Er det en match?

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 30:

Dagene går og Gunnhild er glad for å ha ferie. Og det er egentlig helt nytt for henne, hun som alltid har likt å grave seg ned i jobb de gangene livet har vært litt tøft! Men livet hennes har aldri vært SÅ tøft og vanskelig før. Det er mye som må synke inn. To flotte, unge menn er døde. Drept! Ingen vet hvorfor. Eller hvordan hun er innblandet i dette!?
Hun har heller aldri pratet så mye, om tanker og følelser, som nå. Men når hun nesten over natten, også får vite at foreldrene har skjult en stor hemmelighet for alle. Og at denne hemmeligheten kanskje fortsatt lever ett sted, og er hennes halvbror. Da gjør det plutselig godt å prate med noen om alle spørsmålene sine.

 

Men den merkelige følelsen hun har inni seg, om at denne halvbroren, på en måte er tilknyttet, alt!? Dèt har hun ikke fortalt til noen. Men hun har planer OM å gjøre det.

Fingerprint
Licensed from: photo_guru / yayimages.com


 

Gunnhild sitter i denne, nå så velkjente stolen, inne på politikontoret. Og Borghild smiler til henne fra den andre siden av bordet. "Hva kan jeg hjelpe deg med i dag Gunnhild?"
"Jeg har tenkt sånn, på mange ting. Men spesielt på alle de uoppklarte spørsmålene. Og i de siste dagene, mest på det fingeravtrykket dere fant i Theodor sin leilighet. Og hvem dèt er sitt!?"
Gunnhild forteller Borghild om dagboken til moren og hemmeligheten til foreldrene. Om Svein, halvbroren hennes. Gutten i vannet hun hadde lest om i det avisutklippet og at den gutten mest sannsynlig er Svein!? Om mannen med det røde håret i bilen. Og hvordan alt dette kan henge sammen..!?
Og hun lurer til slutt på, kanskje politiet har en måte, for å finne fingeravtrykket hans?

Fingerprints And Magnifying Glass
Licensed from: kvkirillov / yayimages.com


 

Dagen etter sitter Gunnhild der igjen. Denne gangen er det Borghild som har kalt henne inn. "Det går fort når man har internett..." hun ler "..og når man vet hvor man skal lete! Før hun fortsetter, litt mer alvorlig "Jeg kontaktet sykehuset der gutten som hadde mistet hukommelsen lå. Og siden informasjonen de hadde, skal brukes i en mulig mordetterforskning, måtte sykehuspersonalet levere fra seg de nødvendige opplysningene!"

 

Borghild setter seg tilbake i stolen "Jeg har testet fingeravtrykket!..  OG det er en perfekt match med det avtrykket vi fant i Theodor sin leilighet!"

 

 

For å lese alt, trykke HER! Bla deg nedover på siden, første kapittel ligger helt i bunnen og så ligger alle kapitlene videre kronologisk oppover.

"Hemmeligheten" har avslutning i morgen! Går det slik du tenker?

Og du, vil du ha mer?

 

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #fingeravtrykk  #politi #politikontor #politistasjon #mordetterforskning #hemmeligheten #halvbro #død #drept #tøftogvanskelig #innblandet #føle #følelser #rødthår

A February Girl

30.07.2017 kl. 13:51
oi oi! Dette blir bare mer og mer spennende dette! Liker ikke helt at siste kapittelet kommer i morgen! Det har vært så gøy, og ikke minst spennende, å lese disse kapitlene i sommer <3 Du er dyktig <3 Ønsker deg en god søndag vennen <3

EtVennligPuff

31.07.2017 kl. 12:22
A February Girl: Herlig at du har likt å lese vennen! <3 Det er jeg glad for! Og takk. ;-)
Kos deg med ny uke. <3 Klemmer

Jan

30.07.2017 kl. 18:59
Så lei meg. Er helt på hæler. Pc kræsj for tredje gang, mista masse. Hater å knote på telefon.. Må vente noen uker før reklamasjon er avgjort

EtVennligPuff

31.07.2017 kl. 12:22
Jan: Huff, så trist! :-/ Håper du overlever kjære deg...
<3 Sender en klem

frodith

30.07.2017 kl. 19:29
Synes du MÅ gjøre noe med denne mini-romanen din Puffen, MÅÅÅÅÅ!! Noe mer mener jeg.. Du burde hvertfall satse på litt mer skriving av dette slaget både her og der :-)

EtVennligPuff

31.07.2017 kl. 12:23
frodith: Takk. <3 Herlig at du er så engasjert! ;-) Jeg har sendt inn til noen forlag, skal sende inn til flere. Og takk igjen, for all støtte, betyr mye! <3 Gode klemmer

Vera Lynn

31.07.2017 kl. 00:00
Jeg gleder meg virkelig til å lese avslutningen i morgen, og få forklaring på alt som har skjedd :o))

EtVennligPuff

31.07.2017 kl. 12:24
Vera Lynn: ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits