"Var det noen der?"

- Hemmeligheten, havet og misunnelsen! -
En spenningsserie hos etvennligpuff.blogg.no


Kapittel 2:

Sommermorgenen er klam og litt kjølig. Tåka ligger nede på bakken og gir skogen bak hytta en trolsk og mystisk stemning. De nakne føttene til Gunnhild er kalde i gresset, og blir våte av morgenduggen.
Solen ser opp der borte i horisonten og vil om ikke lenge varme skogbunnen og luften.

forest
Licensed from: gufoto / yayimages.com

 

Gunnhild ser seg rundt. Hvem hadde hun sett?
Naturen er full av lyder. Fugler som kvitrer, fluer og bier som summer hastende forbi og bølger som slår mot stranden ikke langt unna.
Men det er ikke ett eneste menneske å se, eller høre.

Vel inne i hytta igjen klør Gunnhild seg i hodet, rister med de røde krøllene og smiler litt av seg selv. "For noe tull, hva er det jeg driver med?"

 

Hun skvetter til i det hun runder hjørnet inn til soverommene. Og ser inn i de blå øynene til Vivian, som ser ut til å bli like forskrekket.
"Gunnhild.. Er du oppe allerede?" Gunnhild rekker å nikke bekreftende før Vivian fortsetter: "Måtte bare tisse.. Hi hi.."
Vivian, den alltid blide og gode kusinen, som også på merkelig vis er søsteren hennes.

 

Da begge foreldrene til Gunnhild døde i en båtulykke, da hun var 7 år, ble hun adoptert av tanten Solrunn. Som var søsteren til Gunnhilds mor.
Gunnhild vokste opp sammen med Vivian og broren Pål, Solrunn og mannen hennes Vidar.

Denne hytta, er det eneste Gunnhild har igjen etter sine foreldre; Sonja og Gunnar. Men hun har nesten ingen minner fra dem, hun husker så og si ingenting fra barndommen sin. Det eneste hun har er noen bilder, og mange historier hun har blitt fortalt.

Og så har hun havet. Selv om mange har vært redd for at hun skulle bli redd for vann, etter at begge foreldrene hennes druknet, ble det helt motsatt. Gunnhild elsker sjøen!


"Skal vi bare lage frokost da kanskje?" Stemmen til Vivian tar Gunnhild tilbake til øyeblikket. "Siden vi likevel er våkne..?"
Jentene kler på seg. Og i det frokosten begynner å komme på bordet, titter Sophie og Louise frem i døren. Tvillingene hadde vel kjent lukten av kaffe, og tripper fnisende opp i sofaen med hver sin kopp.

Og ikke mange minuttene etter sitter hele venninnegjengen samlet rundt bordet. Sunniva, Ellen, Vigdis, Sophie, Louise, Vivian og Gunnhild.
"Vi har en del pølser igjen" sier Ellen. "Ja, og pølsebrød også" skyter Louise inn. "Kanskje vi skal grille litt før vi drar..?" foreslår Sunniva. Før alle plutselig blir stille, og ser bort på Gunnhild.

Nosebleed
Licensed from: ia_64 / yayimages.com

Gunnhild kjenner med ett på følelsen fra i natt, blodet pumper hardt i kroppen. Og hun ser med spørrende øyne på jentene. "Hva er det..?"
"Nei nei, det går bra.." Sier Vivian i det hun strekker seg etter litt papir og gir henne. "Du blør bare litt neseblod!"

Gunnhild ser ned på papiret etter å ha lagt det under nesen sin, det røde blodet slår imot henne. Før hun besvimer.

 

Følger du med i morgen for kapittel 3 og fortsettelsen?

Hver dag i hele juli får du ett nytt kapittel.

 

Har du ikke lest første kapittel? Trykk HER!

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #spenning #spenningsserie #serie #spenningsnovelle #novelle #krim #sommerlesing #blod #neseblod #besvime #hytte #vennegjeng #veninner #hemmeligheten #havet #misunnelsen #hemmelighetenhavetogmisunnelsen

Vera Lynn

02.07.2017 kl. 12:13
Jeg fikk ikke lest første kapittel i går, men leste begge to i nå :o)) Bare elsker krim og spenningsromaner, og dette lover godt. Veldig spennende, og du skriver så godt. Jeg gleder meg allerede nå til neste kapittel :o))

EtVennligPuff

02.07.2017 kl. 18:01
Vera Lynn: Supert at du liker det! ;-) Alle kapitlene blir liggende på bloggen, under kategorien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" i verktøylinjen på høyre side. Stikk bare innom når du har lyst! ;-)
Og tusen takk! <3 Håper du nyter sommeren!?

Elevele

02.07.2017 kl. 12:29
Jeg kommer i morgen! Det her er jo dritspennende! :D

EtVennligPuff

02.07.2017 kl. 18:02
Elevele: Weee... Dette er musikk i mine ører! :-D ;-)

A February Girl

02.07.2017 kl. 16:26
Dette er spennende greier :) Gleder meg til i morgen :-D Ha en fin søndag vennen :)

EtVennligPuff

02.07.2017 kl. 18:03
A February Girl: Digger at du synes det! ;-) Takk! <3
Nyt søndagen din du også vennen... <3 Klem

frodith

02.07.2017 kl. 18:30
Spennende :-) Her er det bare å henge med :-) Du har et eget univers med folk som du måtte legge fra deg nå da..? Eller lager du oppfølger? :-) Moro du har laget dette Puffen <3

EtVennligPuff

02.07.2017 kl. 19:04
frodith: Tihi.. Så gøy at du spør etter mer, allerede etter to kaittel..! ;-) Vi kan prate om det senere.. Eller hva? ;-)
Og tusen takk! ;-) <3 klemmer

annebe

02.07.2017 kl. 19:00
Jeg følger med... veldig bra.. får jeg ikke lest en dag tar jeg to dagen etter.. :)) Ha en fin kveld <3

EtVennligPuff

02.07.2017 kl. 19:05
annebe: SÅ koselig! <3 Og takk. Nyt kvelden du også. <3

due

03.07.2017 kl. 00:14
Ja dette virker veldig bra. Du er jo kjempeflink. Gleder meg til å lese mer i morgen :)

Ønsker deg ei fin uke :)

EtVennligPuff

03.07.2017 kl. 19:08
due: Tusen takk for det! ;-) Jeg har alltid elsket å skrive, så flott å få tilbakemelding på at du liker det jeg skriver! <3 Takk igjen.
Nyt uke og sommeren du også.

Torunn

03.07.2017 kl. 00:23
God natt og sov godt :)

EtVennligPuff

03.07.2017 kl. 19:09
Torunn: Takk. ;-) Håper dagen er fin!?
Herlig spennende!

EtVennligPuff

03.07.2017 kl. 19:09
Etdiktomdagen: Weeee..! :-D Liker, at du liker! ;-) <3

Søtmonsen :))

05.07.2017 kl. 20:08
:o :O

EtVennligPuff

05.07.2017 kl. 21:42
Søtmonsen ): :-p
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Helt fra jeg lærte å skrive, har jeg elsket å sette ord på følelser. Men selv om jeg har skrevet dikt og historier helt fra jeg kunne bevege pennen, har jeg alltid hatt god fantasi og har diktet fortellinger så lenge jeg kan huske. Akkurat i disse dager kan du lese spenningsserien "Hemmeligheten, havet og misunnelsen" her på bloggen min. Og du får ett kapittel hver dag i hele juli. Jeg håper du liker novellen, og bloggen min!? Og fortell meg gjene hva du synes. Nyt sommeren!

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits