"Har jeg blitt paranoid også?"

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 23:

Onsdag morgen våkner Gunnhild tidlig, det har vært vanskelig å sove. Hodet er fullt med alt for mange ubesvarte spørsmål! Og på toppen av alt hadde ikke Endre kommet til daten deres!
Hun kler på seg og jogger ned til parken. Hun tar den vanskelige ruten i dag, vil bli ordentlig sliten! Etter runden ender hun opp ved benken, hun i går hadde sittet og ventet på Endre. Og setter seg ned.

 

Hun reiser seg raskt opp igjen og hopper på den første bussen som skal hennes vei. Nå skal hun gjøre noe hun aldri gjør. Hun skal konfrontere en gutt. Med alle de ubesvarte spørsmålene hun har, er dette det letteste å få svar på. "Hvorfor kom ikke Endre?"
Da de planla å treffes, fortalte Endre at han skal jobbe natt hele denne uken. Og Gunnhild vet derfor at han skal være hjemme.

Retro Grungy Apartment Buzzer System
Licensed from: mrdoomits / yayimages.com
 

Utenfor leiligheten hans er det ingen som svarer når hun ringer på. Kanskje ligger han og sover enda!?
En dame går ut av døren til blokken der Endre bor og da benytter Gunnhild sjansen til å snike seg inn. Hun løper opp trappene og banker hardt på døren hans. Fortsatt ingen som svarer!

Etter å ha stått der noen minutter, gir hun opp. Og er på vei til å gå, i det nabodøren åpner seg og en eldre mann kommer ut.
"Har du sett Endre?" Spør Gunnhild mannen og peker på døra til Endre. "Ååh, den nye unge mannen..?" Gunnhild nikker.
"Nei. Han har jeg ikke sett på noen dager!" Sier han.

 

Dette går virkelig ikke Gunnhilds vei. Enda flere spørsmål i hodet, i stede for å få noen svar. Og nå er hun bekymret også, for Endre. Hva er det som skjer? Forsvinner alle mannfolkene hun bryr seg om fra livet hennes?

Tilbake i parken, setter Gunnhild seg nok en gang ned på den benken. Hun blir sittende der en stund å tenke, før hun skal jogge den siste biten hjem igjen.
Hun ser på folkene som går forbi, hundene, barna og bilene. Og legger merke til en bil som står parkert under et av trærne. Når hun tenker seg om, så hadde den stått akkurat der i går også. OG tidligere i dag, hvis hun ikke husker feil.

Black hearse on cemetary
Licensed from: studioportosabbia / yayimages.com

"Har jeg virkelig blitt paranoid også..!?" tenker hun med seg selv, reiser seg opp og går nedover mot bilen. I det hun nærmer seg, starter den og rygger bakover. Da begynner Gunnhild å løpe og kan, akkurat i det bilen svinger ut på veien, se en mann. Med knall   rødt   hår!

 

 

Spent på fortsettelsen? Følg med i morgen.

Har du gått glipp av noe? Trykk HER! og bla deg nedover på siden.

 

Lik, og del gjerne denne spennings-novellen med venner og kjente!

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #paranoid #rødthår #tusenspørsmål

Vera Lynn

23.07.2017 kl. 13:02
Nåååå, fikk jeg gåsehud over hele kroppen, uæææ ;o))

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 11:00
Vera Lynn: Oj oj.. ;-) Litt herlig også, eller!? :-p

A February Girl

23.07.2017 kl. 14:19
Detta blir bare mer og mer spennende detta! Kan det være at det rødhårede gutten/mannen ikke vil at Gunnhild skal ha noen andre menn i livet sitt? Får vel bare vente å se da ;-) Ha en fin dag vennen <3

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 11:00
A February Girl: Kanskje, kanskje..!? ;-) :-p Liker liker liker, at DU liker!! <3
Klem til deg vennen

Søtmonsen :))

23.07.2017 kl. 18:17
:OOO!!!!!

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 11:01
Søtmonsen ): ,-) :-D
Hmmmmmmmmmmmm...................... :-)

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 11:02
Etdiktomdagen: Hi hi..! ;-) Så du forresten at setningen din var med i kapittel 22? ;-)

Janne

24.07.2017 kl. 01:26
ææææææææææææ!!!

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 11:03
Janne: Weeee ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits