Jeg fyrer opp spørsmålene, og du...

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 20:

Gunnhild hadde faktisk greid å kose seg denne helgen.
Selv om hodet er fult av alt for mange spørsmål, tanker og rare følelser. Har hun greid å nyte tiden sammen med jentene. De får henne alltid til å le. Og hun blir stadig fascinert over hvordan de har evnen til å nyte livet og se magien i det lille. Spesielt tvillingene Sophie og Louise, bobler over og har hele tiden alle regnbuens farger når det gjelder både det å spre glede og positivitet.

 

Nå sitter de i bilen på tur hjem igjen, mandag ettermiddag. Gunnhild hadde bedt om å dra litt tidligere, enn planlagt. Og ingen hadde protestert på det. Ellen skal på jobb i morgen, så for henne er det jo helt greit å komme hjem i "rett tid"!
Den lille bilen er full og trang, med fem jenter, fem sekker og fem stemmer som synger. La det swinge med Bobbysocks, av alle ting. Fem-stemt.

 

 

Etter å ha takket for en flott helg og sagt hade bra til jentene. Kaster Gunnhild sekken inn i gangen i leiligheten sin, og lukker døra igjen.
Hun går med bestemte skritt bort til nabodøren og banker på.
Målfrid åpner og ser forundret på henne. "For en overraskelse å se deg Gunnhild. Så koselig. Kom inn, kom inn!" Målfrid har en vaffelrøre stående i kjøleskapet og fyrer opp både vaffeljern og kaffetrakter.

Coffee with waffle
Licensed from: pixelnest / yayimages.com
 

Gunnhild har tusen ting hun lurer på, og vet at Målfrid kjenner mange fra bygda hun vokste opp i. Og at hun på den tiden Gunnhild var barn, jobbet deltid på fødeavdelingen på sykehuset.
Hun venter ikke med noe. Kjører rett på og viser Målfrid en screenshot på mobilen, av avisutklippet.
Målfrid leser, mens hun nipper til den varme kaffen. "Ja. Jeg husker denne her ja." sier hun, og setter fra seg koppen. "Han ble funnet livløs i vannet med store skader i hodet. De greide å redde han, men den stakkars gutten hadde mistet hukommelsen. Visste ikke en gang sitt eget navn! Politiet greide dessverre ikke å finne noen som kjente til han. "

 

Målfrid tar en bit vaffel, med jordbærsyltetøy og rømme. Og tygger godt og lenge, før hun fortsetter.
"Han ble til slutt adoptert av et litt eldre par, som selv ikke hadde barn. De var turister eller noe, jeg kjente i allefall ikke til dem. Han var 15, kanskje 16 år og bestemte selv at han hadde lyst til det. Jeg vet dessverre ikke hvor de flyttet etter han ble utskrevet fra sykehuset. Og hva som skjedde med han!"


Hun sitter så stille en stund, og tenker. Før hun ser bort på Gunnhild.
"Det rare var jo egentlig... at han hadde akkurat de samme krøllene  og den ildrøde hårfargen, som den du har!"

 

 

Tenk at i morgen allerede, kan du lese kapittel 21   Begynner det å tilspisse seg!?

Har du lest alle kapitlene? Hvis ikke, trykk HER! og bla deg nedover.

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #rødthår #vaffel #kaffe #spørsmål

Vera Lynn

20.07.2017 kl. 11:29
Hmmm, hvem er den ukjente gutten, og vil Gunhild lete etter han??

EtVennligPuff

21.07.2017 kl. 09:53
Vera Lynn: Det var det!? :-) <3 Du finner nok ut av det!

Helene

20.07.2017 kl. 19:13
Måtte bare legge igjen en kommentar i dag - leser og leser..og syns fremdeles det er kjempebra og spennende =)

EtVennligPuff

21.07.2017 kl. 09:54
SÅ koselig Helene! <3 Tusen takk! ;-) Håper du nyter sommeren!? <3

Helene

21.07.2017 kl. 10:00
Bare kos, det :) Jo takk, nyter så godt jeg kan, selv om været ikke er det beste ;) Håper du også koser deg :)

EtVennligPuff

21.07.2017 kl. 11:16
Helene: Bra du nyter, været kan vi ikke gjøre noe med uansett! ;-) Jeg nyter også! <3
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits