Der står han, ganske så virkelig!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 14:

Gunnhild står inne på badet sitt og tripper. Det er tirsdag kveld, og hun føler hun har gjort noe dumt. Har mest lyst til å ta opp telefonen, for å avlyse.
Endre hadde ringt henne på søndag, og med Vivian nikkende og smilende i bakgrunnen, hadde hun tullet seg til å si ja til en date.
Og nå står hun her, foran speilet, og angrer! Heldigvis skal de bare på kino, og der trenger man ikke å si noe. Hun gleder seg veldig til å se den filmen de skal se,  -da får det bare gå.

 

Endre står utenfor kinoen og venter på Gunnhild. Og i det hun ser han, blir hun overrasket over hvor kjekk han faktisk er. Sist hun traff han, hadde hun sett han gjennom litt for mange glass med Mojito og San Francisco. Og litt for mange tanker om, å glemme tanker. Han hadde vært en trøst, en liten virkelighetsflukt.
Men her står han, framfor henne, og er ganske så virkelig.

Empty cinema screen with full crowd audience.
Licensed from: danr13 / yayimages.com
 

Selv om det å sitte i mørket en times tid, være heldig og slippe å si noe -OG unngå å få noen for tett innpå seg. Er Gunnhild likevel litt redd for at kino kan bli en klein opplevelse.
- Så blir det altså ikke slik hun frykter, i det hele tatt.
Under hele filmen sitter Endre ved siden av henne, ler på de riktige plassene, men ellers er han stille og holder hendene for seg selv.

 

Etter filmen er ferdig har Gunnhild en slik god følelse, filmen var utrolig bra! Og da Endre spør henne hva hun synes om handlingen og skuespillerprestasjonene, prater hun ivei, som hun aldri har pratet før.
Og plutselig finner hun seg selv, sittende utenfor McDonalds, mens hun spiser burger og drikker milkshake.

Hun ler og smiler av, og til Endre. Han har en slik herlig måte å forklare ting på med hendene, og blir over evne engasjert i det han snakker om. Gunnhild observerer også at han biter i underleppen sin, når han ser på henne.
Og mens hun sitter der å lytter, og prater, angrer hun ikke ett sekund på at hun gjennomførte dette.

 

På vei hjem går Gunnhild av bussen noen holdeplasser før. Hun føler for å bevege seg litt etter å ha sittet lenge i ro, og fordi hun er full av energi.
Tenk at det skulle gå så bra? Hvem skulle tro at hun kom til å trives godt, med å prate!?


Men den gode følelsen, blir med ett byttet ut med en ekkel følelse. Er det noen som følger etter henne? Gunnhild snur seg, men ingen er å se!
I det hun står utenfor, og låser opp inn til borettslaget, er hun ganske sikker på at noen ser på henne! Selv om hun ikke ser noen, kjenner hun likevel på, øyne som iakttar henne.

 

 

I morgen kan du lese fortsettelsen.

Har du gått glipp av noen kapitler, trykke HER!  Og kanskje kjenne du noen flere som også har lyst til å lese om hvordan det går med Gunnhild!?

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #kino #film #date

frodith

14.07.2017 kl. 15:28
Bra Puffen :-) Halvveis nå :-) Vi får vel til slutt vite alt, men jammen ikke lett å vente :-) Håper du har fine dager nå i sommer, får jo ikke vite hvordan DU har det :-D

EtVennligPuff

14.07.2017 kl. 15:36
frodith: Hi hi.. Til slutt.. :-p Kanskje!? :-D
Jeg har det fint, takk som spør! ;-) <3 Håper du koser deg max også!? Klemmer

dvergpinschere i mitt hjerte

14.07.2017 kl. 17:23
Nei nå blir det for skummelt..jeg liker ikke sånne forfølgelser vettu..hihih..men godt det ble en pause til i morgen...hihih Bare tuller...det går bra, og du skriver så flott! klem til deg!

EtVennligPuff

14.07.2017 kl. 18:23
dvergpinschere i mitt hjerte: Huff da.. <3 Ble det for skummelt..!? Det ER bare på liksom altså! Tihi.. <3 Takk. Klemmer og kos deg med helga.

Søtmonsen :))

14.07.2017 kl. 17:55
Så bra :D Sitter å fniser litt her ;D Tihi. Men guffen følelse på slutten da ;o

EtVennligPuff

14.07.2017 kl. 18:24
Søtmonsen ): Må ha litt begge deler, sant!? ;-) ^^

Søtmonsen :))

14.07.2017 kl. 21:33
Hehe, ja må jo det :D

EtVennligPuff

14.07.2017 kl. 23:04
Søtmonsen ): Tihi.. ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits