På sjefens kontor!

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 4:

Gunnhild går med kjappe skritt og de høye hælene klikker hardt mot murgulvet. I bakgrunnen har trykkemaskinene allerede begynte på sin vante dur.
Med bestemt hånd banker hun på døren til sjefen og ikke mange sekundene etter står hun innenfor.
Guttorm sitter ved kontorpulten sin og ser opp på henne "Hadde du noen fine dager på hytta?" Hun svarer kjapt "Ja ja.." men det er ikke dèt hun vil prate om. "Har du hørt fra Theodor?" Sjefen hennes får en stram mine, kikker ned og rister på hodet. "Han har ikke vært her siden torsdag og ingen har hørt fra han!"
Guttorm ser opp igjen og møter blikket hennes. "Han har blitt etterlyst og det er gjort søk etter han i helgen."
Gunnhild setter seg ned, kvalmen slår henne nesten over ende. En intens og trykkende følelse forteller henne at noe er galt, så forferdelig galt!

female
Licensed from: yuliang11 / yayimages.com
 

Theodor har følelser for Gunnhild. De har møttes flere ganger utenfor jobben for en drink eller litt mat. Og han får henne alltid til å le.
Men hun greier ikke å slippe han helt inn. Hele livet har hun kjent på frykten for å miste de hun slipper helt innpå seg.
Selv om hun ikke greier å sette ord på det, har tapet av foreldrene hennes preget henne hele livet, helt siden hun var 7 år. Så mye mer enn hun lar andre få se.

 

Gunnhild vet veldig godt at sjefen er god venn med Theodor. Og at Theodor sikkert har fortalt Guttorm om følelsene han har for henne? Hun tror også det er derfor Guttorm nå er ekstra forsiktig, siden Theodor er sporløst forsvunnet og ingen har en anelse på hvor han er.

"Gunnhild, før du går..."
Gunnhild er på vei ut av sjefens kontor, men snur seg mot han. "Politiet kommer innom her i dag. De vil nok ta en prat med deg også. Greier du det?"
"Det er klart at jeg greier det.." Stemmen hennes er spak. Hun er nemlig ikke helt sikkker på om hun ER helt klar for det. Selv om hun sier det høyt!


Inne på toalettet vasker Gunnhild ansiktet i kaldt vann, sjekker sminken og retter på brillene. Før hun lukker øynene og puster tungt inn og ut noen ganger, helt ned i magen. Men inni seg er alt bare kaos, og det eneste hun ser, er sine egne hender dekket med blod!

 

 

I morgen kan du lese fortsettelsen. Har du ikke fått med deg de første kapitlene? Trykk HER! og bla deg nedover på siden.

Hver dag i hele juli får du ett nytt kapittel.

 

Kjenner du flere som liker en god spenningsserie? Del gjerne.

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #sjef #sjefenskontor #etterlyst #politi #forferdeliggalt #frykt #forsvunnet #sporløst #sporløstforsvunnet #følelser #kaos #blod #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen

Elevele

04.07.2017 kl. 18:18
Jeg har gledet meg til denne i hele dag! Det var nesten så jeg måtte sjekke bloggen din mens jeg var på jobb! :P

EtVennligPuff

04.07.2017 kl. 22:39
Ååh.. Elevele, du har så gode kommentarer! <3 Digger at du liker novellen! ;-)

Elevele

04.07.2017 kl. 22:42
Jeg sitter klar foran pc til å lese neste kapittel allerede jeg altså- jeg er såååå spent!

EtVennligPuff

04.07.2017 kl. 22:46
Elevele: Beste kommentaren, ever!! <3

Torunn

05.07.2017 kl. 01:52
God natt :)

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 11:23
Torunn: Ønsker deg en fin dag! ;-)

frodith

05.07.2017 kl. 07:46
Leste i går, men var så sliten etter dagen med Annebe, så kommer innom nå og kommenterer :-) Veldig spennende fra første stund Puffen. Og jeg ser lesertallene er stigende :-) GØY!! <3 God klem <3

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 11:24
Kjære frodith, du må ikke kommentere! ;-) Selvsagt setter jeg pris på at du leser, OG at du liker det du leser! Men du trenger ikke å kommentere altså! <3
Ja, nå har jeg jobbet stein-hardt! Og DA er det ekstra godt å se at man får "lønn for strevet.."
<3 Gode klemmer til deg også.

Søtmonsen :))

05.07.2017 kl. 20:18
Du skriver sinnsykt godt :D Sitter å biter negler her jeg ;o

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 21:43
Søtmonsen ): SÅ herlig at du synes det! :-D ;-) TAKK! <3
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits