Alt gjør vondt!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 29:

Gunnhild sitter på støtfangeren, halvveis inn i bagasjerommet, på en politibil. Rundt seg har hun et tykt teppe. Og ved siden av henne sitter Vivian! Litt lengre borte står Solrunn og prater i mobilen.

 

Bilen står på stranden, sammen med flere biler fra politiet, parkert utenfor et grottesystem. Området har blitt markert inn med sperrebånd. Og både inne i og utenfor grotte-inngangene, er det mennesker kledd i hvite dresser, hansker og blå skobeskyttere.
Vivian holder Gunnhild i hånden. Men Gunnhild har gått litt utenfor kroppen sin. Det har blitt for mye for henne.
Alt føles uvirkelig, nesten som å se en film, hun ikke tror på!

I grotten, lengst inne, har politiet funnet to lik.
Borghild prøver å prate med Gunnhild, men får ikke kontakt. Vivian tar imot beskjeden og tar Gunnhild med inn i bilen til Solrunn. Resten av dagen foregår, som i en lapskaus. Alt surret sammen i et virrvarr av alt. Og Gunnhild blir kun sittende i stolen ved vinduet, hjemme hos tanten og onkelen og ser på havet. Hun prøver å spise litt, drikke litt og prate litt. Men alt gjør vondt!

Light at end of tunnel
Licensed from: moodboard / yayimages.com

 

Dagen etter, er hele familien Johannessen samlet inne på politikontoret, sammen med Borghild. Denne gangen er politisjef Leonard også der.
"Jeg beklager Gunnhild, å måtte fortelle deg at de to likene vi har funnet inne i grottesystemet..." Det er Leonard som prater "...er Theodor og Endre! Familiene har vært her og identifisert likene! Og vi i politiet, vil takke deg for all info og hjelp du har gitt oss i saken, for å finne de to unge mennene!" Han berører Gunnhild vennlig. "Jeg forstår det sånn at du var god venn med de begge...  dette kan ikke være enkelt for deg!"

 

 

 

Spent på hva som skjer i nest siste kapittel? Titt innom i morgen! Har du gått glipp av noe, kan du trykke HER! og bla deg nedover.

 

Lik, og del gjerne med dine venner.

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #politi #politikontor #politibil #lik #somienfilm #grotter

frodith

29.07.2017 kl. 11:22
Nåååå er jeg spent!! :-D

EtVennligPuff

29.07.2017 kl. 19:13
frodith: Tihi.. ;-)

Ei_heks

29.07.2017 kl. 13:37
Enig med Frodith. Engasjerende innledning! :)

EtVennligPuff

29.07.2017 kl. 19:14
Ei_heks: Herlig! ;-) Og tusen takk for det! <3

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 14:14
Spenningen steg jammen flere hakk nå altså... Jeg håpet i det lengste at gutta ville bli funnet i god behold, men der tok jeg feil gitt ;o))

EtVennligPuff

29.07.2017 kl. 19:14
Vera Lynn: ;-) :-(
<3 Klem
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits