad. Det er midt på natten, og Puffen prøver å få sove. I togvognen er det mennesker fra mange land. Språkproblemer, flygende kofferter, bager på ville veier, rullende flasker og sinte stemmer preger natten. Å få sove er ikke lett. Setet er lite, og Puffen sover aller best horisontalt i sin egen, myke, varme seng.


- Puffen -


Men på mirakuløst vis går natten fortere enn Puffen trodde, og med ett var toget fremme ved endestasjon. Forventninger bygger seg opp, og spenningen øker med hvert skritt hun tar. Den lilla kofferten er trofast reisefølge, men må likevel bli innelåst i et lite skap. En koffert kan ikke få med seg alt som skjer!
- Med sekken på ryggen og ei rosa veske dinglende på magen, tar Puffen sine modige skritt mot reisens første stoppested.


Frokost må en liten Puff ha, og det er her på dette spisestedet hun skal treffe den første. Den første av flere hun gleder seg til å treffe.
Gleden som bredte seg inni henne var mye større enn hun noen gang hadde trodd, og endelig fikk hun gi Søtmonsen en god klem, på ordentlig. Det var nemlig som å treffe en gammel venn det var lenge siden hun hadde sett. Selv om hun aldri hadde møtt henne før.
- Søtmonsen må forlate Puffen, for å gå tilbake til jobben sin. Heldigvis har de en plan om å treffes etter hun er ferdig, for å spise sammen.


- Søtmonsen og Puffen -


Og på akkurat dèt tidspunktet, Puffen og Søtmonsen tar farvell, for en stund, kommer a february girl inn. Alle drømmer og planer, -og for den følelsen Puffen hadde beskrevet som; "et barn som gleder seg til pakkene på juleaften og all isen på 17.mai" -tilsammen,  ble til virkelighet!
DA går det opp for Puffen, at eventyr-helgen i Oslo, virkelig har startet!


- Afebruarygirl, Søtmonsen og Puffen -


 

Fortsettelsen på "Et Oslo-eventyr" kommer i morgen kveld kl. 21.00

 

 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no  Bilder: Afebruarygirl.blogg.no og etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #etosloeventyr #oslo #eventyr #eventyret #fortelle #detvarengang #kvinne #puffen #vennlige #tørre #skummelt #skumleting #frykt #farlig #ikkefarlig #historie #historien #drømmer #ide #gleder #glede #planer #tog #nattog #hovedstad #natt #sove #land #språkproblemer #koffert #bag #stemmer #seng #endestasjon #speninnger #reisefølge #trofast #sekk #veske #frokost #treffe #tur #reise #glede #gledesegtil #søtmonsen #klem #klemme #forlate #treffes #spise #spisesammen #tidspunkt

"Tusen takk for turen, den var veldig bra"

Du som følger både meg, Afebruarygirl, Søtmonsen, Kristin og Frodith har kanskje fått med deg både oppdateringer og bilder fra den fantastiske helgen som har vært!?

Her hos etvennligpuff.blogg.no på fredag kunne du lese; "Starten på et lite eventyr!?", der du fikk et lite innblikk fra starten på turen. På lørdag fikk du se noen bilder i; "Ikke bli skuffet, men..." Og i går (søndag) kom jeg med noen lovnader til deg i: "Fortsettelsen kommer, en annen dag".


Og nå er jeg altså kommet hjem. Eller, jeg kom hjem sent i går kveld (søndag). Mannen hentet meg på togstasjonen (Heimdal for deg som er kjent) og kjørte meg hjem til en overlykkelig lillevoff som ble SÅ glad for å se mammaen sin! Og jeg måtte gråte litt, fordi jeg hadde savnet han sånn.


- Fint å få litt hjelp til å pakke ut! -


 

Jeg har mye av turen vært både svimmel og litt kvalm. Reise er ikke noe kroppen min er så veldig glad i, og iallefall ikke når man sitter (eller står) i noe som beveger seg. Og det har blitt mye toging, trikking og litt bussing, i tillegg til heis og rulletrapper. Og det kjennes fortsatt ut som at jeg har "sjøgang", og hodet er nok ikke helt med.

Å være høysensitiv spiller nok også en viktig rolle i hvordan jeg har følt meg, ikke bare i helgen men nå også. Jeg har hatt det helt super-mega-kjempe-fantastisk sammen med herlige mennesker. Men å stadig bli eksponert for lyd, lys, støy og masse folk er slitsomt! Noe som sikkert kommer til å prege meg det meste av denne uken.
Verdt det var det likevel. Jeg hadde ikke ville byttet vekk denne turen, og disse flotte opplevelsene med noe! OG jeg ville gjort det igjen.


- Jeg tror nok lillevoff synes at kofferten var god å ligge i. -
 


Nå skal jeg, sånn på ordentlig, få skrevet ned alle disse opplevelsene, til ære for deg. Dette har nemlig vært et lite eventyr...
- "Et Oslo eventyr"!


Selve historien får du, oppdelt i flere deler, hver dag fra i morgen og resten av denne uken kl. 21.00.

 

Psst: Husk at du også i morgen (tirsdag) får ukens - Historier fra ei tenåringstid -

 

 

Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #følger #Afebruarygirl #Søtmonsen #Kristin #Frodith #oppdateringer #bilder #fantastisk #helg #eventyr #start #startenpå #liteinnblikk #innblikk #lovnader #hjem #kommethjem #mannen #mann #ektemann #tog #togstasjon #overlykkelig #lillevoff #hund #valp #mamma #glad #gladfor #gråte #savne #savnet #pakkeut #fåhjelp #hjelp #hjelptil #tur #turen #svimmel #kvalm #svimmelogkvalm #reise #reisen #kropp #kroppen #veldigglad #glad #tog #trikk #buss #sjøgang #høysensitiv #følermeg #følerseg #herlig #mennesker #herligemennesker #eksponertfor #eksponert #lyd #lys #støy #prege #opplevelser #skrive #tilære #ære #oslo #historie

Fortsettelsen kommer, en annen dag

Guri malla.. Hvor skal jeg egentlig starte?
De aller fleste eventyr starter med en begynnelse, ofte med "det var en gang.." På fredag fikk du en liten oppdatering på denne begynnelsen (les gjerne: "Starten på et lite eventyr!?"). Og nå har du kanskje ventet på fortsettelsen!?

"Fritt etter farmor" har også tatt seg en liten ferie de siste dagene. Selv om både maten og været har vært bra, har det ikke kommet noe "på trykk". Rett og slett fordi det har vært mer enn nok til meg.

- Carina har vært super støttekontakt og vertinne! Takk! -

 

Det er ikke alltid like lett å være "bønder på byen", og i allefall ikke for en som er høysensitiv. Mer enn nok inntrykk har gått igjennom denne kroppen de siste dagene. Og mange herlige og fantastiske hendelser har stått i kø, så det veier på en måte opp også.

Det er en sånn -glad følelse. Men likevel sliten av alle lyder, alle mennesker og alt man skal forholde seg til. Lett trenger det heller ikke å være når man ikke er så veldig kjent. Og da har det vært så utrolig godt å ha med seg noen som er en del mer kjent enn meg. Nesten litt som en støttekontakt, har jeg følt, til tider.
Snakk om å være forvirret, og føle seg dum..! Men men, det har gått bra, synes nå jeg da.


- Hvis det ikke var for god hjelp, hadde jeg aaaldri greid å ta trikk, tog eller buss i Oslo.. -
 

Akkurat nå sitter jeg på toget på tur hjem igjen. Tenkte jeg skulle bruke tiden til å blogge masse, og "ta igjen det tapte", men det kjennes nok mest ut som at hodet og kroppen min trenger hvile. Nå skal jeg være smart, og lytte litt til den. Helt sikkert veldig lurt!? Så da kommer fortsettelsen på eventyret en annen dag..! 

 

Finner du frem til dit du skal, helt alene, når du er ute og reiser?

 

 


Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #starte #starten #historie #historier #begynnelse #detvarengang #oppdatering #fortsettelse #ferie #reise #tur #bonde #inntrykk #høysensitiv #kroppen #bønderpåbyen #herlige #fantastisk #gladfølelse #forholdesegtil #kjent #støttekontakt #forvirret #dum #følesegdum #godtbra #tog #toget #dettapte #hvile #trengerhvile #hodet #smart #lyttetilkroppen #lyttetil #lurt

Starten på et lite eventyr!?

Yes, da er jeg igang. Turen jeg har tellet ned til i flere måneder nå! Det som begynte med en liten drøm og ei melding til afebruarygirl.blogg.no i januar; "kanskje du har lyst på besøk?" Utviklet seg til å bli en liten blogg-treff-helg.

 

Og nå sitter jeg altså her da, på Egon ved Oslo s, etter å ha busset inn til Trondheim by i går kveld i øs-pøs-regn! Opplevde noen heller tvilsomme mannfolk (å tafse på seg selv på offentlig plass mens du ser på meg er IKKE greit altså!), ei eldre dame som glodde, OG fikk meg ei ny venninne fra Afrika på Trondheim sentralstasjon (fikk dessverre aldri vite hva hun het og våre veier skiltes relativt raskt, så ikke et langvarig vennskap)!

Og strevd med å få sove i et litt for trangt sete med litt for lite plass til føttene, og asiatere, nordmenn, svensker og tyrkere i skjønn forening. -Mens de diskuterte om hvem som skulle sitte hvor, og bagasje til alle kanter. Kom jeg meg da frem til Oslo, til slutt. Trøtt, har brent meg på tunga på litt for varm kaffe og irriterer meg over ei kvise under nesen! 

 

Gleder jeg meg likevel til det jeg har i vente like mye som en unge på juleaften og 17. mai, tilsammen! Jeg har nemlig rukket å klemme selveste Søtmonsen. Sett Bjarne Brøndbo fra DDE og spist meg stapp mett på en deilig frokost!

OG om ikke lenge kommer Carina og da starter eventyret på ordentlig, selv om jeg allerede har sagt "det var en gang..."

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff 

Reisefeber

I natt hadde jeg store problemer med å få sove. Lå og planla pakking, reisen, opplevelser og møter med nye mennesker. I dag har jeg masse å gjøre, lang liste med ting jeg skal huske. Og vet nesten ikke hvilken fot jeg skal stå på.

Som dere kunne lese på mandag: "Nå pakker jeg kofferten og drar" har jeg funnet frem kofferten. Og at jeg har litt prestasjonsangst for denne pakkingen..! Hva skal en bonde fra landet ha med seg når hun skal inn til den store byen!?Nå er det nemlig IKKE lenge til jeg reiser, og da er det greit å begynne og få litt kontroll..

 

Pakke:

  Togbilletter
    Pengebok med penger(!), visa, førerkort(?)
  Kompass
  Kart?
  Norske flagg
  Rompetaske
  Ryggsekk
  Gode sko
  Andre sko
  Ullsokker
  PC
    Ladere
  Bukser
  Genser
  Skjorter
  Singlet
Skjørt?
  Truser
  BH
  Strømper
  Nattklær
  Sist jeg reiste til Oslo hadde jeg på et "jeg reiser alene" skilt. Bør jeg ta med dette i år også?
  Burde jeg evt. investere i et slik "finn meg armbånd"?

  Toalettmappe:
  Litt sminke
  Lypsyl
  Våtservietter
  Tannkost (får jeg låne litt tannkrem?)
  Hårbørste
  Krem
  Dameting (Håper jeg slipper unna "tante-rød"!)
  Barberhøvel
  Negleklipper og neglefil


  Og siden jeg kjenner meg selv ganske godt, bør jeg sikkert ta med plaster, reisesyketabletter, smertestillende, idoform, spypose og evt. bandasje også!

 

Gjøre før jeg drar:

  Farge håret
  Barbere legger
  Knusekose mann og hund

 

 

Hvis det er noe du synes jeg har glemt, eller burde ha med meg, si gjerne i fra!

Da skal jeg "dykke ned" i den kofferten igjen.

I morgen kveld, reiser jeg!

 

Reiser du noen gang alene?

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #reisefeber #problemermedåsove #problemer #sove  #planlegge #pakking #pakke #reise #opplevelser #møter #møtenyemennesker #liste #huskeikke #fot #pakker #koffert #kofferten #prestasjonsangst #bonde #landet #fralandet #denstorebyen #byen #by #reise #reiser #kontroll #togbilletter #billett #pengebok #penger #visakort #Kompass #Norskeflagg #rompetaske #ryggsekk #godesko #sko #ullsokker #PC #ladere #klær #toalettmappe #sminke #plaster #smertestillende #spypose #reisesyketabletter

Nå pakker jeg kofferten og drar

Jeg har funnet frem kofferten min, den står på gulvet inne på soverommet.
Neida, jeg skal ikke reise fra guttene mine, eller jo jeg skal jo det, men ikke for godt! Jeg har planer om å komme hjem igjen altså. 

Jeg har farget håret, har planer om å barbere leggene og om ikke lenge må jeg pakke!
Det er nemlig litt viktig å se bra ut (bedre enn ellers i allefall), når man skal reise til selveste hovedstaden. Og ikke minst når jeg skal treffe så mange flotte og herlige mennesker!

Men hva må man egentlig ha med seg på tur, til Oslo?


- lillevoff inspiserer -

 

Jeg bor på landet, ser av og til på meg selv som en bonde, og da kan jeg fort bli "bønder på byen". Godt er det at jeg bare skal ta toget og blir "matet inn" midt på Oslo s. Der skal jeg greie meg helt selv noen timer (vurderer å ha med meg kompass!?), helt til jeg blir "plukket opp" av min skjønne reiseleder(?) -turfølge og vertinne for helgen. Godt er det å vite, når man reiser slik alene fra landet til den store byen, at man har noen der som er "kjentmann" (eh dame!)!

Jeg har i allefall funnet frem gode sko og ryggsekk, dèt lærte jeg nemlig at jeg MÅ ha, sist jeg var til Tigerstaden!
Prøver også å finne frem noen kule og spesielle klær å pakke ned. -Må passe på å skille meg ut litt fra mengden, slik at det blir lettere å finne meg. Sånn i tilfelle, hvis jeg skulle gå meg bort!
Men jeg burde kanskje ikke skille meg ut FOR mye ut heller? Vil jo ikke at Oslos flotte mennesker skal se rart på meg!
Og i allefall ikke disse herlige damene jeg skal treffe..!


"jeg lurer på om mamma pakker med meg også..? Jeg får jo plass!?"


 

Viktig å gjøre et godt inntrykk, men også å være seg selv!
Må innrømme jeg får litt prestasjonsangst nå, når jeg tenker på denne pakkingen.. Men, det går sikkert bra!
Lover å oppdatere deg.


Leste du "Ei ny tid!?" forrige tirsdag? Er du en av dem som venter spent på hva som skjedde videre? Da kan du lese dette, allerede i morgen!

 

 

 

Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #pakkerkoffertenogdrar #pakker #kofferten #drar #pakke #koffert #dra #reise #tur #soverom #guttenemine #reisefra #kommehjem #hjem #fargethåret #farge #hår #barberelegger #barbere #legg #pakke #sebraut #reise #hovedstad #hovedstaden #oslo #tigerstaden #planer #mennesker #treffe #treffer #herlig #flott #tamedpåtur #lillevoff #hund #valp #bonde #landet #bønder #by #byen #bønderpåbyen #tog #toget #timer #kompass #reiseleder #turfølge #vertinne #kjentmann #godesko #sko #ryggsekk #klær #skillesegut #gåsegbort #damer #herligemader #treffe #godtinntrykk #inntrykk #væresegselv #innrømme #prestasjonsangst #oppdatere

EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Jeg elsker å skrive historier, og de aller fleste du kan lese her på bloggen min er helt sanne. *Hver tirsdag får du bl.a en ny historie fra da jeg var tenåring. *Hver morgen får du små simple(?) oppdateringer fra dagen min i går. -Mat og vær er ganske viktig, ikke sant!? Ellers liker jeg å ha det gøy, og er glad i å le. Elsker å danse, engasjerer meg i de små ting, er for å være seg selv på godt og vondt, og lever et helt vanlig og uvanlig liv. Håper du har lyst til å bli her en stund for å dele hverdagens opp -og nedturer!?

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits