Gidder ikke noe romantisk- "kliss"!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 16:

Gunnhild står, nok en gang, inne på badet sitt og tripper.
Endre hadde, på kinodaten i går, invitert henne på middag i dag. Siden det hadde gått så bra, og hun stod igjen med en slik god følelse, takket hun merkelig nok ja til det!
- Hun velger en casual stil med lys dongribukse, en godt knappet igjen bluse og flate sko. Vil ikke sende feil signaler. For dèt er skummelt. Vil ikke at han skal tro, at hun mener noe mer!

 

Han har valgt kinarestaurant, og det er helt greit, fordi Gunnhild er glad i kinamat.
Endre sitter allerede ved et tomannsbord, litt sånn alene i lokalet. Og i det hun kommer bort til bordet, skal han til å reise seg. Men hun stopper han og kan bestemt fortelle at hun ikke gidder noe romantisk- "kliss"!
Han ler av henne, biter seg i underleppen, og setter seg igjen.

Nok en gang opplever Gunnhild at det går fint å prate. Det er noe med Endre. Han får henne til å åpne seg, uten at det føles vanskelig, eller ekkelt.
Selv om hun passer på å få han til å prate mest, om seg og sitt. Greier hun likevel fint å fortelle, når har spør om familie...

close up of couple eating dessert at restaurant
Licensed from: dolgachov / yayimages.com
 

"Jeg er enebarn og foreldrene mine døde i en båtulykke da jeg var 7 år. Jeg har ikke mange minnene fra den tiden. Men litt husker jeg.
Siden alle mine besteforeldre også er døde, bortsett fra farmor, som pappa ikke hadde kontakt med. Ble jeg adoptert av tanten og onkelen min. Og vokste opp hos dem, sammen med mine to søskenbarn. Vivian har du jo så vidt møtt!  De fire er min eneste familie."

 

Endre sitter med hodet i hendene og lytter mens hun forteller. Han synes selvsagt det er trist å høre at hun mistet begge foreldrene sine samtidig, så ung! Men er glad for at hun likevel har fått en god og fin oppvekst.
Selv har han en skokk med søsken, tanter, onkler, besteforeldre og begge foreldrene sine i live. Og har litt vanskelig med å forestille seg hvordan dette må ha vært, og er.
Gunnhild avfeier det, så godt hun kan, fordi det er dette det er vanskelig å snakke om.

Som avledning, stryker hun foten sin mot innsiden av leggen hans. Hun kjenner fort at hun blir varm. Og Endre smiler lurt til henne. Gunnhild merker at han flytter litt på føttene under bordet, slik at hun kommer til bedre. Og hun fører foten sin opp mot innsiden av låret hans.
Endre lukker øynene, og stønner stille.

 

Han tar tak i hånden til Gunnhild, ser henne inn i øynene, og sier: "Skal vi gå hjem til meg?"

 

 

Følger du med i morgen for fortsettelsen? Du kan trykke HER! og bla deg nedover på siden for å finne kapittelet du har gått glipp av.

Har du fått med deg konkurransen om spenningsserien på Facebook? Trykk på bildet under for å se spørsmålene og finne ut hvordan du kan delta. Du kan svare frem til i kveld kl. 24.00 (16.07.17)

 

Inviter gjerne dine venner også, til litt sommer-spenning.

 

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #middag #date

:-D

EtVennligPuff

16.07.2017 kl. 15:21
Etdiktomdagen: ;-)

frodith

16.07.2017 kl. 13:52
Du har laget en helt klar ROMAN i mine øyne Puffen, du bygger opp, lager små historier INNI historien for å bygge opp. Klart dett er en roman, og klart noen kommer til å kjøpe den. Kontakt ukebladene også?? :-)

EtVennligPuff

16.07.2017 kl. 14:01
frodith: Åååh.. <3 ;-) Tuuusen takk kjære flotte deg! <3 Så god du er!
Fikk du forresten til å se facebooksiden?

Søtmonsen :))

16.07.2017 kl. 14:52
Oi oi ;o Blir litt lettere rød i kinnene her jeg nå altså ;P Hun er nok en liten teaser hun Gunnhild ;P

EtVennligPuff

16.07.2017 kl. 15:23
Søtmonsen ): Hi hi.. ;-) Litt teaser.. :-p Men aller mest redd for å snakke om følelser! <3

Søtmonsen :))

16.07.2017 kl. 15:27
Hehe, sant det ja ;o

EtVennligPuff

16.07.2017 kl. 16:40
Søtmonsen ): ;-) :-D
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits