10 jeg har, jeg har...

  • Skrevet: 08.06.2017
  • Klokken: 13:48
  • Kategori: Blogg

På søndag kunne du lese 10 jeg har aldri...  som altså var ei liste over ting jeg aldri har gjort!
Å skrive det motsatte, ei liste med ting jeg HAR gjort er på en merkelig måte vanskeligere. Og det tror jeg er fordi jeg utfordrer denne Janteloven, bare littegranne. Ei slik liste kan oppfattes som egoistisk, og "jeg tror jeg er noe", eller ei skryte-liste, om du vil. Selv om jeg ikke mener det på den måten, eller deler noe slik for å "vise meg frem"!

- Mange har lest "jeg har aldri", det er faktisk ett av mine mest leste innlegg. Og jeg skjønner at slike lister er noe mange liker og synes er gøy! Det er også en fin, og enkel måte å bli bedre kjent med meg på.
Eller, hva synes du?


Jeg har...

 

 ...vært i New York og i World Trade Center (tenk at de ikke finnes mer..).

twin towers in sunset
Licensed from: Jorg Hackemann / yayimages.com

 

 

...kjørt opp for bil (men strøk første gang jeg tok teoriprøven).

...holdt 17. mai tale (selv om jeg nesten kastet opp både før, under og etterpå).

 ...fått flere selvskrevne dikt publisert, bl.a i bladet Girls (men har ikke tjent en krone på det).

 ...pratet om Samhain (opprinnelsen til Halloween). Og om det å være høysensitiv og valget mitt om å ikke få barn, på NRK P1 i programmet "Mellom himmel og jord".

 ...hatt helt kort hår, og da mener jeg helt kort som i barbermaskin -kort (men jeg var ikke glattbarbert)!

beautiful middle age woman cancer patient without hair
Licensed from: artush / yayimages.com


 

 ...vært russ to ganger (jeg har gått to forskjellige yrkesfag).

 ...spilt tverrfløyte i korps.

 ...badet i påsken i en liten kulp som ikke var dekket av is og snø (men jeg "badet" ikke i mange sekundene, for å si det sånn)!

 ...fått noen til å kutte/ skjære i kroppen min! Jeg har fjernet en føflekk og tatt tatovering. Hvis det å ta hull i ørene også regnes som dèt, har jeg altså gjort det også (en liten miss fra "jeg har aldri" -listen min! Takk til dere som minnet meg på at dette faktisk er noe jeg har gjort)!

 

 

 

Fortell meg gjerne om du også har gjort noe av dette! Eller ikke..? Her på bloggen eller på Facebook -siden (likerklikk er også koselig). Trykk på bildet:

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #jeghargjort #hargjort #gjort #har #tingjeghargjort #eiliste #liste #lister #egoistisk #skryte #skryteliste #visemegfrem #gøy #bedrekjent #NewYork #WorldTradeCenter #kjørtopp #tale #holdttale #høysensitiv #samhain #halloween #nrk #mellomhimmelogjord

Eva

08.06.2017 kl. 15:27
Ja, tenk at du har vært i New York og World Trade Center :) Jeg har ikke vært der, men jeg kommer aldri til å glemme da jeg så på direkten det andre flyet kjøre inn i den andre av de to bygningene.

Jeg klarte meg gjennom både teoriprøven og førerprøven, og er en av dem som elsker å kjøre bil <3

Mitt hår får ingen røre, utenom frisøren da. Og hun vet veldig godt at dette håret skal aldri bli kort :) Ikke med vilje i alle fall :)

Jeg har aldri vært russ. Og jeg har aldri spilt i korps :)

Bade gjør jeg også svært sjelden, men det er fordi jeg har et snev av vannskrekk.

Artige lister dette her :) Og en fin måte å bli litt bedre kjent på :)

<3

EtVennligPuff

08.06.2017 kl. 19:14
Eva: Ja, helt utrolig trist og forferdelig at de ikke finnes mer, og hvorfor! <3 Jeg gråt hele den dagen jeg.. :-/
Koselig at du liker det Eva, og gøy å lese hva du har gjort, og ikke også! ;-) Fint å bli bedre kjent! Klemmer.

dvergpinschere i mitt hjerte

08.06.2017 kl. 17:37
Fine lister, og ja..en fin måte å bli bedre kjent....gøy å tenke litt tilbake også tenker jeg...ha en god kveld og kos deg!

EtVennligPuff

08.06.2017 kl. 19:15
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk Toini! ;-) Ja, det var litt gøy dette, fin måte å bli bedre kjent på. Nyt kvelden din du også. Klemmer

annebe

08.06.2017 kl. 18:26
Artig, det meste visste jeg ikke.. men husker det intervjuet på Nrk P1... ... Spiller du fortsatt fløyte ...eller er den lagt på hylla ? Ha en fin kveld :))

EtVennligPuff

08.06.2017 kl. 19:17
annebe: Takk for det! ;-) Nei, jeg spiller ikke fløyte lengre, har nok glemt hvordan også, dessverre. Fløyta jeg spilte på var lånt av korpset, og jeg har ikke spilt siden jeg var 16 år..!
Håper kvelden din også blir fin!

frodith

08.06.2017 kl. 18:53
Først, jeg skjønner ikke hvorfor folk er så redd for å skryte litt av seg selv, eller ting de har gjort heller jeg :-) Jeg tror at å si ting man er flink til eller har gjort, betyr ikke at man tror man er noe BEDRE enn andre likevel.. Så det er bra du lager sånn liste, vi BØR fremheve det vi kan og gjør og er flink til osv.. Så tøft at du har hatt så kort hår da :-) klemmer <3

EtVennligPuff

08.06.2017 kl. 19:19
frodith: Ja, du har jo rett i det! Men jeg tror dessverre det er litt innprentet i oss..! Denne Janteloven.. Og teit er det!
- Tusen takk! <3 God klem

Elevele

08.06.2017 kl. 19:30
Det var ikke så mye jeg kunne skryte på meg, annet enn at jeg har tatt lappen på bil :P

EtVennligPuff

08.06.2017 kl. 20:28
Elevele: Lappen er kjekk å ha! ;-) Ikke sant!? :-D

frodith

08.06.2017 kl. 20:14
Ikke hos meg :-D

EtVennligPuff

08.06.2017 kl. 20:27
frodith: Så bra! ;-)

Søtmonsen :))

09.06.2017 kl. 01:25
Tihi, så herlig innlegg :D Jeg har også holdt 17. mai tale ^^ Og tatt tattovering, og vært russ to ganger :D svart og rød ;P Tihi, morsomt å lese ^^ Klem <3

EtVennligPuff

09.06.2017 kl. 12:05
Takk for det Søtmonsen ): <3 Åååh.. SÅ gøy! ;-) <3

Vera Lynn

09.06.2017 kl. 22:22
Jeg elsker sånn lister, for det er på en måte å bli litt mer kjent med deg (bloggeren)...

Av de tingene du har skrevet har jeg: Kjørt opp og tatt lappen, (38 år siden), klarte aldri teoriprøven på skolen så jeg meldte meg selv opp på til hovedprøven og besto. Jeg har også blitt skjært i: Fjernet mange føflekker og mygstikk + at jeg har flere tattiser :o))

EtVennligPuff

09.06.2017 kl. 22:34
Vera Lynn: Takk for det! ;-) Ja, det er jo en enkel og flott måte å bli litt bedre kjent på! ;-)
Kjekt å bli bedre kjent med deg også! ;-) Nyt helgen!
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Jeg jobber hver eneste dag med meg selv, for å overvinne frykt -store som små. Mye av livet mitt har jeg vært usikker på meg selv og på hvem jeg er. Redd for hva andre vil tenke og si, redd for å være meg selv. Men frykt er bare en illusjon og ligger kun i mitt eget hode. JEG styrer mine egne tanker, selv om dèt selvsagt er det vanskeligste som finnes! Jeg har hele livet brukt skriving som selvterapi, og jeg elsker å bruke ordene til å uttrykke! Kanskje kjenner du deg igjen i, eller føler på det samme som det jeg gjorde da, eller nå!? -Og hvis jeg kan klare å overvinne frykt OG bygge selvtillit, så er jeg helt sikker på at du også kan klare det! Kanskje kan vi til og med klare det sammen!?

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits