Hva er det under sengen?

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 18:

Gunnhild er helt utslitt, hun kan ikke komme på at hun noen gang har tenkt og grublet SÅ mye. Mange tanker om Theodor og hans forsvinning. Og alt det politiet hadde fortalt på informasjonsmøtet, hadde gått skikkelig innpå henne.
Kunne Theodor virkelig være død? Hva hadde hendt med han? Det var så mange spørsmål, men så lite svar.

 

Hun og Vivian sitter i leiligheten til Gunnhild og prater. Begge jentene har tatt ferie, og skal tilbringe denne helgen og mandag på hytta. Tvillingene, og Ellen skal også være med.
Men det er med blandede følelser at Gunnhild nå tar ferie. Aller helst vil hun være på jobb, og grave seg ned i den. Der har hun også størst mulighet til å få med seg hvis det skjer noe nytt i saken til Theodor!

Men Vivian er overbevist om at Gunnhild vil få det supert på hytta sammen med jentene, og hun lover å muntre henne opp!
Vivian er også supergira over at Gunnhild har vært på hele to dater med Endre OG har avtalt en ny. Derfor skal jentene dra fra hytta igjen mandag kveld, slik at Gunnhild får datet på tirsdag. Og Ellen skal tilbake på jobb igjen.

red wine
Licensed from: buka / yayimages.com
 

Fremme på hytta åpner Gunnhild rødvinen med èn gang. Og Ellen kikker, med en blandig av ert og bekymring, bort på henne og sier "Håper du husker hva som skjedde med deg og vin, sist vi var her!? Vi vil ikke ha noe av at du besvimer for oss igjen altså!" Ellen smiler til henne. Før hun selv henter seg et glass, og kommanderer Gunnhild til å skjenke henne også.

Gunnhild tar med seg vinglasset og sekken inn på rommet sitt. Det er fire soverom på hytta, 3 med dobbeltseng og ett med en enkel. Og Gunnhild har alltid brukt å ligge på singelrommet. Hun begynner å pakke ut klærne sine. Men i det hun tar ut en genser fra sekken, faller brilleetuiet under sengen. Hun bøyer seg ned for å hente det, men stivner til.


Hun går ut på stuen til de andre, og henvender seg til Vivian: "Har det vært noen her, etter at vi var her sist?" Vivian snur seg og ser på henne "Nei. Det har ikke det altså. Mamma og pappa har ikke brukt hytta på lenge. Og Pål er jo her aldri."

Birds-foot-trefoil (Lotus corniculatus)
Licensed from: rbiedermann / yayimages.com
 

Gunnhild går tilbake på rommet sitt igjen. Der setter hun seg,  og ser ned på en vissen liten bukett med tiriltunge, med et knall-rødt bånd fint knyttet rundt stilkene.

 

 

I morgen, og hver dag i hele juli, kan du lese fortsettelsen. Er du spent på hva som skjer?

Følger du med på Facebooksiden til bloggen også?

 

Og har du gått glipp av noe kan du trykke HER! for å finne alle kapitlene.

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #hytte #hyttetur #rødvin #tiriltunge

Vera Lynn

18.07.2017 kl. 12:25
Oj, oj, oj, dette er så spennende :o)) Du vet å holde oss på pinebenken du :o))

EtVennligPuff

19.07.2017 kl. 10:27
Vera Lynn: Sååå bra at du fortsatt liker det du leser OG synes at det er spennede! ;-) <3

dedicat

18.07.2017 kl. 21:46
Smiler,, du er flink :D Kjempeflink :)

EtVennligPuff

19.07.2017 kl. 10:27
dedicat: Igjen, tusen takk Jan! <3 Klem klem og fortsatt god sommer.
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits