Det er politi Borghild

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 5:

Etter å ha vært på hyttetur og ferie i noen dager, har Gunnhild igjen fått kontroll på alt som må gjøres denne mandagen. Alle bestillinger for uken er plottet inn og levert til trykkerisjefen.
Hun elsker jobben sin, men er ofte alt for flink til å grave seg ned i og bruke den til å flykte fra tanker, og hverdagen. Mange sene kvelder har gått med i denne stolen. Noe selvsagt bedriften og sjefen er veldig glad for.
Men dette har igjen ført til at Gunnhild er flink til å distansere seg fra det faktiske livet. Og de vennene hun har, har hun takket være Vivian.

 

Tankene til Gunnhild om jobb, og venner, forsvinner når det banker på døren. Og inn kommer en politikvinne. At pulsen og pusten til Gunnhild stiger er nesten ikke til å skjule. Men hun greier å holde seg rolig i det hun håndhilser og presanterer seg for politiet.
Kvinnen, som er brunhåret og tydelig muskuløs under uniformen, smiler til henne før hun tar frem en notatbok. Borghild heter hun visst.

Police Uniform
Licensed from: robeo / yayimages.com

"Jeg forstår det slik at du og Theodor er gode venner!?" Begynner Borghild, og Gunnhild nikker bekreftende. "Han har, slik vi har fått det forklart, vært savnet siden onsdag kveld." Hun tar en pause og kikker ned i notatene sine. "Ingen familiemedlemmer eller kamerater har hørt fra han eller fått høre, fra Theodor selv, at han hadde planer om å reise bort!" Gunnhild sitter helt på tuppen av stolen med hendene hardt foldet foran seg på kontorpulten.
Borghild fortsetter "Vi har vært i leiligheten til Theodor, og ingen av tingene hans er borte. Og det er så absolutt ingen tegn til at han skal ha reist noe sted..."   "Av egen fri vilje!"
Gunnhild svelger tungt, og blunker hardt noen ganger. Pusten begynner igjen å være vanskelig å kontrollere.

 

Sist Gunnhild hadde møtt Theodor, var på jobb onsdag. De hadde stått utenfor kontoret hennes å pratet, og han hadde ønsket henne en fin ferie. "Husk å nyt dagene sammen med venninnene dine!" Var det siste han hadde sagt til henne, med et smil!


"Jeg pratet med sjefen din, og han antydet at det er en liten romanse mellom deg og Theodor, stemmer det?" Gunnhild tar seg sammen og svarer "Nei! Det stemmer ikke, men jeg tror han kan ha følelser for meg. Vi er bare gode venner, og møtes av og til på fritiden."
"Jeg forstår!" Borghild noterer noe i boken sin, "Og du vet ikke hvor han kan være?" spør hun før hun reiser seg fra stolen.
"Nei!"

A girl showing a blank business card
Licensed from: Labunskiy K. / yayimages.com
 

Politikvinnen går mot døren før hun snur seg mot Gunnhild. "Takk for at du tok deg tid til å prate med meg." Hun gir Gunnhild et visittkort. Borghild kikker først ned, litt tvilende og så ser hun opp på Gunnhild igjen.
"Det er kanskje greit at du forbereder deg...   på at vi ikke kommer til å finne han..!"

 

 

Nytt kapittel igjen i morgen. Kommer du innom og leser?

Har du gått glipp av noen kapitler? Trykk HER! og bla deg nedover på siden.

 

Lik, og del gjerne.

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen #politi

Elevele

05.07.2017 kl. 11:23
Men de mååååååååå finne han!!!!

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 11:25
Elevele: <3
Og du er bare god altså.. ;-) Tihi...

Elevele

05.07.2017 kl. 11:38
Teit at jeg er på jobb 11.11 i morgen! Må vente helt til jeg kommer hjem! :O

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 11:40
Elevele: He he... "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves"! ;-)

Elevele

05.07.2017 kl. 11:42
Det har blitt tydeliggjort for meg nå i alle fall! :D Det rare er at jeg i utgangspunktet ikke leser slike ting til vanlig, eller noen gang- men etter å ha lest første del av første kapittelet ditt her var jeg jo helt frelst! Jeg er jo verdens mest nysgjerrige person, og du vekket helt klart nysgjerrigheten min- jeg bare måååååå vite hvordan alt henger sammen nå! Ha ha

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 12:39
Elevele: Oj... Nå føler jeg meg nesten litt beæret! <3 Så utrolig gøy! ;-)
Men, og jeg håper ikke jeg skuffer deg så veldig nå.. <3 jeg er redd for at det kommer til å ta litt tid før du får vite hvordan ALT henger sammen..! ;-) :-p

Helene

05.07.2017 kl. 11:48
..har ventet til i dag med å begynne å lese, siden jeg har vært ute på landeveien i 4 dager..har nemlig hatt så-som-så med dekning på mobilen..spesielt i Sverige ;) Men nå har jeg fått lest alle de fem første kapitlene, og det er kjempe-spennende sommerlesing så langt =)

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 12:41
Helene: Har du vært på ferie? Håper du har kost deg!? ;-)
Så koselig at du liker det! :-D Håper du fortsetter å like det også? Lov å fortell meg! <3

Helene

05.07.2017 kl. 12:56
Nei ikke ferie - har vært å henta et flyttelass nede i Trondheim og opp til nord-Norge ;) Liker det absolutt enda - og loooover å gi tilbakemeldinger under veis - selv om jeg kanskje ikke rekker å lese og kommentere hver dag..men jeg skal få med meg alt =)

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 13:14
Helene: Forventer så absolutt ikke at du skal kommentere! ;-) Men på siste kapittel, eller noe, når det føles riktig for deg, er det flott med tilbakemeldinger. ;-)
Et stykke å kjøre skjønner jeg! Håper dere fikk med dere alt, og hadde en fin kjøretur!?

Helene

05.07.2017 kl. 13:31
Klart du skal få tilbakemelding =) Jada - fikk plass til alt - og hadde en super tur i tillegg =)

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 15:16
Helene: Takk for det, koselig. ;-) Og så bra da! :-) <3

Elevele

05.07.2017 kl. 15:08
Det er bra jeg er inne i en periode hvor jeg virkelig trener på å ha litt god tålmodighet :O ha ha

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 15:16
Elevele: Hi hi.. :-p

annebe

05.07.2017 kl. 20:03
Spennende det her... :)) Du er god til å skrive så det fenger... Ha en fin kveld :))

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 21:41
annebe: Åååh.. ;-) <3 Tuuusen takk for det! ;-) SÅ koselig at du synes det.
Nyt kvelden din du også. Klem

Søtmonsen :))

05.07.2017 kl. 20:22
Huff å huff ;s Får dårlige anelser ang. dette altså ;( Nå er jeg spent på neste kapittel :o

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 21:43
Søtmonsen ): Jeg liker at du er spent altså! ;-)

dvergpinschere i mitt hjerte

05.07.2017 kl. 21:50
NÅ har jeg fått lest meg opp og fått med meg alle kapitlene..SÅÅÅÅ spennende..og så levende fortalt! Du er kjempe flink!! Det var også akkurat passe lange episoder, så nå skal jeg prøve å få med meg alle pr dag...ikke samle opp..men tiden renner fra meg om dagen..Gleder meg til resten!! klem fra meg til en herlig krim forfatter!!

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 21:55
dvergpinschere i mitt hjerte: Weeee...! :-D SÅ gøy at du liker det Toini! ;-)
Og tusen takk! <3 Gode klemmer til gode deg.

margarites

05.07.2017 kl. 23:23
Mm, nå har jeg måtte lese noen kapitler for det går mye i flyttehjelp til guttungen om dagen. Gleder meg til fortsettelsen. Skal nok få med meg hele historien selv om jeg ikke kommer meg innom hver dag .-)

EtVennligPuff

07.07.2017 kl. 11:28
margarites: Koselig at du er innom altså. ;-) OG at du liker det du leser! <3
Lykke til med flytting. Og nyt sommeren. ;-)
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits