Seiler av sted på en bølge av krim, blod og spenning

  • Skrevet: 16.06.2017
  • Klokken: 11:11
  • Kategori: Blogg

Jeg er i fullt driv om dagen med å skrive krim-novelle. Første kapittel blir publisert her på bloggen 1. juli og jeg gleeeeder meg!!
Jeg gleder meg til du skal få lese om hovedpersonen, til spenningen, mystikken, blodet (ja, det blir blod), spørsmålene og alt det andre som kommer til å skje, i hele juli. Ett nytt kapittel hver dag.

Historien er altså bestemt! Alt ligger godt lagret der oppe i hodet mitt, nå er det bare å få ned alt før det braker løs i juli.

Crime Scenario
Licensed from: naffarts2 / yayimages.com

Masse hjelp har jeg fått også, mange av dere har gitt meg stikkord. Og jeg kommer i allefall til å bruke minst ett fra hver enkelt av dere, meget mulig flere også! Men jeg tar meg den frihet å bøye ordene slik det passer meg. Noen har skrevet andre tips og setninger også, og dèt er også fint! Under her kan du lese alle stikkordene jeg har fått. -De som er uthevet er allerede tatt i bruk (jeg har skrevet noen kapitler allerede skjønner du).

Vennegjeng  Hyttetur  Pøs regn  Flørte  Flytur  Grotter  Første kjærlighet  Sommer  Minner  Barføtt i sand  Radiator  Misvisende  Forlatt  Evighet  Drømmer  Asfalt  Sol  Overraskelse  Spenning  Skjelvende  Alene  Knaking  Magi  Alver  Fantasy  Lengsel  Drømmen blir virkelighet  Sjokkerende  Overrasket  Jubel  Ekko fra fortiden

 

Det kan godt hende jeg vil få bruk for litt mer hjelp før jeg blir helt ferdig. Slik som i går f.eks, så spurte jeg (på Facebooksiden til bloggen) etter en blomst, og det kom mange gode forslag. Tusen takk!

 

Og vil DU hjelpe, OG være med på å forme historien..? Sjekk Facebooksiden til etvennligpuff.blogg.no (⇐ trykk her! Eller der ⇓) og følg med!

 

 


Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #krim #blod #spenning #skrivehistorie #skrivefortelling #skrivenovelle #historie #fortelling #novelle #skrive #kapitler #juli #blogg #gledermeg #skalskje #detskjer #hodet #brakerløs #hjelp #hjelpe #stikkord #bruke #tips #hjelpmeg #facebook #følgmed #takk #tusentakk

dedicat

16.06.2017 kl. 13:28
Lykke til .. håper jeg får med meg det meste. Tar toget sørover til Lillestrøm den 26 juni og kommer hjem 3. juli... og blir der noen dager før det bærer til Lofoten. Men har deg jo på fjesboka også :) God helg :)

EtVennligPuff

17.06.2017 kl. 10:51
dedicat: Takk Jan! ;-) Så koselig med tur da. Kos deg masse med det. ;-)
Riktig god helg til deg og dine! <3

dvergpinschere i mitt hjerte

16.06.2017 kl. 18:35
Så spennende! lykke til i forming av "boka" ha en god helg og klem fra meg!

EtVennligPuff

17.06.2017 kl. 10:50
dvergpinschere i mitt hjerte: Tihi.. Takk Toini! ;-) <3 Riktig god helg. <3 Klem klem

Daniel Olsen

16.06.2017 kl. 19:23
Wow så spennende! Måtte du har en fantastisk kreasjonsfase :D ønsker deg en riktig god kveld videre. :)

EtVennligPuff

17.06.2017 kl. 10:49
Daniel Olsen: Takk takk og takk for det! ;-) Får håper det blir bra..! ;-)
Riktig god helg.
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Jeg jobber hver eneste dag med meg selv, for å overvinne frykt -store som små. Mye av livet mitt har jeg vært usikker på meg selv og på hvem jeg er. Redd for hva andre vil tenke og si, redd for å være meg selv. Men frykt er bare en illusjon og ligger kun i mitt eget hode. JEG styrer mine egne tanker, selv om dèt selvsagt er det vanskeligste som finnes! Jeg har hele livet brukt skriving som selvterapi, og jeg elsker å bruke ordene til å uttrykke! Kanskje kjenner du deg igjen i, eller føler på det samme som det jeg gjorde da, eller nå!? -Og hvis jeg kan klare å overvinne frykt OG bygge selvtillit, så er jeg helt sikker på at du også kan klare det! Kanskje kan vi til og med klare det sammen!?

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits