Fortsettelsen kommer, en annen dag

Guri malla.. Hvor skal jeg egentlig starte?
De aller fleste eventyr starter med en begynnelse, ofte med "det var en gang.." På fredag fikk du en liten oppdatering på denne begynnelsen (les gjerne: "Starten på et lite eventyr!?"). Og nå har du kanskje ventet på fortsettelsen!?

"Fritt etter farmor" har også tatt seg en liten ferie de siste dagene. Selv om både maten og været har vært bra, har det ikke kommet noe "på trykk". Rett og slett fordi det har vært mer enn nok til meg.

- Carina har vært super støttekontakt og vertinne! Takk! -

 

Det er ikke alltid like lett å være "bønder på byen", og i allefall ikke for en som er høysensitiv. Mer enn nok inntrykk har gått igjennom denne kroppen de siste dagene. Og mange herlige og fantastiske hendelser har stått i kø, så det veier på en måte opp også.

Det er en sånn -glad følelse. Men likevel sliten av alle lyder, alle mennesker og alt man skal forholde seg til. Lett trenger det heller ikke å være når man ikke er så veldig kjent. Og da har det vært så utrolig godt å ha med seg noen som er en del mer kjent enn meg. Nesten litt som en støttekontakt, har jeg følt, til tider.
Snakk om å være forvirret, og føle seg dum..! Men men, det har gått bra, synes nå jeg da.


- Hvis det ikke var for god hjelp, hadde jeg aaaldri greid å ta trikk, tog eller buss i Oslo.. -
 

Akkurat nå sitter jeg på toget på tur hjem igjen. Tenkte jeg skulle bruke tiden til å blogge masse, og "ta igjen det tapte", men det kjennes nok mest ut som at hodet og kroppen min trenger hvile. Nå skal jeg være smart, og lytte litt til den. Helt sikkert veldig lurt!? Så da kommer fortsettelsen på eventyret en annen dag..! 

 

Finner du frem til dit du skal, helt alene, når du er ute og reiser?

 

 


Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #starte #starten #historie #historier #begynnelse #detvarengang #oppdatering #fortsettelse #ferie #reise #tur #bonde #inntrykk #høysensitiv #kroppen #bønderpåbyen #herlige #fantastisk #gladfølelse #forholdesegtil #kjent #støttekontakt #forvirret #dum #følesegdum #godtbra #tog #toget #dettapte #hvile #trengerhvile #hodet #smart #lyttetilkroppen #lyttetil #lurt

fruensvilje

23.04.2017 kl. 19:12
jeg har ikke prøvd meg så alene noen steder ,så nei jeg trenger nok også en støttekontakt )) kvil deg no,det høres fornuftigt ut

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 15:47
fruensvilje: Tihi.. Støttekontakt er alltid godt å ha. Jeg hadde sikkert greid det selv også, hvis jeg virkelig hadde gått inn for det. Men det er jo så godt å bare kunne dilte etter! ;-) Hi hi..

dedicat

23.04.2017 kl. 19:41
Herlig at du har hatt en fin tur med masse inntrykk.. De kan du la sige frem ett og ett sånn utover og kjenne bedre etter på :) Har egentlig en veldig god stedsans og har aldri rotet meg bort noen steder.. verken i inn eller utland :) Men herlig at du hadde en så flott person med deg :)

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 15:49
dedicat: Tusen takk Jan. ;-) Ja, det kommer nok en del innlegg utover i uka skal du se! :-D
Godt å være sammen med noen som er kjent, så man slipper å tenke selv.. He he.. ;-)

frodith

23.04.2017 kl. 19:51
Jeg finner stort sett fram alene, spør om jeg må :-) Men det er sjelden jeg drar så veldig alene da :-D Takk for i går, det var supert :-) I dag traff jeg Kjersti igjen, etter turen til mamma. Koselig <3 En herlig helg rett og slett :-) OG jeg hamrer løs med rør-innlegg :-D ha-ha

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 15:51
Takk for lørdagen kjære, flotte frodith! <3 Det var SÅ herlig, og gøy å endelig treffe deg! ;-)
Kos å treffe Kjersti også på søndag. ;-) En riktig blogg-helg på deg også. Håper det var bra med moren din!? <3 Klemmer

a february girl

23.04.2017 kl. 20:23
Med litt vilje, pågangsmot, og Google maps kan jeg fint komme meg frem. Eller gå fryktelig feil. Alt er mulig :-P Retningssansen min skal jeg ikke alltid skryte av nei :-P

Tusen takk for kjempe koselig besøk <3 Gleder meg til du skal være min støttekontakt ;-) Håper hodet og kroppen får hvilt seg på turen hjem. Klemmer <3

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 15:54
a february girl: Tusen så utrolig mye takk for ei fantastisk helg! <3 Takk for at jeg fikk ligge over hos deg, og for at du stelte så godt med meg. Tihi.. ;-)
Godt å komme hjem til lillevoff, det var det. Og mannen selvsagt. Hi hi..
Jepp, nå er det bare å begynne og planlegge igjen! Herlig! ;-)
Håper mandagen er fin!? <3 Klemmer

Margrethe

23.04.2017 kl. 20:39
Tipper du har masse å fordøye, og at du har storkosa deg! Klemmer <3

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 15:55
Margrethe: Ja, det er nok litt å fordøye ja! ;-) Men har hatt det så mye gøy. Selv om det er godt å komme hjem igjen også. Sliten nå. <3 Klemmer

dvergpinschere i mitt hjerte

23.04.2017 kl. 21:23
Skjønner så godt at du er sliten nå..så slapp av å oppdateringer har vi jo fått på andre blogger også..så jeg har fulgt med..nå må du ha en god tur hjem! og fordøye alle inntrykk... klem fra meg!

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 15:56
dvergpinschere i mitt hjerte: Veldig kjekt når flere bloggere treffes, alltid noen som oppdaterer. Men det kommer nok noen innlegg fra meg også ja, utover i uken. Må jo fortelle min historie også! ;-) Tihi..

Eva

23.04.2017 kl. 21:44
Ja, nå trenger du å hvile. Enkelte ting tar utrolig på. Jeg f.eks., trenger hvile etter å ha vært sosial. Da er det ofte tvingende nødvendig med en liten time-out.

Synes du er knalltøff som har vært på tur <3 Og mange opplevelser rikere er du nok også ja :D

Jeg er fryktelig dårlig på å finne frem. Eier ikke stedsans, og er veldig sjenert, så ikke så lett å spørre fremmede heller da. Men det hindrer meg overhodet ikke i å dra ut i verden på egenhånd. Jeg er veldig eventyrlysten, så det må nok noe veldig alvorlig til, for å stanse meg :) Jeg kommer som regel dit jeg skal, om det kan ta litt ekstra tid noen ganger.

Eksempelvis reiste jeg med tog til Nederland da jeg var 14. Foreldrene mine satte meg på toget til Oslo, og der møtte jeg andre som skulle til samme sted. Fremmede mennesker, som jeg skulle reise videre sammen med. Jeg skulle på leir.

Når jeg tenker tilbake på det i dag, tror jeg at jeg må ha vært gal i gjerningsøyeblikket. Jeg, det forknytte, spinkle lille vesenet, 14 år gammel, ute i den store skumle verden, helt alene.

Men jeg tror faktisk foreldrene mine visste godt hva de gjorde når de tillot meg å reise. De visste det ville styrke den sjenerte lille datteren sin :)

Jeg synes du er knalltøff. Gleder meg til å lese fortsettelsen <3

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 15:59
Takk for det Eva! <3 Sliten nå i dag ja. Kroppen henger ikke helt med. Men jeg er sliten OG lykkelig, så da går det jo bra. Ble mye søvn i dag, og dèt trengte jeg!
Du var tøff da, bare 14 år! På den tiden hadde nok ikke jeg turt å gjøre noe sånt! Tror kanskje ikke jeg hadde fått lov til det heller.. Men bra at du fikk en så flott oppelvelse av det. <3
<3 Klem

Søtmonsen :))

23.04.2017 kl. 21:44
God tur hjem <3 Og håper du har kost deg masse her i Oslo ^^ <3 Så ses vi nok snart igjen :D

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 16:01
Søtmonsen ): Tusen takk. Reisa gikk fint, og det var veldig godt å komme hjem til guttene mine igjen. Begynte å gråte da jeg så lillevoff.. <3 Ha ha..
Jeg koste meg så utrolig mye, men savner deg og de andre, allerede! <3 Gode klemmer

spisogspar

23.04.2017 kl. 22:10
Kan tenke meg det var masse inntrykk, ja :)) Godt å komme hjem da og slappe av :) <3

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 16:02
spisogspar: Ja, det skjedde virkelig mye på kort tid, men SÅ mye gøy også. Selvsagt er det alltid godt å komme hjem igjen! <3 Håper du og dine har hatt ei fin helg!? Klemmer

Vera Lynn

23.04.2017 kl. 23:28
Så fint at du/dere har hatt en fin helg sammen, og jeg gleder meg virkelig til fortsettelsen :o)) Jeg er ekspert på å rote meg bort, men jeg klarer alltid å finne fram til slutt når jeg på ukjente steder!

EtVennligPuff

24.04.2017 kl. 16:03
Vera Lynn: Tusen takk for det. Og synd at du ikke fikk til å bli med! <3
EtVennligPuff

Her hos EtVennligPuff vil du finne skrå blikk på livet, og samfunnet. Jeg kan love deg en dose skrivefeil, et snev av humor og et lite innblikk i et helt uvanlig og vanlig liv. Ei dame på 35 år, et selvvalgt liv uten barn, med mann, hus, stasjonsvogn og hund, og med rare meninger og snedige ytringer finne du altså her en hverdagsblogg på godt og vondt. Velkommen innom, for en kort eller lang stund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits