"Bare litt kvalm!?"

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 3:

"Går det bra med deg?" Stemmen til Vivian høres bekymret ut i det hun snur seg og ser på Gunnhild. De sitter i bilen på tur hjem fra hytta.
Gunnhild er svimmel og uvel, og støtter hodet i hånden sin mot vinduet. Hun kjenner sommerluften blåse henne i ansiktet og i det røde håret. "Joda, jeg er bare litt kvalm!"
"Du burde kanskje oppsøke lege!?" Vivian, som kjører, kikker i speilet på Gunnhild i baksetet. "Neida... Det er sikkert bare vinen fra i går..!"
Ellen ler forsiktig ved siden av henne, og stryker henne på hånden. "Her, ta litt vann!" sier hun og rekker Gunnhild vannflasken sin.

 

Det ble ingen grilling av pølse, ikke bare fordi Gunnhild hadde besvimt, men fordi det plutselig hadde begynt å pøsregne. Jentene hadde i stede pakket sammen sakene sine og dro fra hytta tidligere. Flere skal på jobb igjen i morgen, da er det godt å komme hjem også.

drive on rain
Licensed from: Yellowj / yayimages.com

Utenfor leiligheten til Gunnhild, klemmer hun og Vivian. Vivian stryker vekk krøllene og holder om kinnene hennes, mens hun kikker henne dypt inn i øynene "Du må love å fortelle meg hvis det er noe!? Jeg er bekymret for deg nå." Hun trekker pusten og Gunnhild kan se hun blir blank i øynene. "Det er så typisk deg å holde alt inni deg! Du vet hvor mange ganger vi har pratet om dette! Og psykologen din..." Gunnhild sukker og stopper Vivian: "Det går bra!"  "Det ble bare litt for mye alkohol i går!"
Vivian smiler til henne og klemmer henne igjen. "Ja, det ble kanskje det!" Hun ler mens hun tar ut sekken til Gunnhild fra bagasjerommet. "Men, du LOVER å prate med meg! Hvis..."
"Ja!" Gunnhild smiler og avbryter henne før hun rekker å fullføre.

 

Gunnhild slenger sekken sin på gulvet i gangen. Luften i leiligheten er tung og klam. Hun får åpnet et vindu, før hun legger seg på sofaen.
Der tar hun frem mobilen, er innom sosiale media og smiler av hyttebildene som Vigdis har lagt ut. Sjekker kjapt VG og Dagbladet, og åpner så mailboksen sin. Før hun dro på hytta hadde hun bestemt seg for å ta helt fri, fri fra jobb og mail. Men siden hun likevel skal på jobb igjen i morgen, kan hun oppdatere seg litt nå.

Hun kjenner et stikk i det hun leser mailen fra sjefen. Kvalmen er tilbake for fullt og denne ekle følelsen fra natten på hytta...

 

"Hei Gunnhild.

Beklager å forstyrre deg i ferien din. Men vi får ikke tak i Theodor. Han skulle vært på jobb i går og det er ulikt han å ikke melde fra når han er syk.
Jeg vet at dere er venner og lurer på om du kanskje har hørt fra han?

Mvh Guttorm Hansen
adm.dir. -Reklame skilt og plakater-"

 

 

Kapittel 4 ligger og venter på deg i morgen. Kommer du innom og leser?

Hver dag i hele juli får du ett nytt kapittel.

 

Gått glipp av kapittel 1 og 2? Trykk HER! og bla deg nedover.

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #bekymret #alkohol #vin #svimmel #kvalm #besvimt #hytte #mail #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen

frodith

03.07.2017 kl. 11:17
Kjempeflott Puffen :-) Jeg er innom hver dag, selv om jeg kanskje ikke får kommentert :-) Nå innbiller jeg meg at jeg vet litt hva som har skjedd. He-he :-D

EtVennligPuff

03.07.2017 kl. 19:12
frodith: Må så absolutt ikke kommentere! Men koselig at du liker det du leser! ;-) Dèt liker jeg. Tihi.. :-D <3
Artig at du har gjort deg opp noen meninger..! ;-) Men mulig du må lese liiiitt mer altså! ;-)

Elevele

03.07.2017 kl. 12:27
Jeg gleder meg til i morgen allerede! Åhh, dette er så spennende!

EtVennligPuff

03.07.2017 kl. 19:12
Elevele: SÅ gøy! ;-) Jeg gleder meg også! <3

Vera Lynn

03.07.2017 kl. 14:33
Klart jeg stikker innom for neste kapittel i morgen, for dette er jo spennende :o))

EtVennligPuff

03.07.2017 kl. 19:13
Vera Lynn: Herlig herlig! ;-) <3

due

04.07.2017 kl. 00:42
Jeg kommer selvsagt innom :) Spennende :)

EtVennligPuff

04.07.2017 kl. 11:17
due: Digger at du liker det!
<3 Nyt dagen din.

dvergpinschere i mitt hjerte

04.07.2017 kl. 13:00
Jeg har ikke fått lest noen av kapitlene enda..må liksom roe meg og ha tid..ville bare sjekke at du hadde sånn at jeg kunne gå inn på nr 1, 2 og 3 osv...så tar jeg en dag jeg har litt ro og kan lese flere kapitler...Er litt mye her med Bjørn og stoler og bikkjer...hihihi..opp å ned, frem og tilbake..phuu....Tror jeg blir sliten etterhvert...Men han blir nok bedre og klarer mer også etterhvert...klem fra meg!

EtVennligPuff

04.07.2017 kl. 22:39
dvergpinschere i mitt hjerte: Du finner alle kapitlene til høyre på bloggen min, under kategorier; "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" Kapittel 1 ligger nederst.. ;-) Du leser når du har tid, og lyst! ;-) <3
Godt å lese at Bjørn har kommet hjem. Pass på så du ikke sliter deg helt ut nå da kjære Toini! <3 Tenker på dere. <3 Gode klemmer

Søtmonsen :))

05.07.2017 kl. 20:12
Oi da ;o Hvem er nå så denne Theodor da ;o Han som var utenfor hytta kanskje? ;o Creepy xP

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 21:42
Søtmonsen ): Vent og se søta! ;-) Tihi..
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits