Sier absolutt ALT!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 24:

Gunnhild har nådd bunnen. Hun orker, og greier ikke å ha det sånn mer!
Det har skjedd så alt for mye rart med henne de siste ukene. Og hun har så mange spørsmål hun trenger svar på, at hodet holder på å sprenges. Theodor er borte og politiet er redd han er død. Og nå er Endre borte også!?
Tenk hvis hun er innblandet på noen måte? Hun har tross alt våknet to ganger, med blod på hendene, uten å vite hvordan det havnet der..!
Hun vet hun har lovet Vivian å ringe henne, hvis det er noe. Men dette kan virkelig ikke Vivian hjelpe henne med! Gunnhild har et annet telefonnummer, på et visittkort hun fikk for ikke lenge siden, som hun skal ringe.

 

Fingrene tripper mot bordet. En slurk kaffe. Tramping. En titt på klokka.
Gunnhild er stresset. Sitter ved et lite rundt bord, i en kafè i nabobygget til politikontoret. Her har hun en avtale om å møte politi Borghild, operasjonsleder på saken til Theodor.

Borghild setter seg ned ved siden av henne og lurer på hva hun kan hjelpe Gunnhild med. Gunnhild vet ikke en gang hvor hun skal begynne, eller hva hun vil -eller kan si. Men begynner med å spørre om Theodor og om politiet vet noe nytt?  Borghild kan dessverre si at de ikke har kommet så mye lenger og beklager det.
Da bryter Gunnhild helt sammen. Hun forteller absolutt alt.

Nail biting
Licensed from: Novic / yayimages.com
 

Om natten på hytta. At hun trodde hun hadde sett noen utenfor. Om kvalmen, de ekle følelsene. Og om blodet. Blodet hun hadde hatt på hendene sine, uten å vite hvordan det havnet der og hvem det er sitt!?
Hun forteller om tiriltungen under sengene. At hun hadde følt at noen så på henne. Og om bilen som plutselig hadde kjørt. Om foreldrene hennes som døde i en båtulykke da hun var 7 år. Og avisutklippet om gutten i vannet.
At hun ikke har fått tak i Endre og at hun er bekymret for han!
- Helt til slutt tar hun frem posen, med papiret med blod på.

 

Noe sånn har hun aldri gjort før, og hun føler seg helt tom etterpå. Absolutt alt kom ut. Tenk at hun skulle greie det, til et politi!?

All denne infoen ble nok, muligens litt mye for Borghild!? Hun begynte å notere i boken sin, først, men så stoppet hun.
"Jeg tror nok du må bli med meg inn på stasjonen en tur!" Sier hun.
Og Gunnhild kjenner hjertet pumpe. "Tror hun det er meg? Eller er det bare for å få med seg alt jeg har sagt!?" Hun følger etter Borghild "Og ER det meg, er det sikkert like greit jeg blir sperret inne, for å være heeelt sikker..!"

 

 

Titter du innom i morgen for å lese hvordan det går?

Trykk HER! hvis du har gått glipp av noe, og bla deg nedover.

 

Kanskje du kjenner noen som også kunne like å lese denne spennings-novellen..?

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #politi #politistasjon #rødthår #blod #blodet #fortelle

Mia - Alt annet enn A4

24.07.2017 kl. 15:52
Det er så spennende! :o

EtVennligPuff

25.07.2017 kl. 09:22
Så gøy at du synes det Mia! ;-) :-D

Vera Lynn

24.07.2017 kl. 17:46
Se der ja, nå begynner ting å skje... Stakkars Gunhild, hun har det ikke greit nå :o))

EtVennligPuff

25.07.2017 kl. 09:23
Vera Lynn: Gunnhild sliter nå ja..! Var litt fælt å skrive faktisk... :-p

frodith

24.07.2017 kl. 21:37
Jeg kommer innom i morgen ja, mellom slagene med Kjersti :-)

EtVennligPuff

25.07.2017 kl. 09:23
frodith: Kos dere masse! ;-) <3

Jan

24.07.2017 kl. 23:04
Sliter med å lese og følge opp uten pc. Hater å være på nett bare via telefon 😛 håper det går fort å få avklart pc,, leverte inn idag

EtVennligPuff

25.07.2017 kl. 09:24
Jan: Sånn er jeg også... Pc er best! ;-) Håper det ordner seg fort!
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits