"So what!? Vi hadde sex.."

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 11:

Lørdag formiddag våkner Gunnhild, i sin egen seng, med en dundrende hodepine. Selv om formen er dårlig, husker hun heldigvis på alt, fra kvelden og natten før.
Det eneste hun angrer på, er at hun ga fra seg nummeret sitt til Endre! Han hadde stoppet henne på vei ut. Og det hadde vært noe ved han, og det han sa, som hadde fått henne til å gi fra seg mobilnummeret. Hun kan kanskje skylde på alkoholen også!?
Men NÅ angrer hun altså bittert og håper at han aldri kommer til å ringe!

 

For å tenke på noe annet, kler Gunnhild på seg og går ut. En liten joggetur får henne alltid til å klarne tankene og føle seg bedre.
Joggeskoene hamrer tungt mot asfalten, før hun løper over i det myke gresset. Parken har virkelig blitt fin å løpe i og mange ruter å velge blant. Siden hun har en liten "hangover" i dag, velger hun den enkle og korteste, uten motbakker.

Woman in shower taking off towel
Licensed from: Kryzhov / yayimages.com
 

Etter å ha trent, er det alltid godt med en dusj. Det varme vannet vasker liksom vekk alle de siste bekymringene og fyller kroppen med ny energi.
Akkurat i det hun kommer ut av dusjen ringer telefonen, og hjertet til Gunnhild begynner med en gang å dunke hardt. Hun trykker på "svar" med usikker hånd, og i den andre enden er det en mannestemme.

 

Men heldigvis er det onkel Vidar som ringer!
"Hei på deg Gunnhild. Lenge siden sist nå, alt for lenge siden!" Og det har han så veldig rett i. Det er flere uker siden Gunnhild har vært hjemme, og hun kjenner at hun savner familien sin. "Har du lyst til å komme hit en tur i kveld? Så kan vi grille og ta noen øl!? Kanskje du vil overnatte også?"
Dèt er faktisk den beste idèen Gunnhild har hørt på lenge! "Vivian er snart på vei, jeg skal få henne til å stikke innom og hente deg!"

 

I bilen er Vivian merkelig stille, og Gunnhild kan se hun har den lille rynken mellom øynene, hun bruker å ha når det er noe. Gunnhild skjønner hva det gjelder. Men de sier ingenting før de nærmer seg huset til Solrunn og Vidar.
"So what.. Vi hadde sex..!?" Sier Gunnhild og slår ut med hendene. Vivian blir tydelig sjokkert, og sender noen blikk. "Bare sex?? Er ikke dèt fryktelig unødvendig akkurat NÅ da?"  "Unødvendig?" Stemmen til Gunnhild er sintere enn hun mener "Det var deilig!"
En litt klein stillhet fyller bilen, før hun fortsetter "Jeg og Theodor har ikke et forhold! Det er ingenting i mellom oss. Vi er bare venner!"

The house
Licensed from: Andrei Kolyvanov / yayimages.com
 

Etter å ha parkert bilen utenfor det lille gule huset, ser Vivian bort på Gunnhild. Hun er mildere i blikket og tar henne på skulderen "Det er helt greit. Du må få lov til å gjøre det du vil med livet ditt. Men det er ikke alltid jeg skjønner meg på deg!" Hun stryker henne forsiktig. "Av og til er det måten du gjør ting på...  og jeg blir alltid så bekymret!"
De går ut av bilen, og Gunnhild gir Vivian en god klem.
"Jeg er glad for at du alltid er her og bryr deg om meg!" og Gunnhild ser ned før hun fortsetter "Jeg har ikke så mange andre, vet du..!"

 

 

Lurer du på hva som skjer videre? Følg med i morgen for å lese kapittel 12

Gått glipp av noe? Trykk HER! for å finne alle kapitlene. Og i hele juli får du ett nytt kapittel.

 

Fortell meg gjerne hva du synes om novellen!?

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #angre #angrepå #jogge #hangover #ringe

frodith

11.07.2017 kl. 18:46
Du har virkelig taket på dette Puffen :-) Du skriver naturlig, ikke noe oppstyltet eller LAGET over språket. Det bare flyter helt perfekt hele veien, og det virker proft :-) Så herlig <3

EtVennligPuff

12.07.2017 kl. 10:41
Guri malla, kjære frodith! <3 ;-) Tusen, tusen takk for så herlige ord og tilbakemelding! ;-) Det varma rett i hjerte -rota!
<3 God klem til deg.
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits