Er det mulig??

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 22:

Gunnhild er fortvilet. Hun skjønner ikke hva som skjer. Nok en gang, på under en måned, våkner hun slik. Med håndflaten dekket med blod, og sittende på gulvet. Ukontrollert pust og hamrende hjerte. Denne ekle følelsene har fulgt henne, og har dukket opp så alt for ofte siden hun våknet akkurat slik, på hytta.

 

Hun løper ut på badet og skal til å gå inn i dusjen. Vil bare vaske seg. Få vekk blodet. Hun føler seg skitten og ekkel.
Men med ett stopper hun, og ser ned på de røde håndflatene sine. Hvem sitt blod er det egentlig? Siden hun selv ikke har blod på seg noe annet sted. Og hun ikke kan se blod andre steder i leiligheten heller, er dette veldig merkelig. Hun har ingen minne om hva som kan ha skjedd!

I stede for å vaske vekk blodet, tørker hun det av seg på et papir og legger det i en pose. Kanskje, hvis hun tør, kan hun få sjekket det!? Hun har nok sett for mye film og aner ikke hvordan dette gjøres i virkeligheten!?
Så tar hun den dusjen. Og gjør seg klar for å treffe Endre.

print of my hands
Licensed from: orson / yayimages.com

 

Avtalen er at de skal treffes i parken. Endre hadde vært hemmelighetsfull, men Gunnhild kan nok gjette seg til en picnic, eller noe sånt!?
Kl. 15.00 hadde han skrevet, og nå er klokken blitt 15.15... "Hvor er han?"
Gunnhild kjenner hun blir litt irritert, og sjekker meldingene fra han igjen. Før hun reiser seg opp og går litt rundt. Hun håper ikke dette er en dårlig spøk, at han gjør seg kostbar eller tuller med henne.
Og jo mer klokken tikker, desto mer sint blir Gunnhild. Så prøver hun å ringe han, men han svarer ikke. Så en gang til. Fortsatt ikke noe svar!
Klokka har blitt over fire. Og nå er Gunnhild lei seg. Kanskje han ikke orker å treffe henne mer?

Hun kjenner tårene presse på, og dèt er lenge siden. Hun kan faktisk ikke huske sist hun gråt!? Men nå er det nok. Det er så mye tull i livet hennes, at dette greier hun rett og slett ikke. Hun setter seg ned på benken med hodet i hendene.
Før hun tar seg sammen. Og går hjem.

Woman in underwear crying - violence concept
Licensed from: BDS / yayimages.com

Inn døra, kommer tårene. Og tårene bare renner og renner og hun greier ikke å stoppe!
I det hun går inn på soverrommet, ser hun noe gult, under sengen. Hun bøyer seg ned og tar med skjelvende hånd frem en bukett tiriltunge, med et knall-rødt bånd fint knyttet rundt stilkene.

 

 

Følger du med i morgen, og resten av juli, for fortsettelsen?

Har du gått glipp av noe? Trykk HER! og bla deg nedover.

 

Fortell meg gjerne hva du synes om novellen!?

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #blod #tiriltunge #gråte

frodith

22.07.2017 kl. 11:41
Ååå, hun myrder dem...alle sammen...DET tror jeg :-D

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 10:56
frodith: Du tror det ja.. ;-) Hi hi.. :-D

linnhelens

22.07.2017 kl. 11:46
Jeg synes den er kjempe bra skrevet! Kommer det e novelle til etter denne? Klem <3

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 10:57
Tuuusen takk linnhelens! <3 Skal jeg røpe det synes du..!? :-p ;-) Om det kommer mer!?
Vil du ha mer? ;-)

Anne Grete

22.07.2017 kl. 12:12
Ja, men koffor myrde ho dæm eller kor? Og d må jo ha nå med den mannen som dytte hendern hennes ned i nå varmt og vått. Det må jo vårrå blodet!?

Huff! Herre va spennende og forvirrende!!

Så my drøm og virkelighet og ...

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 10:57
Anne Grete: Liiiiker at du tenker altså! ;-) SÅ gøy!

Vera Lynn

22.07.2017 kl. 13:48
Jeg tror noen rett og slett hater Gunhild jeg, og gjør alt for å skremme henne. Kanskje også sørge for at hun blir dømt for mord...., blir spennende å se hvordan det ender. Ikke mange avsnitt igjen nå :o))

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 10:59
Vera Lynn: Ja, dette er jo litt spennende! ;-) Ikke sant!? ;-) Meningen også.. ;-)

Søtmonsen :))

22.07.2017 kl. 19:54
:o!! Hun har nok en bror tenker jeg :D En bror som dreper alle menn som kommer inn i livet hennes.. At han dypper hendene hennes i deres blod vet jeg ikke helt hvorfor men ;o Og hvorfor er det ingen som har sagt noe til henne om denne broren? Hva var det med han? Tror også det er han som har tent på huset, og han legger igjen blomsterbukettene :o

Hehe, det er min teori så langt da :P Så gleder meg til å lese resten for å finne avsløringen :D

EtVennligPuff

24.07.2017 kl. 10:59
Søtmonsen ): Jeg digger teorien din altså! ;-) He he.. ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits