Hverdagslykke

  • Skrevet: 24.02.2017
  • Klokken: 07:00
  • Kategori: Blogg

For noen dager siden hadde jeg besøk av ei god venninne. Det er lenge siden jeg har sett henne, og det var godt å få pratet sammen på ordentlig igjen.
Hun og jeg er egentlig ganske like, og har lett for å forstå hverandre. Vi deler nok mange av de samme synene, på det meste egentlig.
Og et slikt møte, spesielt etter å ikke ha møttes fysisk på veldig lang tid, gjorde godt for kropp og sinn.

Vi ble enige om, etter å ha pratet i kanskje en time(?), at det er egentlig ganske rart hva en kopp varm drikke kan gjøre, uansett om det er kaffe eller te (eller noe annet)!
Dette gjorde, og var kanskje noe av grunnen til, at vi kom inn på temaet hverdagslykke!
For et slik møte med ei flott venninne, den gode praten og en kopp te eller kaffe er deler av det vi kaller nettopp "hverdagslykke"! Disse små tingene, som tilsammen utgjør selve livet. Disse små tingene vi burde være flinkere til å legge merke til i livene våre, fordi det er disse små, kall det magiene, som gjør livet helt!

I ettertid fikk jeg lyst til å sette meg ned og tenke over små lykker, som jeg har i livet mitt akkurat NÅ, men som jeg kanskje ikke legger så godt merke til? Eller faktisk legger merke til!
Og hva er vel ikke bedre enn å dele disse små lykkene med dere...
Kanskje får det dere til å tenke litt og SE slike små gleder også!?

 

♥ Å bli vekket av en kald hundesnute mot det varme og trøtte fjeset mitt

♥ Restemiddag

♥ Tenne levende lys i mørke tider 

♥ Å komme hjem og oppdage at mannen har ryddet kjøkkenbenken

♥ Våkne tidlig på morgenen for å oppdage at jeg kan sove lengre

♥ Gå tur i et nydelig winter wonderland 

♥ Ligge i sofaen under et pledd og se favorittserien på Netflix

♥ Gode venner

♥ Kjenne varmen fra -og høre det knitre i vedovnen♥ Å sjekke nettbanken og oppdage at jeg har mere penger enn jeg trodde

♥ Når mannen plutselig kommer hjem med sjokolade på en helt vanlig dag

♥ Følelsen av at det går mot vår

♥ ♥ ♥

 

 

Tekst og bilder: etvennligpuff.blogg.no


#hverdagslykke #lykke #glede #smågleder #gleder #godvenninne #venninne #venn #godevenner #venner #prate #forståhverandre #forstå #møtes #møte #fysisk #kroppogsinn #godt #kaffe #te #varmdrikke #desmåtingene #små #livet #leve #live #magi #magiene #etvennligpuff

dvergpinschere i mitt hjerte

24.02.2017 kl. 08:08
Ja disse små hverdagslykke tingene ER livet!! Man skulle vært flinkere til å sette pris på de! Det er nok ikke jeg..henger meg opp i de tingene som ikke er så bra..Takk for påminnelsen! ha en flott ny dag!

EtVennligPuff

24.02.2017 kl. 10:46
dvergpinschere i mitt hjerte: Jeg tror nok ikke at du er så dårlig på det som det du skriver her altså! <3 Du er nok flinkere enn du tror! <3
Men bare hyggelig. Også håper jeg at du har en nydelig dag! <3 Klem

Janne

27.02.2017 kl. 23:37
kjempefine punkt! Åå hadde vært gøy å høre litt om historien til deg og mannen din :D Skjønner og respekterer om det er noe du vil holde privat da<3

EtVennligPuff

28.02.2017 kl. 10:54
Janne: Jeg kan mer enn gjerne skrive litt om mannen min! Men, jeg er litt usikker på om jeg får lov..!? :-p Han er ikke så veldig glad for at jeg driver med dette "blogg-tullet" som han kaller det.. ;-) Men jeg kan prøve å gjøre det mest mulig anonymt, og gi deg et hint om at det er han jeg skriver om, på privat melding! ;-) Tihi..
EtVennligPuff

Her hos EtVennligPuff vil du finne skrå blikk på livet, og samfunnet. Jeg kan love deg en dose skrivefeil, et snev av humor og et lite innblikk i et helt uvanlig og vanlig liv. Ei dame på 34 år, et selvvalgt liv uten barn, med mann, hus, stasjonsvogn og hund, og med rare meninger og snedige ytringer finne du altså her en hverdagsblogg på godt og vondt. Velkommen innom, for en kort eller lang stund.

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits