ALLE snakker!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 6:

Dette er en av de vanskeligste dagene i Gunnhild sitt liv, som hun kan huske. Alle snakker; "Hvor kan Theodor være?"
Flere av kollegaene er kamerat med, eller venn med venner av Theodor, og de aller fleste synes at han er en flott og trivelig kar!
Og i pausen topper det seg helt for Gunnhild...

 

I den lille kantinen er alle samlet rundt ett bord og prater selvsagt om det samme! Ingen har sett eller hørt fra Theodor etter at han forlot arbeidsplassen onsdag ettermiddag.
Michael, som er en av Theodor`s beste venner, hadde i hele helgen lett etter han. Sammen med politiet, flere venner, bekjente og familien. Og nå sitter han her i kantinen og forteller...
"Etter å ha pratet med folk i parken der jeg vet han bruker å jogge, og på favoritt kafèen hans, møttes alle vi som var med på søket utenfor Theodor sin leilighet. Der hadde politiet nettopp intervjuet flere, og lett etter noen form for bevis, på hva som kan ha skjedd."

Eating a red tomato macro of woman mouth
Licensed from: lunamarina / yayimages.com
 

Gunnhild greier nesten ikke å høre på. Salaten hun hadde kjøpt på Bunnpris på vei til jobben, gjør henne uvel, bare av tanken på å spise den. Hun greier ikke å slå fra seg at en mann, som har følelser for henne, ønsker å bli en del av hennes liv og har gjort ganske mye for å få hennes oppmerksomhet, nå plutselig er sporløst borte. Hun har en vond følelse av at hun aldri kommer til å få se han igjen. Noe politi -Borghild også, på en måte, hadde bekreftet.

 

"Etter at jeg hadde gitt min forklaring til politiet" Michael fortsetter å fortelle, "ble jeg med inn i leiligheten for å se. Politiet hadde gitt noen av oss lov til dette. Jeg tror nok de trengte hjelp fra noen som kjenner han godt, for å få stadfeste at ingen av tingene hans er borte.  Men de hadde sperret av soverommet!"
Gunnhild prøver å ta en bit tomat, mens hun lytter.
"Men jeg var så nysgjerrig på hvorfor de hadde sperret av soverommet til Theodor at jeg bare MÅTTE gløtte på døren..." 

 

Og plutselig angrer Gunnhild på at hun har puttet mat i munnen, i det Michael sier
"..og det skulle jeg nok ikke ha gjort. For på gulvet, ved sengen hans, er jeg heeelt sikker på, at jeg kunne se, en liten flekk,   med blod!"

 

 

Henger du med i morgen også, for kapittel 7?

Hvis du har gått glipp av de fem første kapitlene, finner du disse HER! og bla deg nedover på siden!

 

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #sporløst #borte #sporløstborte #politi #søkeetter #søke #uvel #baretankenpå #vondfølelse #blod

Elevele

06.07.2017 kl. 11:54
Åhh, jeg ønsker at kapittelene er myyyyyyyyyyyyyyyyye lenger! Det er jo så spennende at jeg nesten dør! :D

EtVennligPuff

07.07.2017 kl. 11:29
Elevele: Du er bare SÅ herlig! ;-) DIGGER at du liker det så godt! :-D <3

Janne

06.07.2017 kl. 12:32
åååå!! gud så spennende<3

EtVennligPuff

07.07.2017 kl. 11:29
Janne: Tihi.. ;-) Så bra du liker det! :-D

frodith

06.07.2017 kl. 15:33
Jeg henger med, hver dag ;-) Var hos mamma i går, men fikk lest :-) Moro at du har laget dette, du må sende den inn et sted, senere :-)

EtVennligPuff

07.07.2017 kl. 11:31
Takk for det frodith! ;-) Jeg har sendt mail til Nettavisen, men ingen svar dessverre! :-/
<3 Nyt denne dagens også. Klemmer

Søtmonsen :))

06.07.2017 kl. 21:28
:O :O :O :O

EtVennligPuff

07.07.2017 kl. 11:31
Søtmonsen ): :-p ;-) <3

frodith

07.07.2017 kl. 11:34
Så dumt da, håper du hører noe. Hvis du skulle få lyst å holde på med noe ved siden av novellene dine i sommerdagene, så har jeg satt i gang en utfordring igjen. Vet ikke om du har sett det :-) Hvis du får lyst :-)

EtVennligPuff

07.07.2017 kl. 11:37
frodith: Jeg har sett det ja. ;-) Herlig liten utfordring. Men jeg kommer nok ikke til å bli med denne gangen. Litt av grunnen til at jeg skrev "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" FØR juli, var at jeg skulle sitte minst mulig med pc`en i ferien... :-p Men jeg håper mange blir med! ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits