Hele livet, snudd opp ned!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 28:

Gunnhild sitter i bilen, sammen med Vivian og Solrunn. Politi Borghild hadde ringt og ville ha henne ned på politistasjonen så fort som mulig. Og hun understreket også at det var fint om hun tok med seg noen.

Hele livet til Gunnhild har blitt snudd opp ned. Hun har en bror, en halvbror. Som ingen hadde fortalt henne om. All info om denne gutten, som visstnok heter Svein, hadde blitt med foreldrene ned til havets bunn. Heldigvis hadde moren hennes skrevet om det i sine dagbøker og etterlatt disse ordene etter seg.

Balloons
Licensed from: disorderly / yayimages.com


 

Borghild henviser dem inn i et rom, der de kan sitte alene. Hun har info og mye å snakke med Gunnhild om.
"Vi har dessverre ikke funnet Endre! Vi har vært i kontakt med all hans familie og venner. Og har gjort søk etter han, uten hell!"
Gunnhild holder hendene foran ansiktet og kjenner tårene presse på. Solrunn stryker henne på ryggen. Vivian greier ikke å sitte og traver rundt i rommet. "Og det blodet du ga meg, er en match, med Endres!" Borghild bøyer seg frem og tar hendene til Gunnhild. Ser henne inn i øynene "Vi har også funnet spor i blodet ditt av et narkotisk stoff og er ganske sikre på at det er kloroform. Noe som kan forklare blackoutene du har hatt!" Solrunn gisper! Og Gunnhild sitter bare å måper, uten å helt vite hvordan hun skal greie å ta inn alt dette.

 

 

"Nå kan det hende du synes dette høres litt rart ut..." Borghild fortsetter "...men den drømmen du fortalte meg, den i grotten. Det er godt mulig at den kan være et slags minne, fra da du hadde en blackout!?"
Solrunn kikker bort på Gunnhild og lurer på hvilken drøm det er Borghild snakker om. Og Gunnhild forteller, i korte trekk.
Vivian står ved siden av henne og lytter. Og etter Gunnhild er ferdig med å fortelle, tar Vivian henne på skulderen og ser på henne som det har gått opp et lys "Nede ved sjøen, ikke langt fra hytta, er det flere små og store grotter skapt av vannet. Husker du ikke at vi brukte å leke der, da vi var små?"

 

 

Bare 3 kapittel og 3 dager igjen av juli... Spent på hvordan det går?  Trykk HER! og bla deg nedover, hvis du ikke har lest alle kapitlene.

Ikke glem å dele med venner, som også liker litt spenning i sommer..!

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #politi #polititasjon #halvbror #etterlatt #rødtråd #mistethukommelsen #blackoutene #kloroform #narkotiskstoff

frodith

28.07.2017 kl. 11:32
Herlig Puffen, nå kommer opprullingen. Du har klart å holde på spenningen hele veien :-)

EtVennligPuff

28.07.2017 kl. 12:06
frodith: Åååh.. Tusen takk! <3 ;-) Herlig å lese at jeg har greid å holde på spenningen hele veien! .-D

Janne

28.07.2017 kl. 14:27
åå spennende!

EtVennligPuff

28.07.2017 kl. 21:01
Janne: ;-)

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 01:33
Bare 3 kapitler igjen, og jeg er så spent på hvordan dette vil ende :o))

EtVennligPuff

29.07.2017 kl. 19:13
Vera Lynn: Håper du ikke blir skuffet da.. :-p ;-)

Vera Lynn

29.07.2017 kl. 21:16
Kan ikke tenke meg at jeg blir skuffet..., det har jo vært så spennende så langt ;o))

EtVennligPuff

31.07.2017 kl. 12:21
Vera Lynn: Vi får se da...!? :-p ;-) Og veldig, veldig bra å lese at du har vært fornøyd, så langt! ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits