Ved veis ende i - Et Oslo-eventyr

Med forteller-stemme...

Og plutselig var siste kapittel her. Puffen kan nesten ikke tro det. Helgen hun hadde gledet seg til i mange måneder var ved veis ende.
Så mange morsomheter, så mye gøy, latter og gode minner skulle hun ta med seg hjem igjen fra dette Oslo-eventyret.Flotte damer hadde hun møtt. Hadde blitt tatt godt i mot, vartet opp og tatt vare på. Hun hadde fått hjelp og støtte(kontakt).

De hadde vært turister og oppdaget Oslo. Aker Brygge, festningen, Vigelandsparken, Operataket og røret.


 Hadde kost seg med god mat og drikke på diverse kafèer og restauranter.


 

Og enda mer god mat, drikke og godterier hos Casa de February. Sett serie (Skam), film (Et helt halvt år = masse tårer), snakket bloggsnakk og overført massive mengder med bilder (tenk at SÅ mye bilder kan bli tatt på så kort tid?)!


 Og masse, masse latter og glede fra ende til annen!
Tusen takk: a february girl, Søtmonsen, Kristin og Frodith. Og en spesiell stor takk til a february girl for, -alt egentlig (greit å skrive dèt, da glemmer jeg ikke noe)!

Og selv om Puffen var sliten da hun kom hjem, og det tok litt tid å komme "i normal gjenge" var det SÅ verdt det, og mer enn det.

 

Og takk til deg som har lest!

 

Vil du lese alle kapitlene, finner du de her:
kapittel 1: "Vogn Nr. 7 - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 2: "Det går fint - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 3: "Støttekontakt er en fin ting i - Et Oslo-eventyr"
Kapittel 4: "Mange rare dyr i - Et Oslo-eventyr"

Kapittel 5: "4 heltinner og èn sjarmør i - Et Oslo-eventyr"

Kapittel 6: "Så mye rørete moro - Et Oslo-eventyr"
 

 

Likte du denne måten jeg har skrevet på? Kunne du tenke deg flere "eventyr"?

 

 

 

Tekst: etvennligpuff.blogg.no   Bilder: Afebruarygir, Søtmonsen, Kristin, Frodith og Etvennligpuff


#etvennligpuff #etOsloeventyr #Oslo #eventyr #fortelling #fortelle #sistekapittel #kapittel #vedveisende #veisende #latter #morsomheter #gøy #le #lo #drahjem #hjem #møtte #damer #tattgodtimot #vartetopp #hjelp #fikkhjelp #støtte #støttekontakt #turist #turister #oppdagetoslo #akerbrygge #festning #vigelandsparken #operataket #rør #kosteseg #mat #drikke #matogdrikke #kafe #restaurant #godteri #serie #film #bloggsnakk #bilder #korttid #tid #takk #afebruarygirl #søtmonsen #kristin #frodith #verdtdet

frodith

01.05.2017 kl. 21:19
Liker alt du skriver jeg Puffen <3 :-)

EtVennligPuff

01.05.2017 kl. 21:30
Ååh.. SÅ koselig! Tusen takk for det kjære frodith! <3
<3 Gode klemmer

dvergpinschere i mitt hjerte

01.05.2017 kl. 21:30
Liker alt du skriver! og ja...mer eventyr....hihih..Et oslo evenentyr er over..men du har sikker mange andre på lager...så fyr løs..hihih. har vært såååå gøy å følge deg på tur!! ha en riktig god kveld og natt!

EtVennligPuff

01.05.2017 kl. 21:32
dvergpinschere i mitt hjerte: Det var trivelig å høre Toini! <3 Tusen takk. ;-)
God kveld, og natt til deg også! <3 Klem

annebe

01.05.2017 kl. 21:51
J vips så er ting en har venta på over... men fint med opplevelser og bilder en kan kose seg med :)) Masse fine/artige bilder her....så utrolig koselig ut <3<3

EtVennligPuff

02.05.2017 kl. 15:02
Takk for det annebe! <3 Virkelig ei flott helg, og SÅ glad for at jeg tok en del bilder jeg kan mimre med senere. ;-) Gøy at du likte innleggene også. <3

Vera Lynn

02.05.2017 kl. 13:59
Alt har sin ende, også hyggelig helgeturer i hovedstaden. Da er det godt å ha masse fine bilder og minner å hente fram igjen :o))

EtVennligPuff

02.05.2017 kl. 15:06
Vera Lynn: Ja, det er nok slik det er! Viktig å nyte mens det er, og å glede seg over det i ettertid.
<3 Nyt dagen. klem klem

mediakaos

02.05.2017 kl. 15:37
Det er rett og slett DRITT at jeg ikke fikk truffet dere! Av og til hater jeg reisejobb! :( MEn for en reise du hadde, utrolig kult å lese om turen din! :D

EtVennligPuff

02.05.2017 kl. 22:06
mediakaos: Veldig synd at jeg ikke fikk treffe deg, denne gangen! Men jeg håper virkelig vi får det til senere. Gi et lite pip hvis du er i Trøndelag da! ;-)

Tone Irén

04.05.2017 kl. 13:24
I will !! :D <3

EtVennligPuff

04.05.2017 kl. 21:52
Tone Irén: Supert! ;-) <3
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Jeg elsker å skrive historier, og de aller fleste du kan lese her på bloggen min er helt sanne. *Hver tirsdag får du bl.a en ny historie fra da jeg var tenåring. *Hver morgen får du små simple(?) oppdateringer fra dagen min i går. -Mat og vær er ganske viktig, ikke sant!? Ellers liker jeg å ha det gøy, og er glad i å le. Elsker å danse, engasjerer meg i de små ting, er for å være seg selv på godt og vondt, og lever et helt vanlig og uvanlig liv. Håper du har lyst til å bli her en stund for å dele hverdagens opp -og nedturer!?

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits