"La meg ta litt av ditt blod!"

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 25:

"Vi begynner med å ta en blodprøve av deg!" Borghild tar Gunnhild med seg inn i et rom, der en mann tar litt blod fra henne.
Borghild tror ikke at Gunnhild har direkte skyld i forsvinningen til Theodor. Og hun roer henne ned, flere ganger, med at hun så absolutt ikke tror at Gunnhild har kidnappet, skadet eller drept noen!
Men, hun tar henne veldig seriøst, og er bekymret over flere av elementene i det hun har fortalt.

Forensic technician taking DNA sample from blood stain
Licensed from: stevanovicigor / yayimages.com

Borghild sender en betjent hjem til Endre for å sjekke leiligheten. Og finner de han ikke der, lover hun Gunnhild at hun skal kontakte familien.
Hun sender også blodet på papiret, Gunnhild hadde gitt fra seg, til laboratoriet.

 

Så reiser de hjem til Gunnhild, sammen med noen flere politifolk. Gunnhild putter tiriltunge-bukettene i en bevispose, og leiligheten blir sjekket for fingeravtrykk og andre bevis. "Jeg beklager veldig..." sier Borghild "..men jeg må nok be deg om å flytte ut av leiligheten din i noen dager. Og jeg vil veldig gjerne at du er sammen med noen du kjenner godt. Og kan snakke med!"

 

Gunnhild begynner med å ringe Vivian, etter å ha pakket med seg det hun trenger, for noen dager. Hun vil ikke fortelle over telefonen og ber Vivian om å hente henne. Hun har jo også ferie og Gunnhild vet at hun ikke har lagt planer.
Så ringer hun til Solrunn og Vidar og spør om hun får komme og bo der. Og dèt får hun selvsagt. Hun sier ingenting, men Solrunn hører nok at det er noe.
Gunnhild lover å fortelle, når de er sammen!

 

 

Bare 6 kapittel, og 6 dager igjen... Hvordan tror du det går?

Har du har gått glipp av noe? Fatt mot, trykk HER! og bla deg nedover på siden.

 

Lik, og del hvis du har lyst!

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #blod #fingeravtrykk #politi #politistasjon #tiriltunge #bevispose #bevis

frodith

25.07.2017 kl. 20:41
Leser og leser :-) OG snart er det slutt, spennende :-)

EtVennligPuff

26.07.2017 kl. 11:29
frodith: Håper ikke du blir veldig skuffet nå.. Men det er nok ikke slutt, riktig enda..! ;-)

Vera Lynn

26.07.2017 kl. 00:23
Slutten nærmere seg med raske skritt, ikke mange dagene igjen... Jeg er virkelig spent på hvordan dette ender :o))

EtVennligPuff

26.07.2017 kl. 11:30
Vera Lynn: Jeg håper du er klar for litt mer..!? ;-) Fordi enden er ikke her, riktig enda! :-p
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits