Slipper å bli personlig...

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 10:

De havnet rett i leiligheten til Endre...
Gunnhild sitter i sofaen med et glass vin og fniser mens Endre viser henne en skulptuer han hadde laget på ungdomsskolen. For det første er det morsomt, synes Gunnhild, at han har tatt vare på den i alle disse årene, OG at han bruker den som pynt i leiligheten sin. Men det mest hysteriske med den, er at den ligner mer på en radiator enn på noe annet.

 

Endre later som han blir skuffet og lei seg, fordi han får slike vonde tilbakemeldinger på kunsten sin. Og kommer med sur-munn og setter seg ved siden av Gunnhild.
Han lener seg over henne for å hente vinglasset sitt, som står på kommoden ved siden av. Gunnhild stopper han, og ser han inn i øynene.
Endre stryker vekk et hårstrå fra pannen hennes. Før han bøyer seg frem, tar av Gunnhild brillene, og kysser henne.
Gunnhild kjenner den lekne tungen hans, og blir varm inni seg. Og pusten hennes stiger når Endre flytter skjørtet oppover og tar hånden sin på innsiden av låret hennes. Hun knepper opp knappene i buksen hans. Og legger seg til rette i sofaen.

detail of lying woman wearing black shoes
Licensed from: phbcz / yayimages.com
 

Det er lenge siden, og med blandede følelser Gunnhild ligger der. Men det er også så veldig deilig. Og hun greier å nyte, selv om tankene kommer.
Tankene på Theodor. Og at det er han hun burde ha gjort dette med. Ikke en fremmed hun nettopp har møtt på byen. En hun ikke aner noen ting om, en hun sikkert aldri kommer til å møte igjen heller.
Men så er nettopp dèt kanskje grunnen også!? Hun slipper å bli personlig, prate om følelser og hva hun tenker. Hun slipper å la noen komme for tett innpå seg! Hun slipper å miste noen igjen.

 

Gunnhild våkner og ser seg rundt, de hadde begge sovnet i sofane etterpå. Hun greier å reise seg opp uten å vekke han. Og finner klærne sine.
Men i det hun skal til å liste seg ut, griper plutselig Endre hardt tak i hånden til Gunnhild -og stopper henne!

 

 

Stikker du innom i morgen for å lese fortsettelsen?

Og har du gått glipp av noen kapittel, kan du trykke HER! Alle kapitlene ligger på denne siden, bla deg ned for å finne det du ikke har lest.

 

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #sex #deilig #nyte

dedicat

10.07.2017 kl. 11:24
Smiler,, da har jeg lest de siste fem kapitlene ,, og det er ingen som helst tvil om at du er svært dyktig på dette :) Og jeg må jo bare tro at du har hatt en del materiale og tanker liggende og modne over tid :) Gleder meg til fortsettelsen.. og bare for å følge opp noe du sa tidligere : Så sitter jeg i en herlig gammel rorbu i Lofoten og leser. Med utsikt over Vestfjorden :) Lykke til videre flinke du :)

EtVennligPuff

10.07.2017 kl. 11:33
dedicat: Du herlige Jan! <3 Tusen takk for så hyggelige ord!
Men det var ikke mye modning her altså.. :p Ble kreert i ren spontanitet på ca. 14 dager! ;-) Men det skal sies at jeg elsker spenning osv. når det gjelder film og serier, og vet litt "hva som skal til"!? ;-)
Herlig å lese at du koser deg max! <3 Fortsett med det! Klemmer

frodith

10.07.2017 kl. 11:31
Uff, dette liker jeg ikke...Er han en ekling denne her... Og hun er litt vel uforsiktig etter sånne opplevelser hun har hatt siste tiden...Hm...her blir jeg helt mamma JEG altså :-D Spennende :-)

EtVennligPuff

10.07.2017 kl. 11:35
Digger tilbakemeldingen din altså frodith! ;-) Litt herlig at du finner morsfølelsen! <3
Men, så er det jo en spenningsserie da vettu..! :-p Og da er det bare å kjøre på med spenning da.. Tihi..
<3 klemmer

annebe

10.07.2017 kl. 12:50
Følelser er ikke det enkleste å prate om nei... følger med videre jeg :)) Fin dag videre til deg <3

EtVennligPuff

10.07.2017 kl. 12:53
annebe: For mange kan følelser være skikkelig vanskelig å prate om! <3
Koselig at du ønsker å lese spennings-novellen! ;-)
Kos deg med sommeren. <3 God klem
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits