Skal du være forlover, og planlegger utdrikningslag?

  • Skrevet: 07.04.2017
  • Klokken: 18:00
  • Kategori: Blogg

Her kommer noen tips til oppgaver, leker og ting dere kan gjøre i utdrikningslaget:

Bachelorette party
Licensed from: adrenalina / yayimages.com


 

Jeg anbefaler også å lese: "Arrangere utdrikningslag? Her får du nyttige tips!" Som gir mange tips og råd til hvordan utdrikningslaget planlegges og gjennomføres på en praktisk og smart måte.


Husk å kjenne bruden! Alle oppgaver og leker bør ha en "rød tråd" i forhold til brudens personlighet eller interesser! Og ikke alt passer for alle!

 

  Gjør en entrè og "kidnapp" den kommende bruden
Kanskje kan dere kle dere ut som tyver og banditter med "pistoler"? Eller bare bank forsiktig på døren og si "tittei".
Dere gjør det selvsagt på deres måte, og på et vis bruden vil sette pris på og synes er gøy!

 

  Villedende pakkeliste
Gi henne ei liste med ting hun må pakke med seg for dagen/ natten. La noen av tingene være slike ting hun faktisk MÅ huske på å ha med! Kanskje har hun medisiner hun må ta o.l? Og har dere planlagt å ligge over et sted sammen kan sovepose (selv om dere f.eks skal overnatte på hotell?) i tillegg til toalettsaker stå på listen. Det gjør ingenting om hun får et hint om noe, dette øker bare spenningen. Men ikke si for mye heller..!

 

  Kle ut bruden
En farge hun liker veldig godt (eller absolutt ikke liker) kan være tema for et antrekk!? Eller en kostyme; ku, gris, sykesøster, pirat osv. Kanskje er hun fotballfan? Da er det bare å kjøre på med skjerf, t-skjorter, luer osv. med lagets logo på. Kjenn bruden, og kle henne ut i noe hun liker, eller ikke liker.
Det som også er litt gøy er å sy et "brudeslør" (ta en gammel diadem og sy på litt tyll) som hun må ha på hodet i tillegg til kostymet!

Last fling before the ring
Licensed from: adrenalina / yayimages.com


 

  Fakta om venninnene
Be på forhånd alle damene om å skrive ned en eller flere faktaopplysninger om seg selv. Ei slik liste er fin å ha på luringa hvis det blir "dødtid", venting eller som egen oppgave, f.eks på kvelden. Bruden skal gjette hvem av venninnene hver av opplysningene hører til.

 

 Små oppdrag:
♥ Selge noe F.eks: kjærlighet på pinne, truser, boller, sjokolade.. Osv.
♥ Stoppe ukjente å si eller spørre om noe. F.eks: "hjelp til å knappe igjen en knapp", "spørre om veien"  osv.
♥ Peile olje på en bil, sjekke spylerveksenivå, vaske ruten osv.


  Gjett-hvem-pakken
Få alle som skal være med i utdrikningslaget til å kjøpe inn èn liten ting som skal pakkes inn.
Denne tingen skal minne henne på noe spesielt de har gjort samme eller noe som er typisk for hver enkelt. Den kommende bruden skal pakke opp en og en pakke for så å gjette hvem tingen er fra. Gjerne få henne til å fortelle historien rundt også.

Bachelorette party
Licensed from: adrenalina / yayimages.com  Spørsmål med brudgommen
På forhånd avtaler du et møte med den kommende brudgommen og still han noen spørsmål om han selv, om bruden, om forholdet deres osv.
Skriv ned spørsmålene og svaret på en lapp, eller film det hele. På utdrikningslaget stiller du den kommende bruden disse spørsmålene, eller viser filmen.
Så skal hun gjette hva HUN tror at HAN har svart, før hun selv får vite selve svaret.

 

  Video, brev eller melding fra en ex. eller tidligere flamme
Kontakt ekskjæresten, eller den tidligere flammen og spør om han vil skrive et brev eller lage en liten film (du kan evt. komme å filme han), der han takker for gamle minner og ønsker lykke til med giftemålet. Vis eller les opp dette til bruden på utdrikningslaget.


♥ Ikke alt trenger å koste mye penger. Det finnes alltid noen i vennegjengen som kan noe, eller er sporty nok til å "fake" at hun kan noe...

  Spa og velvære
Man trenger ikke å bruke masse penger på å dra på spa. Det er fullt mulig å ordne med fotbad og ansiktsmasker. Pealing, stell, filing og fiksing av negler. Massasje og napping av bryn bl.a, helt selv! Det er garantert noen av venninnene som kan og er flinke på slike ting.

women in beauty center
Licensed from: adrenalina / yayimages.com


 

  Dansekurs
Også her finnes det mange senter og studio som har forskjellige dansekurs som er yppelig til utdrikningslag. Strippekurs, poledance og linedance for å nevne noen. Men dette trenger heller ikke å koste mye penger, og det er utrolig hvor lite som skal til for at det blir gøy.
Minst èn venninne i brudens omgangskrets kan helt sikker noen dansemoves hun er villig til å lære bort!

 

  Dilldo "party"
Det finnes folk å leie inn til slike party, men man MÅ ikke det. Det trenger faktisk ikke å være en dilldo heller. Frukt og grønnsaker kan også "brukes til formålet", og kan gi mye latter og tull i et utdrikningslag!

 

Dette er noen tips til hva dere kan finne på for å få en uforglemmelig, flott og morsom dag. Det er kun fantasien stopper.

 

Lykke til!
Og som vi sier her i Trøndelag: "itj fårrå nålles"!

Bachelorete party
Licensed from: adrenalina / yayimages.com

 

 

 

 

Takk til YAY-images for hjelp til å illustrere.
Tekst: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #forlover #planlegger #utdrikningslag #planleggeutdrikningslag #planlegge #tips #ideer #ide #leke #leker #arrangere #anbefale #gjennomføre #smart #brud #bruden #kommendebrud #personlighet #interesser #interesse #gjørenentre #tyv #pakkelist #liste #dag #natt #økespenningen #spenning #kostymer #kostyme #klesegut #like #liker #brudeslør #kjenne #kjenner #tyll #fakta #venninnene #venninne #kjærlighet #gjette #gjetthvem #pakke #historie #spørsmål #brudgommen #brudgom #mann #ektemann #forhold #video #ekskjæresten #eks #film #minner #lykke #gift #gifte #gifteseg #spa #velvære #fotbad #ansiktsmaske #pealing #fiksingavnegler #negler #massasje #nappingavbryn #nappe #bryn #dans #strippekurs #strippe #poledance #linedance #dansemoves #dilldo #dilldoparty #latter #le #fantasi #lykketil #trøndelag

dvergpinschere i mitt hjerte

07.04.2017 kl. 19:07
Mange flotte tips! Jeg har aldri arangert..og glad for det..for hadde fått hetta om det ble bra nok osv..du vet hvordan det er...hihih..Sensitiv til tusen.. Men med slike tips, kunne jeg jo kanskje klart det...hihih

EtVennligPuff

07.04.2017 kl. 23:03
dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg har (heldigvis) vært forlover bare en gang, men vært med på å arrangere mange utdrikningslag. Forferdelig å ha eneansvaret, så dèt tror jeg ikke at jeg gjør igjen.. :-p
Men, jeg har gjort meg opp mange erfaringer, og disse er det gøy å dele med flere! ;-)

Søtmonsen :))

07.04.2017 kl. 22:09
Så mange fine tips :D Jeg missforsto den gjett hvem, pakkegreia xD Ingen sa noe. så jeg ordnet en litt kinky gave xD Haha. Ble latter da xD Hun ante jo ikke hvem hun skulle si, for ja, hvem hadde hun delt noe kinky med liksom? xD Så jeg måtte bare hoppe frem å si det var fra meg og at jeg hadde missforstått da :P For altså, ja det var jo ikke sånt ment xD Blir som den episoden i how I met your mother, der Robin har kjøpt en dildo til Lily, og hun trodde det var sånne morogaver de skulle gi xD

EtVennligPuff

07.04.2017 kl. 23:07
Søtmonsen ): Tusen takk! ;-) Koselig at du likte de! ;-)
Tihi.. Ikke enkelt alltid, men GØY ble det jo. Og dèt var vel også meningen!? :-D
(Jeg har forresten ikke sett How I met your mother.. Men jeg skjønte hva du mente likevel altså!)

annebe

07.04.2017 kl. 23:07
Moro med noen leker i slike lag.. skaper litt stemning og samhold :)) Så alt ikke hadde vært så greit for deg, håper du får en super deg i morgen :)) Klem <3

EtVennligPuff

08.04.2017 kl. 13:06
Tusen takk for et annebe! <3 Alt er mye bedre i dag! ;-)
Og ja, ikke sant. ;-) Lørdagsklem til deg

theperfectme

08.04.2017 kl. 18:27
Mange bra tips her, men må si jeg savna en ting.. Stripper! Såfall har showhuset noen veldig fine og flinke ;)

EtVennligPuff

08.04.2017 kl. 20:49
theperfectme: Takk for det! ;-) Koselig at du likte innlegget!
Dette var kun mine tips, og det jeg selv har hatt erfaring med i utdrikningslag. Selvsagt mye, mye annet man kan gjøre også. Som ja, f.eks stripper. ;-)
Ønsker deg en flott lørdag!
EtVennligPuff

Så koselig at du titter innom EtVennligPuff.blogg.no - som skrives av ei dame på 35 år, bosatt i de trønderske skoger sammen med mann og hund. Jeg elsker å skrive historier, og de aller fleste du kan lese her på bloggen min er helt sanne. *Hver tirsdag får du bl.a en ny historie fra da jeg var tenåring. *Hver morgen får du små simple(?) oppdateringer fra dagen min i går. -Mat og vær er ganske viktig, ikke sant!? Ellers liker jeg å ha det gøy, og er glad i å le. Elsker å danse, engasjerer meg i de små ting, er for å være seg selv på godt og vondt, og lever et helt vanlig og uvanlig liv. Håper du har lyst til å bli her en stund for å dele hverdagens opp -og nedturer!?

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits