"Hvordan skal jeg takle dette?"

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 26:

Hele familien Johannessen er samlet i den lille stuen til Solrunn og Vidar. Vivian og Pål sitter i hver sin stol, tanten og onkelen i sofaen. Og Gunnhild står foran vinduet og ser ut.
Det hele er et stort kaos og hun vet ikke helt hvordan hun skal takle det.
Familien hennes bruker litt tid på å la det synke inn, det hun har fortalt. Og Vivian er spesielt opprørt. "Guri malla.. Kjære Gunnhild. At du ikke kunne sagt noe!? Å våkne slik på hytta måtte vært helt forferdelig... OG at det var noen utenfor..!?" Vivian gråter. "Jeg skjønner nå, SÅ godt, at du besvimte!"

 

Gunnhild orker ikke si noe om drømmene. Om den rødhårete gutten, eller grotten. Det er jo tross alt kun drømmer, og det blir for flaut å prate om. Ikke det at dèt har noe med saken å gjøre heller.
Selv om det kjennes litt sånn ut..!?

silhouette of young woman looking out the window
Licensed from: timonko / yayimages.com

Solrunn sitter å holder seg for munnen og Vidar uttrykker veldig at han er glad for at politiet tar dette seriøst, og er på saken!

 

De lager seg et lite måltid. Alle hjelper til å kutte og steke og dekke bordet. Taco hører med når det er fredag. Praten går på noe annet, og Vidar prøver seg på en av de tørre vitsene sine, for å løsne på stemningen.

Etter middagen setter Gunnhild seg utenfor, på trappen. Og ikke lenge etter kommer Solrunn å setter seg også. Akkurat i det Solrunn kommer ut, ser Gunnhild på screenshoten hun har av det avisutklippet, og Solrunn ber også om å få se. Dessverre hadde hun ikke fått med seg det den gangen.
Gunnhild forteller at hun hadde vært hos Målfrid, og det hun hadde fortalt henne.

 

"Det rare var jo egentlig at han hadde akkurat de samme krøllene, og den ildrøde hårfargen, som den du har!" Hadde vært noe av det siste Målfrid hadde sagt, og nå gjenforteller Gunnhild dette til Solrunn. Hun ser litt forundret ut, og ser bort på Gunnhild.
"Du, så merkelig. Vet du hva, at jeg ikke har kommet på det før da!? Jeg husker faktisk en slik gutt. Med akkurat det samme håret som deg, og Gunnar. OG hvis jeg husker riktig, brukte han å være med faren din å hjelpe til på båten..!"

 

 

Tror du det kan være en sammenheng? Eller er det bare tilfeldig!? Følg med i morgen!

Har du lest alle kapitlene? Hvis ikke, trykk HER! og bla deg nedover.

 

Følger du etvennligpuff.blogg.no på Facebook?

 

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen

dvergpinschere i mitt hjerte

26.07.2017 kl. 22:05
Nå har jeg tatt igjen episoder fra 14 og til i dag...og nå angrer jeg på at jeg ikke ventet til den var ferdig!! For da kunne jeg fått med meg slutten med engang!! Veldig lei meg for at jeg ikke har klart å få lest de hver dag..men har tatt det igjen..og det er så flott skrevet! og du er super flink!! Gleder meg til resten!! Selv om det ER litt skummelt...Vist jeg setter meg inn i henne...og den følelsen...usikkerheten..hjelp... klem fra meg!

EtVennligPuff

27.07.2017 kl. 11:38
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det kjære Toini! ;-) Koselig at du har lyst til å lese, selv om du synes at det er litt for skummelt.. ;-) <3
Meeeen, jeg kan avsløre for deg at det ikke er over, riktig enda! :-p
<3 håper du nyter sommeren.

Vera Lynn

26.07.2017 kl. 23:39
Hmmm, ha Gunhild en ukjent bror kanskje? Eller er det bare tilfeldigheter dette med den rødhårede gutten?

EtVennligPuff

27.07.2017 kl. 11:38
Vera Lynn: Tror du er inne på noe! ;-) Har du lest kapittel 27? ;-)
Jeg tror ikke det er tilfeldigheter :-D eller?? hihihi spennende!!!!

EtVennligPuff

27.07.2017 kl. 11:39
Etdiktomdagen: Herlig at du synes det er spennende! ;-) Akkurat det som var meningen også.
<3

Vera Lynn

27.07.2017 kl. 22:01
Nei, jeg har ikke lest no 27 enda, men skal gjøre det snart 😉

EtVennligPuff

28.07.2017 kl. 12:05
Vera Lynn: ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits