Hurra, for meg...

  • Skrevet: 13.03.2017
  • Klokken: 16:56
  • Kategori: Blogg

I går hadde jeg bursdag og har nå kommet halvveis i tredveårene. Men at alder ikke betyr stort, dèt skal være helt sikkert!Av og til føler jeg meg like usikker, redd, full av følelser, aner ikke hva jeg skal si eller gjøre, like skjelven og med like dårlig selvtillit som da jeg var tenåring.
Men av og til, føler jeg meg som ei gammel kone. Full av visdom, vet alle svarene, sikker på meg selv, står stødig uansett hvor mye det blåser og selvsikker så det holder.
Noen dager kan jeg hoppe rundt, full av energi, på jakt etter adrenalin, greier ikke sitte stille og danser av fryd dagen lang. Men så har jeg dager, med vondt både her og der, av og til så ille at jeg nesten ikke kommer meg ut av senga.
Jeg kan være den som kjører på eller er den verste "party pooperen" ever.. Og jeg er stort sett dèt! Alltid den som skal gå å legge seg, ber om at lyden dempes og passer på alle som DEN hønemora! Jeg kan glede meg over å leke, like mye som et barn. Men jeg kan også å sitte stille og være alvorlig (men ikke så lenge..).
Jeg har venner i alle aldre, liker og kan prate om det aller meste. Og kan være like lett, som vanskelig.
"Alder, ingen hindring" har jeg hørt snakk om, OG dèt tror jeg så veldig på også!

 

Det var deilig å starte dagen med å ligge å laaate seg og kose i senga sammen med lillevoff. Så laget mannen en nydelig frokost til oss med kokt egg og godt tilbehør. Og etterpå ble det dessert.
Jeg er egentlig ingen dessertdame, og liker i allefall ikke kake. Veldig, veldig sjelden jeg liker eller har lyst på kake (selv om det selvsagt skjer, men kanskje like ofte som det er skuddår?)! Men is, godteri og potetgull, det kan jeg spise i lange baner. Og i går hadde jeg SÅ lyst på is, og ja, da ble det is. 

Jeg hadde i utgangspunktet ønsket meg en heeel dag sammen med mann og hund. Men mannen har så mange han må hjelpe, og så mye han føler han må gjøre, så dessverre fikk jeg ikke oppfylt ønsket mitt riktig helt slik jeg ville. Men jeg var veldig fornøyd med dagen min altså!
Noe av det viktigste kanskje, var at jeg ikke måtte lage mat. Jeg liker nemlig ikke å lage mat, og i går så slapp jeg jammen det! Hurra!
Et pluss er også at vi laget så mye mat i helgen, at vi har rester både i dag og i morgen! Dobbelt hurra!

 

Det som også var med på å gjøre dagen fullkommen var: ♥Ei spesiell melding jeg fikk fra en venn jeg ikke har sett eller pratet med på evigheter. ♥Et helt eget blogginnlegg skrevet av den fantastiske damen Frodith, som du kan lese HER!  ♥De som stakk innom og ga meg en klem ♥Gavene jeg fikk. Og selvsagt; ♥Alle gratulasjoner på Facebook, sms og her på bloggen. 

Tusen takk alle sammen.

 

 

 

 

Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#etvennligpuff #hurra #hurraformeg #bursdag #alder #bety #føle #følelser #føler #usikker #redd #fullavfølelser #skjelve #selvtillit #dårligselvtillit #tenåring #gammelkone #gammel #kone #visdom #svar #stødig #blåse #hoppe #energi #fullavenergi #adrenalin #danse #danser #fryd #vondt #legge #hønemor #glede #gleder #leke #barn #stille #alvorlig #venner #prate #Alderingenhindring #lat #lillevoff #hund #valp #mann #dessert #dessertdame #kake #lyst #lystpå #is #skuddår #hjelpe #ønsket #ønske #fornøyd #middag #rester #frokost #mat #helg #melding #frodith #gave #gaver #gratulasjoner #sms #facebook #blogg

Stine Jensen

13.03.2017 kl. 16:58
Gratulerer med gårsdagen :)

EtVennligPuff

13.03.2017 kl. 17:01
Tusen takk for det Stine Jensen! ;-) Og så var det veldig koselig at du tok turen innom bloggen min! <3 Ønsker deg ei flott uke!

Eva

13.03.2017 kl. 18:05
Det høres ut som du hadde en perfekt dag, sånn med unntak av at mannen din ikke hadde hele tiden med deg som du ønsket. Men likevel :) Herlig, og vel fortjent :D

Jeg er veldig glad i kake <3 Og til bursdagen jeg selv skulle i, i går, hadde jeg bakt to kaker. Og ei annen hadde også bakt ei kake og vafler. Det dumme, for meg, var at jeg ikke tok med meg noen kakerester hjem igjen...hehe. Men det er jo fordi jeg ikke har godt av for mye sånt ;)

Er veldig glad i saltsnacks jeg også. Så der kan jeg fint kose meg mutters alene også ;)

Kjekt å følge deg her i den nye bloggen <3

EtVennligPuff

13.03.2017 kl. 19:37
Tusen takk for det Eva! <3 Ja, dagen ble virkelig bra, kan nesten ikke forvente å få ALT man ønsker seg heller.. :-p
Så koselig selskap da, mye godt (for den som liker det)! ;-) Neste gang husker du rester vet du!
Og takk, nok en gang for at du hadde lyst til å følge meg videre her, veldig koselig! <3 God klem.

dvergpinschere i mitt hjerte

13.03.2017 kl. 19:51
Så bra..høres ut som du hadde en flott dag! Hurra for deg!! ha en god kveld i kveld også..en helt vanlig mandag..

EtVennligPuff

13.03.2017 kl. 19:59
dvergpinschere i mitt hjerte: Takk for det Toini! <3 Og en riktig fin kveld til deg også! <3 Klem klem

Søtmonsen :))

13.03.2017 kl. 23:32
Hørtes ut som en super dag <3 Du fortjener alt godt :D <3 Skulle sendt deg kake i posten men ;o Tihi ;D

EtVennligPuff

14.03.2017 kl. 13:30
Søtmonsen ): Awwwh.. <3 Gode deg! Takk! <3

Elevele

14.03.2017 kl. 19:45
Og hadde jeg fått med meg at du hadde åpent kommentarfelt, så hadde jeg jo gratulert deg her også og ikke bare inne hos Frodith :D

Såååå, gratulerer med dagen, bittelitt på etterskudd <3

EtVennligPuff

14.03.2017 kl. 19:47
Elevele: Tuuusen takk! <3 Godeste deg! Og du, ikke tenk på det da...
<3 Klem
EtVennligPuff

Her hos EtVennligPuff vil du finne skrå blikk på livet, og samfunnet. Jeg kan love deg en dose skrivefeil, et snev av humor og et lite innblikk i et helt uvanlig og vanlig liv. Ei dame på 35 år, et selvvalgt liv uten barn, med mann, hus, stasjonsvogn og hund, og med rare meninger og snedige ytringer finne du altså her en hverdagsblogg på godt og vondt. Velkommen innom, for en kort eller lang stund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits