Hvor er -fritt etter farmor?

Tenk at det skulle bli så gøy å fortelle deg hva jeg hadde til middag i går, hvordan været var og om jeg gjorde noe spesielt. Tenk så simpelt!?
Men mat og vær er en ganske stor del av dagen vår. "Hva skal vi ha til middag" er nok et spørsmål som er på manges lepper, hver dag. Og hva er det ukjente, og kjente mennesker prater om når man ikke har stort annet å si? Jo nettopp, været!

Gjennom spalten min -Fritt etter farmor- har jeg den siste månenden fortalt deg, hver morgen ca. kl åtte, nettopp disse små simple tingene fra dagen før.
- Men i dag kjære deg, idag får du ikke vite dette!

 

På akkurat dette tidspunktet dette innlegget blir publisert, ligge jeg mest sannsynlig å snorker og sover i ei hytte på fjellet. Eller drikker en tidlig morgen kaffe sammen med min gode venninne.
Og siden alle -Fritt etter farmor- innleggene er tidsinnstilte og skrevet dagen før.. og siden PC`en min ligger igjen hjemme
(man tar bare ikke med seg PC på hyttetur sammen med sin bestevenninnen og sitter der å skriver blogg..!) vet jeg altså ikke, da jeg skrev dette innlegget, hva jeg fikk servert til middag i går, eller hvilket påske-vær vi fikk! 

Håper du ikke er lei deg..? Jeg lover å fortelle deg det når jeg kommer hjem igjen altså!
Men til da skal jeg mest sannsynlig spise en god del smågodt, deilig mat, spille masse brettspill, kanskje gå på ski og le sinnsykt mye!

Til vi skrives igjen; kos deg med påsken, godteriet, krimmen, lammesteken, ski, egg, høna, haren, vårblomster, fuglesang og forhåpentligvis litt sol!?


Og du, helt til slutt; ikke glem tirsdagens "Historier fra ei tenåringstid" som kommer "på trykk" i kveld.

 

Goood påske!

 

 

 

Tekst og bilde: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #hvorer #hvor #frittetterfarmor #farmor #gøy #fortelle #middag #været #vær #simpelt #mat #stordelavdagen #dag #spørsmål #lepper #prater #snakke #snakkesammen #spalte #morgen #kjære #kjæredeg #måned #snorke #hytte #hyttetur #tidspunkt #fjellet #venninne #bestevenninne #sove #kaffe #morgen #morgenkaffe #pc #blogg #påske #vær #påskevær #servert #leiseg #hjem #smågodt #mann #mannen #ektemann #grillmester #godmat #brettspill #spill #ski #påsken #krim #lammestek #ski #påskeegg #egg #høna #påskeharen #vårblomster #fuglesang #sol #tenåring #tenåringstid #godpåske

frodith

11.04.2017 kl. 08:08
Håper du spiser noe du har lyst på :-) Det spiller INGEN rolle hva...kan godt være smågodt til og med... :-) Her er det strålende sol og jeg MÅ ut . På med klær og joggesko :-) klemmer <3

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:32
frodith: Håper du fikk en superfin dag i solen kjære deg! ;-) <3 Jeg fikk servert masse nydelig mat OG smågodt! Koste meg glugg ihjel! ;-) Gode klemmer.

dvergpinschere i mitt hjerte

11.04.2017 kl. 08:47
Ja påskeferie må man ha! og så klart skal du kose deg uten blogg! Vi holder ut,..uten deg..enn så lenge..men bare det ikke blir så lenge...hihih. Ha en riktig god påske!! klem fra meg!

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:34
dvergpinschere i mitt hjerte: Awww... <3 Du er bare SÅ god kjære Toini! <3 Takk for så gode ord. Tihi.. Jeg er tilbake igjen nå, og har savnet dere! ;-) Håper du også koser deg!? Gode klemmer.

fruensvilje

11.04.2017 kl. 09:04
nei pc på hytta hører ikke med der er jeg enige ) att en kunne styre når innleggene skal publiserast ante jeg ikke,det var jo smart da ) slapp av og nyt hytteturen med venninna di

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:36
fruensvilje: Takk for det Connie! ;-) Og sant, er man på hyttetur, så er man det! Hjemme igjen nå, og har kost meg masse!
Ja, det er en knapp helt nederst der du skriver innlegg, der kan du bestemme helt selv når du vil at et innlegg skal publiseres; dato og klokkeslett. ;-) Veldig kjekt.

Nora Piscopo

11.04.2017 kl. 12:01
Så herlig innlegg! Ha en fin tirsdag <3

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:37
Tusen takk for det Nora Piscopo! ;-) Håper du hadde en fin tirsdag!? :-D

A February Girl

11.04.2017 kl. 12:19
Håper du koser deg masse på hyttetur :) Nyt, og ta livet helt med ro <3 Klemmer

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:38
A February Girl: Hjemme igjen nå, og har hatt et supert døgn på hyttetur! ;-) Men, godt å være hjemme igjen, er det jo også! Håper du også koser deg, og at det går bra med oppgaven din? <3 Klemmer

natheless

11.04.2017 kl. 16:09
Kos deg masse på påsketur!

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:39
natheless: Takk for det! <3 Håper du også koser deg med påskeferie!? ;-)

dedicat

11.04.2017 kl. 17:54
Å du og de simple tingene du er opptatt av :P I mitt hode og i mitt hjerte,, så er de små ''simple'' gråsteiner langs veien, de virkelige diamanter. Det er de, som sammen en og en og to og to,, og som du går forbi hver eneste dag, som er livet. Og det vet du :) Så det simple er det vakre :) Kos deg på Påsketur,, det har du simpelthen fortjent :D

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:41
dedicat: Du er en klok mann du Jan! ;-) Det er virkelig dette som ER livet. De små, "simple" tingene. Men av og til glemmer man kanskje å se ned på veien man går, for å legge merke til det. Men, så husker man, og legger merke til! <3
Håper det går bedre med deg nå!? <3 Gode klemmer og nyt påsken!

Margrethe

11.04.2017 kl. 21:39
Hihi - så deilig med en velfortjent påskeferie! Klem <3

EtVennligPuff

11.04.2017 kl. 22:50
Takk for det Margrethe! <3 Kom hjem for litt siden, og har hatt et flott døgn på fjellet!
Kos deg med påsken du også! <3 Klemmer
EtVennligPuff

Her hos EtVennligPuff vil du finne skrå blikk på livet, og samfunnet. Jeg kan love deg en dose skrivefeil, et snev av humor og et lite innblikk i et helt uvanlig og vanlig liv. Ei dame på 35 år, et selvvalgt liv uten barn, med mann, hus, stasjonsvogn og hund, og med rare meninger og snedige ytringer finne du altså her en hverdagsblogg på godt og vondt. Velkommen innom, for en kort eller lang stund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits