I en drøm

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 8:

Jeg er 5 år og ligger på ryggen i ei blomstereng. Skyene former morsomme figurer på himmelen og jeg kan se ei and, ugle, en elefant og alver danse til meg der opp.
Jeg har den fineste kjolen min på og er barfot. Lenge ligger jeg der å bare ser og ser, så lenge at det kan ligne på en evighet!

Med ett forandrer de fine hvite skyene seg på himmelen. De blir skumle og mørkere og mørkere. Plutselig visner alle blomstene rundt meg. Bortsett fra èn, en gul en.
Jeg plukker den, og fester den i håret.

 

I det fjerne hører jeg noen rope navnet mitt.. "Gunnhild.. Gunnhild.." Jeg løper etter lyden og havner til slutt på stranden. Der er det massive bølger på havet, det skummer og fråder mot meg! Men jeg blir stående og se ned på føttene mine i sanden.

Wave Face
Licensed from: SueRob / yayimages.com
 

Uten at jeg merker det har sanden begynt å sluke beina mine. Og trekker meg nedover, nedover. Jeg prøver å rope, men det kommer ikke ut en lyd. I det sanden har nådd meg til knærne og fortvilelsen nesten tar meg. Ser jeg en gutt der fremme.

 

Gutten snur seg mot meg og smiler. Han er mange år eldre enn meg, men har akkurat det samme røde håret. Rødfargen blir så sterk mot det mørke havet, og himmelen som bakgrunn. Han rekker meg en hånd og drar meg opp fra sanden.

Jeg er tilbake i blomsterengen, sammen med den rødhårete gutten. Vi løper.
Men plutselig stopper han, og i det jeg ser på han begynner jeg å skrike. Det røde håret hans har blitt til blod, og renner nedover ansiktet. Nedover kroppen, og ned på de gule blomstene. Jeg står der og skriker og skriker, uten lyd. Og så er hele verden dekket av blod.

 

 

Gunnhild våkner med et skrik. Svett og tungpust.
For en forferdelig og fæl drøm..! Hun setter seg opp i sofaen. Selv om hun ikke tror så veldig på det man drømmer og ikke drømmer ofte heller, var denne helt rar og merkelig. Og hun sitter igjen med en sånn ekkel følelse. Akkurat en sånn følelse hun hadde den natten på hytta.

 

 

Fortsettelsen kommer i morgen, og hver dag i hele juli kan du lese ett nytt kapittel.

Fortell meg gjerne hva du synes om novellen!?

 

Gått glipp av noen? Trykk HER! og bla deg nedover, for å lese alle kapitlene.

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #drøm #drømme #iendrøm

A February Girl

08.07.2017 kl. 11:42
Dette er nervepirrende greier assa! den utålmodige delen av meg syns egentlig at du kan poste alt på en gang, men den fornuftige delen sier at jeg bare må vente :-p Du skriver så bra, og vet virkelig hvordan du skal få meg (oss?) til å gå på tå :-D

EtVennligPuff

08.07.2017 kl. 12:49
A February Girl: Så herlig å lese vennen! ;-) Akkurat sånn skal det være, føler virkelig at jeg har oppnådd det jeg ville nå altså! <3 Takk!
<3 God helg klem

Elevele

08.07.2017 kl. 17:55
Enig med A February Girl! :D he he

EtVennligPuff

08.07.2017 kl. 17:58
Elevele: Tihi.. ;-)

Søtmonsen :))

08.07.2017 kl. 19:56
Å herregud ;o Klarer ikke vente til i morgen! Og jeg må på jobb også xD

EtVennligPuff

08.07.2017 kl. 19:57
Søtmonsen ): Ha ha... ;-) Søt du søtmonsen. :-D Liker at du liker altså! <3
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits