Møte hos politiet!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 17:

Det er torsdag og Gunnhild sitter inne på kontoret sitt i dèt det banker på døren. Inn kommer sjefen hennes Guttorm, og han setter seg på stolen foran pulten hennes.

"Politiet har innkalt til et informasjonsmøte i dag, og alle som kjenner Theodor godt, er velkommen!" Han ser opp på Gunnhild, som nikker til at hun forstår. Guttorm fortsetter "Jeg synes du burde ta resten av dagen fri. Og dra dit."
Gunnhild takker for at han sier ifra, og for at hun kan dra på møtet.

 

Det er mange mennesker samlet inne på det lille rommet på politistasjonen. Guttorm, Michael og noen andre arbeidskollega er der. Gunnhild kan også kjenne igjen flere av kameratene til Theodor, og søsteren hans. Og gjetter at det er foreldrene og de to brødrene som sitter sammen med henne.

Media interview
Licensed from: wellphoto / yayimages.com
 

Det som tydeligvis er politisjef Leonard, kommer først frem og forteller kort om saken. Takker alle som har kommet, alle som har vært med å hjelpe til. Og viser så sin støtte til foreldre, familie, og venner!
Før han presenterer operasjonsleder på saken; Borghild. Henne husker Gunnhild fra da hun var innom kontoret hennes.
Borghild begynner også med å vise sin respekt til familie og venner. Og fortsetter så med å unnskylde at de ikke har funnet han, og at de har gjort alt de har kunnet! Før hun sier:
"Vi beklager nå å måtte henlegge saken, inntil det måtte dukke opp nye bevis." Hun ser bort på foreldrene, og så, utover alle i rommet.
"Ingen av Theodor sine eiendeler er borte. Og det er ingen tegn til, etter samtaler med familie og venner, at han skal ha reist noe sted uten å si fra. Vi har gjort søk med hunder uten hell, og ingen vitner har meldt seg." Borghild svelger. "Det vi har funnet i leiligheten er noen dråper blod ved sengen hans. Og vi har fått bekreftet at blodet er match med Theodor!"

 

Gunnhild gisper, og holder hendene for munnen. I noen sekunder svartner det nesten for henne. Men hun greier å hente seg inn.
Den ringende pipelyden hun hadde hatt, den natten på hytta, fyller hele hodet hennes. Og nok en gang kjenner hun på denne ekle, men rare følelsen igjen. Og nå dunker og pumper hele kroppen hennes. Hun greier nesten ikke å høre hva Borghild sier videre.

 

"Vi har også funnet en del av et fingeravtrykk, som vi dessverre ikke har fått til å identifisere med vår database. Vi har testet alle Theodors venner, og familie, vi mener har vært i leiligheten. Og hvis det er noen her i dette rommet som har vært i leiligheten, eller vet om noen som kan ha vært der. Ber vi dere kontakte oss, med èn gang!"


Borghild snur seg og tar litt vann. "Jeg må dessverre forberede dere på at han kanskje ikke vil bli funnet. Og hvis vi finner han...   at han kan være død!"

 

 

Lurer du på hva som skjer? Følg med i morgen, og resten av juli.

Lik, og del gjerne med venner.

 

HER! finner du alle kapitlene, det er bare å bla seg nedover på siden.

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #politi #politimøte #møte

Vera Lynn

17.07.2017 kl. 15:38
Hmmm, hva har skjedd med Theodor?? Spenningen stiger for hvert avsnitt :o))

EtVennligPuff

17.07.2017 kl. 17:05
Vera Lynn: Så bra du fortsatt "henger med" og liker det du leser! ;-) <3 Og du finner nok ut av ting, etter hvert! ;-)
Spenning!

EtVennligPuff

19.07.2017 kl. 10:19
Etdiktomdagen: ;-)

Elevele

18.07.2017 kl. 10:01
Jeg har lest, men blir mye mobillesing og jeg veit ikke hvorfor, men jeg får ikke til å kommentere bloggen din fra mobilen :/ Det er kun din blogg jeg ikke får kommentert, så skjønner ikke så mye. Men, jeg har lest og jeg er like spent enda!

EtVennligPuff

19.07.2017 kl. 10:20
Elevele: Teknologi er ikke noe jeg skjønner meg så veldig på..! :-p Merkelig at du ikke får til å kommentere akkurat min blogg med mobilen, men men. Det viktigste er at du liker det du leser, ikke at du kommenterer altså! <3

dedicat

18.07.2017 kl. 11:15
Nå har jeg fått med meg de siste kapitlene og spenningen øker,, det gjør jo også romantikken - i en skarp kontrast til alt det ''skulte''. Du er flink og skaper den rette forventning frem mot nye kapitler. Om jeg skulle si noe om hva jeg føler, så titt litt på setningsbygning og tegn setting, så det ikke blir for oppstykket. Om du skjønner hva jeg mener,, '' litt mer flyt i teksten'' :) Men bare som et hint om hva jeg føler :) Lykke til videre.. PS rakk ikke være med på konkurransen,, men så du hadde lagt ut en video. Skal ta en nærmere titt på den :D

EtVennligPuff

19.07.2017 kl. 10:26
dedicat: Tuuusen takk for det Jan! ;-) Supert at du kommer med tilbakemeldinger og tips! Jeg skal ta en titt ja og jeg vet at jeg kanskje bruker litt for mye komma.. :-p Jeg liker å skrive på den måten, men er klar over at det kanskje ikke blir helt "riktig"! Jeg vil at den som leser skal ta en liten pause, akkurat, der! :-p ;-) Men jeg skjønner at det kan bli litt mer oppstykket å lese og skal endre litt på det! Takk igjen Jan, som minner meg på det, takknemlig for det. Og veldig koselig at du fortsatt henger med OG liker det du leser! <3

Elevele

19.07.2017 kl. 13:33
Det rare er at første gang jeg var inne for å lese novellen på mobilen, så var kommentarfeltet der, men det blei bare kluss når man skulle kommentere- det hang liksom ikke sammen. Så kom det opp en slik "gjør designet mobilvennlig" knapp, og når jeg trykket på den forsvant hele kommentarfeltet, og etter det har det vært borte hele tiden :O Jeg får ikke opp et alternativ om å angre heller.. Men men, kommenterer i alle fall med en gang jeg sitter på pc :)

EtVennligPuff

21.07.2017 kl. 09:51
Elevele: Veldig, veldig merkelig! :-/ Skulle ønske at jeg hadde svar til deg!
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits