Ingen sier nei til en fest!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 9:

Det er fredag og vennegjengen er samlet hjemme hos tvillingene Sophie og Louise. De eier et lite hus på utsiden av byen, og der er det perfekt å ha fest uten å forstyrre naboer.

 

Vivian hadde blitt litt sint på Gunnhild da hun, hadde fått vite av noen andre, at Theodor er sporløst forsvunnet og enda ikke er funnet. Vivian har møtt Theodor noen ganger og har nok fått med seg at han har følelser for Gunnhild. Og hun tror at Gunnhild kan ha litt følelser for han også!?
"Du lovet meg jo å fortelle hvis det er noe...!" Kunne Vivian strengt fortelle Gunnhild.

 

Vivian, og de andre jentene, kjenner Gunnhild godt nok til å vite at det hun trenger når hun er nedenfor og lei seg. Dèt er å tenke på noe helt annet, og å finne ting i livet som er gøy og bra. Og da er en kveld sammen med gode venninner helt perfekt. Ingen i gjengen sier noen gang nei til en fest!

Sunniva fikser drinker til den store gullmedalje. Det å ha en bartender som venninne er ganske så gøy og kan noen ganger bli over evne morsomt.
Gunnhild koser seg max, og alle vonde tanker og bekymringer har forsvunnet ned i en Mojito og en San Francisco! "Kom igjen jenter... Vi bestiller taxi og drar ut på byen og danser..!"

Party People Background
Licensed from: illustratorCZ / yayimages.com
 

Ingen holdt tilbake og etter bare en halv time er de sammen på dansegulvet. Musikken pumper og lysene blinker. Gunnhild holder hendene over hodet og lukker øynene. Hun lar musikken fylle kroppen og bevege hoftene.
I det hun åpner øynene igjen ser hun borte i baren, en kjekk ung mann sitte og se på henne. Hun smiler til han, og han smiler flørtende tilbake.

Gunnhild går til baren og setter seg ned ved siden av denne brun hårete, unge mannen. Som etter en stund presenterte seg som Endre. Og hun finner videre ut at han er 29 år, bare 2 år eldre enn henne selv. Endre er nyinnflyttet til byen og lurer på om Gunnhild vil være guide og vise han rundt.


Gunnhild stikker bort til Vivian, vet at hun blir bekymret hvis hun drar uten å si ifra. Og Vivian liker det ikke, men stopper henne heller ikke.
"Du er voksen og bestemmer over ditt eget livet!" Sier hun. "Men pass på deg selv, og vær obs på hva du gjør!"

 

Gunnhild kjenner hun blir litt irritert "Hun er da ikke moren min heller.." men sier det ikke høyt.
Småfull og ustødig henter hun jakken sin, og blir med Endre ut i natten.

 

 

Hvordan tror du det går med Gunnhild? Følg med i morgen for kapittel 10.

Har du ikke fått med deg alle kapitlene? Trykk HER! og bla deg nedover.

 

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #fest #party #danse #drinker

Søtmonsen :))

09.07.2017 kl. 16:13
Oi oi ;o Spørs om dette vil gå bra ;o

EtVennligPuff

09.07.2017 kl. 22:44
Søtmonsen ): Tihi.. :-P ;-) Ja, det spørs! <3

Vera Lynn

09.07.2017 kl. 16:21
Nå hadde jeg ikke vært på bloggen og lest innlegg på noen dager... Derfor kunne jeg også lese flere avsnitt av den spennende historien din... Det begynner virkelig å bli spennende dette her, og jeg lurer litt på om det var så smart å bli med denne Endre!! Jeg venter i spenning på morgendagen ;o))

EtVennligPuff

09.07.2017 kl. 22:44
Vera Lynn: Digger virkelig at du liker spenningsserien min! ;-) Håper du liker resten av den også!?
Og du, hvis du stikker innom facebooksiden til bloggen nå (trykk på det bildet nederst i et innlegg), så får du et lite hint før morgendagens kapittel! ;-)
<3 Nyt sommeren. Klemmer

Janne

10.07.2017 kl. 09:37
hekta!!!!!!!!!!

EtVennligPuff

10.07.2017 kl. 11:24
Janne: Næh.. Er du? ;-) SÅ gøy!! :-D
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits