D e` itj nå synd ti oss no nei!

  • Skrevet: 18.03.2017
  • Klokken: 20:02
  • Kategori: Blogg

Denne overskriften bare måtte være på min egen dialekt. For dere som ikke vet det, så er jeg trønder og bor i ei lita bygd, litt sånn i skogen, ca. 2,5 mil fra Trondheim. Og i dag har vi kost oss her på landsbygda. Jeg som klaget på været i går, og tidligere i uken, har virkelig ikke hatt noe å klage på i dag!
Og for å bokmål-gjøre overskriften: Det er ikke synd på oss nå! - Vi har det bra, med andre ord!


Herlig vær!  -  Herlig dag!

 

 

Håper du også har hatt en fin lørdag!? ♥ Hvordan er været der du bor? OG hvor bor DU?

 

 

 

Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #synd #dialekt #trøndelag #trønder #bygd #bygda #skog #skogen #trondheim #landsbygda #klage #bokmål #syndpå #vær #været #bor

dvergpinschere i mitt hjerte

18.03.2017 kl. 20:17
Så bra!!! Deilig å høre!! kos deg med godværet..vi har også hatt knall i dag..med innslag av litt snø..men det gjorde ingenting..ble sol etterpå..og ingen ting som la seg...Er meldt regn i morgen..så det håper vi styrer fort forbi.. ha en god kveld videre!

EtVennligPuff

18.03.2017 kl. 20:18
dvergpinschere i mitt hjerte: Herlig å få slike flotte dager! ;-) Kos deg videre med lørdagen du også! <3 Klem

Mawasti

18.03.2017 kl. 20:54
Guri, så mye snø dere har! Merker jeg er passe misunnelig her ja!

Så fantastisk vær dere har der oppe. Å så idylisk med all snøen! Heldig griser!

Været har vært veldig spesielt her i dag, kom noen vindkast med mye snø (tross for at det var bart i alle trær). Ellers var det steikende god sol, og første gang i år jeg har gått uten superundertøy :D

Dessverre er jeg ikke like heldig som deg som bor så flott til. Holder til i lille Holmestrand, byen som er kjent for trollet som rev i stykker brua på e18. (Vel det er vel hva jeg liker å tru). Hvor kommunen finner ut at det er viktigere å legge ned barneskoler for å kunne bygge en heis inni fjellet. Næææ, du er heldig du! :)

Ha en riktig god lørdags kveld videre <3

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:35
Mawasti: Ja her er vi vant til å ha mye snø, hver vinter. ;-) Og for meg som ikke er så veldig glad i vinter, bor helt sikkert litt på feil plass..! :-p Men fint, dèt er det jo, spesielt når solen skinner! ;-)
Jeg så bildet av at du var ut å ridde i går, og det så jo VELDIG fint ut hos deg i Holmestrand da! Skikkelig vår-følelse! <3
Håper helgen din er fin!? <3 Klem
Her ser man igjen at alt er min skyld og at flere anonyme kolleger stalker meg. Mine påstander "oppleves" å ikke stemme?? Hva med å heller undersøke fakta og dokumentasjon i saken?? De bygger alt på egne følelser.....for en kjerringklubb.

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:35
Laila Monica Nikolaisen (JEG E: <3

Eva

18.03.2017 kl. 21:00
Nydelige vinterbilder hos deg <3

Nå er jeg ikke glad i snø, jeg synes det er pent når den er ny og fin, men jeg er glad vi ikke har så enormt mye av den her til vanlig.

Jeg bor i Sandnes, på Sør-Vestlandet. Like sør for Stavanger. Og vi har heldigvis hatt en snøfattig vinter :D Men vi har også hatt mye overskyet og regn, og jeg skulle da gjerne heller hatt litt snø. Men nå i dag har dagen vært med sol og vårfristelser :)

Lørdagen har vært fin. Jeg har vært ute på shopping med min datter, og etterpå besøkte vi min mamma på hjemmet hun bor på :)

Og min datter er i full gang med øvelseskjøring, så det er oftest hun som kjører :D

En fin lørdagskveld til deg <3 Klemmer <3

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:40
Jeg er heller ikke så veldig glad i snø, eller vinter generelt, Eva. Og bor kanskje derfor på litt feil plass..! :-p Men fint å se på, det er sikkert og sant! ;-)
Så fin lørdag du fikk da! <3
Og du, det er kjempeflott i Stavanger, jeg har vært der èn gang. Nydelig sted! Kjørte dessverre bare igjennom Sandnes, men helt sikker på at det er like flott der! <3
Fortsatt god helg til deg! <3 Klem

Margrethe

18.03.2017 kl. 22:16
Flotte bilder! Nydelig vær her også - i Larvik hvor jeg bor! :-)

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:43
Margrethe: Heldige vi er da, som har nydelig vær i helgen. Håper været er like flott i dag. <3
Du skal sikkert på tur? Kos deg i allefall. ;-)

margarites

18.03.2017 kl. 22:41
Så fine bilder, og du har jo vinter! her er det begynt å bli grønne skudd på noen trær og hestehoven har allerede kommet noen steder. men i kveld har det snødd litt sånn at bakken har blitt hvit... Håper det er borte til i morgen igjen :-)

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:44
margarites: Ååh.. Så heldig dere er da som har fått vår på ordentlig! ;-) Den kommer nok her også snart, hestehoven hadde jo dukket opp her og der, før snøen kom!
Ønsker deg en flott søndag!

fruensvilje

18.03.2017 kl. 22:42
ja i dag har det vært et herligt vær,da er det godt å nyte dagen

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:45
fruensvilje: Virkelig herlig vær! Ser ut til å bli en bra dag i dag også. <3 Nyt dagen din Connie. Klem

Søtmonsen :))

19.03.2017 kl. 00:43
Herlig å lese litt dialekt ;D Hehe. d e no vel itj nå synd ti dokk nei ;P

Herlige bilder da :D Elsker slike bilder det er myse snø og knall blå himmel og sol :D Er så flott å se på ^^

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:47
Søtmonsen ): Tihi.. Ja, det måtte bli litt dialekt! ;-) Jeg er stolt av dialekten min, og synes generelt at dialekt er gøy! ;-)
<3

dedicat

19.03.2017 kl. 09:32
Ojjj., når jeg hørte dialekta di . så fikk jeg så lyst å besøke gulljenta vår.. eldste barnebarnet vårt og hennes sønn som vi ser alt for lite :) Madammen fikk jo noen bilder på Snap i går.. skikkelig inntrønder de derre :P

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 10:49
dedicat: Ja, du har sønn og barnebarn du i Trøndelagen.. Nord-Trøndelag, stemmer det?
Og ja, der snakker de skikkelig inntrønder.. ;-) Tihi..
Dialekt er herlig da! Digger forresten nordlending dialekten!! ;-)

Vera Lynn

19.03.2017 kl. 13:57
Jeg har en facebookvenn og tidligere kollega som pleier å skrive innlegg på dialekt, som er trønder. Selv om jeg påstår at jeg er flink til å forstå dialekter, så hender det jeg må stoppe opp for å tenke over det som står. Det ser så deilig å ut der du bor :o)) Hadde jeg hatt muligheten så ville jeg gjerne ha bodd litt vekk fra storbyens larm og bråk. Nå er det ikke så ille her jeg bor, 15 minutter med t-banen fra Oslo sentrum :o))

EtVennligPuff

19.03.2017 kl. 16:24
Vera Lynn: Dialekt kan virkelig være vanskelig å forstå. Både når man hører noen snakker, og det som er skrevet. Men det er veldig gøy at vi prater litt forskjellig også, gjør det unikt! ;-)
Jeg hadde nok aldri greid å bo i en by eller i ei blokk eller i et boligfelt for den del. Jeg greier ikke mye bråk og styr rundt meg.. Vil jeg, så oppsøker jeg det, men jeg trenger å trekke meg tilbake for å få ro etterpå.
Håper du har en fin søndag!? <3
EtVennligPuff

Her hos EtVennligPuff vil du finne skrå blikk på livet, og samfunnet. Jeg kan love deg en dose skrivefeil, et snev av humor og et lite innblikk i et helt uvanlig og vanlig liv. Ei dame på 35 år, et selvvalgt liv uten barn, med mann, hus, stasjonsvogn og hund, og med rare meninger og snedige ytringer finne du altså her en hverdagsblogg på godt og vondt. Velkommen innom, for en kort eller lang stund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits