Krymper?

Tirsdag 18.04.2017

 

Været hos meg i går: Nok en flott dag med oppholdsvær og litt sol. Men på kvelden truet noen litt skumle skyer. Hva vil denne dagen bringe?

Middag: Spaghetti og hjemmelaget kjøttdeigsaus 

Har det hent noe spesielt: Jeg styrer med denne pakkingen jeg da.. Brukte mange timer på å prøve klær, og det gikk veldig opp for meg at jeg har lagt på meg en liten(?) smule i vinter! Hvis det ikke har skjedd noe med alle klærne i skapet da..?

Antrekksbilde: Eeh.. Nei, trooor ikke det nei!

 

Opplever du også det å ha klær som krymper i skapet (please ikke si at jeg er alene om dette)!?

 

 

De aller fleste dager, vil jeg påstå, består av ganske mye mat og vær. Jeg tror vi kan si at det ikke går en eneste dag uten at vi ser, eller er i, ett eller annet slags vær. Og alle spiser vi (forhåpentligvis) noe, hver dag også.
Og det er nettopp dèt du får, i denne spalten jeg har kaldt -Fritt etter farmor- Som er inspirert av nettopp min farmor, sine dagbøker som hun skrev da hun levde.
Vær, mat og enkle(?) oppdateringer fra dagen min som var, i går, i dag!

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #farmor #dagbok #dagbøker #familie #familien #frittetter #frittetterfarmor #antrekksbilde #vær #været #middag #mat #spalte #dag #tirsdag #oppholdsvær #sol #kveld #skyer #skumleskyer #Spaghetti #hjemmelaget #kjøttdeigsaus #hjemmelagetkjøttdeigsaus #pakke #pakker #klær #prøverklær #lagtpåmeg #skap

dvergpinschere i mitt hjerte

19.04.2017 kl. 09:15
Det hadde jeg i går også...og så nesten helt likt ut..hihih.. ja mine klær krymper også å skapet...til og med turbuksene begynner å bli trange...selv så mye jeg går! men det blir ikke så rask gange om dagen..og litt mindre gåing..så jeg skylder på disse bena mine!! grrrrr...de ødelegger masse for meg om dagen...grrrr...Ha en strålende god dag! klem fra meg!

EtVennligPuff

19.04.2017 kl. 16:24
dvergpinschere i mitt hjerte: Veldig godt å høre at jeg ikke er alene om dette! ;-) Men så får vi håpe at klesskapet "ordner opp" igjen, og lager klærne tilbake til normalen også. Det er lov til å håpe! Ikke sant!?
Takk Toini! <3 Nyt dagen du også. Klem

fruensvilje

19.04.2017 kl. 09:29
spaghetti ja det er godt ))

og kan du skjønne hvorfor klær skal krympe sånn hi hi ,merkelig det der hver vår )

EtVennligPuff

19.04.2017 kl. 16:25
fruensvilje: Ja, er det ikke forferdelig rart!? :-p Jeg håper på å få tilbake klærne mine fra klesskapet, slik at de passer igjen jeg. Snart! ;-)

natheless

19.04.2017 kl. 15:15
Jo da, sånn er det stadig her også. Merkelig? Jeg tror det er så rått om vinteren at klærne blir litt sånn tovet og trange! Men vi skal nok fikse det likevel tenker jeg! Lykke til med pakkingen!

EtVennligPuff

19.04.2017 kl. 16:28
natheless: Åååh.. Ja! Dèt var en god forklaring! Den likte jeg, vi sier at det er sånn! ;-)
Og takk for det. <3 Klem klem

Søtmonsen :))

19.04.2017 kl. 15:19
Jeg har slike alver jeg, som syr inn klærne litt etter litt hver natt ;o

EtVennligPuff

19.04.2017 kl. 16:28
Søtmonsen ): Mhm.. Alver er jo veldig søte, men akkurat dèt synes jeg var litt slemt gjort altså! :-p

Margrethe

19.04.2017 kl. 21:49
Hihi - ja det hender at noe krymper! Må være temperatur-svingningene inni skapet vel.... :-)

EtVennligPuff

19.04.2017 kl. 22:15
Margrethe: Ja, ikke sant!? ;-) Det må så absolutt være noe sånn altså! :-p
EtVennligPuff

Her hos EtVennligPuff vil du finne skrå blikk på livet, og samfunnet. Jeg kan love deg en dose skrivefeil, et snev av humor og et lite innblikk i et helt uvanlig og vanlig liv. Ei dame på 35 år, et selvvalgt liv uten barn, med mann, hus, stasjonsvogn og hund, og med rare meninger og snedige ytringer finne du altså her en hverdagsblogg på godt og vondt. Velkommen innom, for en kort eller lang stund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits